Llama Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 Darksun said: Ofsayttan derbide 0-1 öne geçiyorsunuz sonrada ne olcak hakem bizede kötüydü diyorsunuz. Yahu derbilerde böyle şeylerin telafisi varmı, direk herşseyi değiştiriyor zaten. Boşuna mı millet bağırıyordu bize playoff fazla diye, sen ligin kaderini bu hakemlerle 6 maça sığdıramazsın. fener maçıonda bir bomba bekliyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 telafisi niye olmasın yahu bi derbide atılan ilk hatalı golmüş gibi konusuyorsunuz beşiktaş bu maçta berbaerlik alamadıysa kendi kazmalığıdır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 Geçmiş beni ilgilendirmiyor açıkcası. Bu maç hakkımız olmayan bir gol yedik mi? Evet Kazanmayı hak edecek bir oyun oynadık mı? Hayır Sonuçta hakkımız yendi mi? Evet O gol olmasaydı oyunun akışı ve belkide kazanan değişirmiydi? Evet Gerisi hikaye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 totthenam chelsea maçındaki gol olup olmadığı bilinmeyen gol de efsaneydi. ama sonuçta yargıladı chelsea. öyle ya da böyle beşiktaşın şu oyunla gs yi yenmesi mucizevi olurdu. tamam top bizde gözüktü çoğu zaman ama ne bir atak organizasyonu var ne bireysel yetenek ile gol arama. zor yani anca trabzona yeter gücümüz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 ben gsli olsam keske ofsayt golu atmasaydik/gol sayilmasaydi nasilsa zaten yencektik bosuna laf cikti diye uzulurdum heralde. ama gsli arkadaslara bakiyorum akil fikir kirintisini gectim cetvel hesabi yapip olur boyle seyler hakem gsli olsa nolur falan diyorlar baya garip kafalar aslinda soyle bir nefes alip arkaniza yaslandiginizda farkedebilirsiniz bunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 Ne konuşulmuş arkadaş maç ya, hadi acımasız olalım: 1) Melo'nun golü offside'dan. Fakat kötü niyet değil görülmesi güç bir pozisyon olduğu için verildi o gol 2) Eboue taç atarken orada oyalanacağına direk topu oyuna soksa o taraftar sahaya dalmayacaktı 3) Beşiktaş taraftarı maç Cumartesi oynansa nispeten daha seviyeli bir seyirciye sahip olacaktı, biletlerin çoğunun yırtılıp atılması ve insanların ne gelcem maça demesi sebebiyle ön taraf avantacı cahil doluydu 4) Quaresma'ya kırmızıyı gösteremedi 5) Melo'yu ikinci sarıdan atamadı 6) Maç 90. dakika civarında 5 dakika durmuşken ve skor belliyken bir de uzatma oynattı. Galatasaray o 3-5 dakikada atacağı 1 golün hesabına girmez, iki taraf da bitmesine razıydı 7) Engin ve Eboue nasıl maç boyunca yerden kalkmadıysa, Mustafa Pektemek de yaptığı her hücum faulden sonra mazlum rolleriyle hakemin kendilerine kıydığını seyirciye dayattı 8) Vasıflı ve kalifiye bir hakem son dakika olayları yaşanırken alır yardımcıları soyunma odası gider, maçı tatil eder, Galatasaray'ı 3-0 hükmen galip ilan ederdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 ayrica ilk yaridaki macta ebouenim yaptigklarindan sonra kapalinin dibinden kullanilcak taci gene eboueye kullandirmak da bildigin adice bir strateji. gozden kacti sanmayin :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
valequenta Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 http://www.ligtv.com.tr/haber/merk-yorumluyor-2 suna 10 dakkanizi ayirin da macin ve taraftarin gaziyla ne kadar bos yere abarttiginizi gorun. surada adamin yorumladigi pozisyonlardan bana bir tanesini yanlis yorumladi deyin baska da bir sey soylemem. at gozlukleriyle mac izliyorsunuz, kimsenin ofsayta ofsayt degil dedigi yok ya da ofsayttan attik iyi oldu dedigi de yok. lig zamani 3 er 3er attigimiz takimlara simdi tekrar atiyoruz. iyi oldu playoff. keske 4 er mac olsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 Osayt gol verildi ve o hataydı diyorum ben sence ofsayt golün verillmesi hata değil miydi? Daha ne olsun ya gol verdi adam. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 bu hakem bozuntusu şuana kadar taraflı yayın yapmıştır... ligtv için çalışan bir yorumcu birtek bu bilyior herkez yanlış zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 Evet Markus da eyyamcı çıktı, herkes Beşiktaş'a ince ince kıyıyor, dağılabiliriz.. Ofsayt değil diyen yok da, o kadar ince ofsaytı görecek az hakem var ki diyorum, çoğu açıdan ayakları aynı hizada gözüküyor. Böyle bariz hakem katletti yav'lık bir pozisyon yok. Bizim TS maçındaki hata bile bundan çok daha bariz... Dendiği gibi linklerde eğer, burada Markus yanlış söylüyor, şurada hata yapılmıştır diyecek objektif bir BJK'li, Fenerli arıyorum... Çünkü o kadar abarttınız ki hataları, görende kırk yılda bir bu tarz bir hata yapıldı sanacak, sahaya inmeler, tahrik olmalar filan. Geçiniz. Bahane arayana bahane çok... Ki ofsaytın da orta hakemle, onun Galatasaray'lı olup olmamasıyla da bir alakası yok, ama Beşiktaş olayları birleştirmeye bayılır. Yıllardır yaptığı iş. Cüneyt Çakır hakkındaki WoT'ları hatırlıyorum. Yok bize hiç penaltı çalmadı, 7-8 sene evvelki İstanbulspor maçında sarı kartı görmedi filan diye. Sonuç Sami Yen'de 2-1 BJK galip, haklı bir penaltı, sonra çıt yok. Sanki hakemin BJK'ye garezi varmış gibi. Ama dediğim gibi Markus'un bile eyyamcı olduğu yerde zor iş hakemlik yapmak. Şu haftasonu ki Premier Lig'deki 2 hatadan biri olsaydı ne olacaktı kim bilir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 Hıncal.. said: Son gerginliğin sebebi Eboue... Tacı atsa maç devam edecek, bitecek. Eboue'nin iyi niyetli olduğuna inanmıyorum. O taç atışını bir yerine bir şey geldiği için, çekindiği için, korktuğu için kullanmadığına inanmıyorum. Eboue onu seyirciyi tahrik etmek için yaptı. Çünkü Eboue iyi niyetli bir futbolcu değil. Galatasaray'da böyle insanlar var. Fatih Terim bununla mücadele etmeli. Bunlar Galatasaray'ın başına iş açacaklar. Galatasaray forması giymeye yakışmayan insanlar... Futbolda sahtekarlık yok. Adam yanından hızlı geçiyor, Eboue üç takla atıyor. Zannediyorsun ki ambulans ile hastaneye gidecek. Görüntü o... Sonra kalkıyor ayağa, tazı gibi koşuyor. Hiçbir şey yok. Eboue öyle, Milan Baros öyle... Bunlar top oynamıyorlar, kendilerini yerden yere atarak seyirciyi, hakemi ve rakibi tahrik ediyorlar. Ben maçın gözlemcisi olsaydım Eboue'yi rapor ederdim ve ceza almasını sağlardım. Allah'tan Beşiktaş seyircisi çok iyi bir seyirci... Onca olaydan sonra, sahaya girenler iki kişiyle sınırlı kalmayabilirdi. On bin kişi sahaya girseydi, onları durdurmaya polisin gücü yeter miydi! Yürüyerek sahaya girebiliyorsun sonuçta... Ben bir insanın bu kadar bilinçsiz olabileceğini düşünemiyorum. Galatasaray yöneticisi olsam, Eboue'yi IQ testine sokarım. İki dakika kalmış, zaten seyirci sinirli, azmış... Onu daha da tahrik etmenin, azdırmanın alemi var mı! Hayatın tehlikeye girebilir. Bırak futbolu, Beşiktaş'ın sahasının kapanmasını... Kaldı ki Beşiktaş'ın sahası kapandı; sen zaten Beşiktaş ile oynamışsın ve kazanmışsın. Bundan sonra Beşiktaş'ın sahası kapanırsa kime yarar? Senin rakiplerine, Trabzon ve Fener'e... Bir insan bunu düşünmez mi? Bunu düşünmeyen insanın, zeka seviyesini ben ölçtürmem mi? Ama bunlar her maçı, 90 dakika böyle oynuyorlar. Üstelik bunlar iyi futbolcu... Baros da, Engin de, Eboue de iyi futbolcu! Ama futbollarıyla değil... Bunlar Galatasaray'dan gittiği gün bayram ederim. Melo'ya forma giydiren Galatasaray, herkese giydirir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 Hıncal'ı işine gelince kaale almak iyiymiş. Ki ağır saçmalamış. BJK seyircisi ne iyiymiş filan. Ama Hıncal polemik yaratmayı, kendinden bahsettirmeyi sever. Bize Hıncal değilde, Mehmet Demirkol, Uğur Meleke filan getirin okuyalım. Çünkü başka zaman kaale almadığınız adamı şimdi kaale almak olmuyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 kabul edelim, iyi yazmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 BulletRide said: Ne konuşulmuş arkadaş maç ya, hadi acımasız olalım: 1) Melo'nun golü offside'dan. Fakat kötü niyet değil görülmesi güç bir pozisyon olduğu için verildi o gol 2) Eboue taç atarken orada oyalanacağına direk topu oyuna soksa o taraftar sahaya dalmayacaktı 3) Beşiktaş taraftarı maç Cumartesi oynansa nispeten daha seviyeli bir seyirciye sahip olacaktı, biletlerin çoğunun yırtılıp atılması ve insanların ne gelcem maça demesi sebebiyle ön taraf avantacı cahil doluydu 4) Quaresma'ya kırmızıyı gösteremedi 5) Melo'yu ikinci sarıdan atamadı 6) Maç 90. dakika civarında 5 dakika durmuşken ve skor belliyken bir de uzatma oynattı. Galatasaray o 3-5 dakikada atacağı 1 golün hesabına girmez, iki taraf da bitmesine razıydı 7) Engin ve Eboue nasıl maç boyunca yerden kalkmadıysa, Mustafa Pektemek de yaptığı her hücum faulden sonra mazlum rolleriyle hakemin kendilerine kıydığını seyirciye dayattı 8) Vasıflı ve kalifiye bir hakem son dakika olayları yaşanırken alır yardımcıları soyunma odası gider, maçı tatil eder, Galatasaray'ı 3-0 hükmen galip ilan ederdi Melo neden kırmızı görüyor? :) Onun dışındakilere katılıyorum. Quaresma olayı tamamen eyyam. adamın katil gibi gireceği o kadar belliydi ki... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 bizim memlekette patlicana patlican dendiginden hincal uluc bile olsa dogru duzgun laf etti mi ragbet edilir oluyor su yazida hangi dedigine karsi cikilabilir ki? sahaya atlayanlardan para cezasi alan bi tanesinin hesap nosu dolasmaya baslamis etrafta, millet para gonderiyor falan. ayik olun yani 3. eboue vakasinda 10.000 kisi de atlar sahaya. bi de ilk mactaki olan biteni irkciliga cevirmeye calisip bik bik otenler olmustu bu sefer pek ragbet goremediler neyse ki. iyyh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Robert_Poche Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 Sotto said: Hıncal'ı işine gelince kaale almak iyiymiş. Ki ağır saçmalamış. BJK seyircisi ne iyiymiş filan. Ama Hıncal polemik yaratmayı, kendinden bahsettirmeyi sever. Bize Hıncal değilde, Mehmet Demirkol, Uğur Meleke filan getirin okuyalım. Çünkü başka zaman kaale almadığınız adamı şimdi kaale almak olmuyor... neyin savaşını veriyorsun arkadas, ok eboue kasıtlı taraftarı gaza getirmedi, ok offside yoktu. ok hıncal hep abartarak yazar bunu buradaki herkes bilir, ancak objektif bakınca GS BJKyi yendi mi yendi.ilerde surda offside vardı surada eboue taraftarı cıldırtmıstı falan unutulacak. ps:hıncal cok ince noktalara deginmiş, gene abartmış ancak benim kişisel fikrim ebouenin direk taraftara kasıtlı oynamıs olması, şahsen arkasından atlayan adam düşmeseydi de vursaydı diye icimden gecirdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 Size spor müstehak filan değil abi. Hakikaten diyorum. Başta "seyircinin yaptığını savunan var mı" dan olayı "iyi ki yaptıya" getirdiniz. Hala keşke vursaydı filan diyor adam. Devam edin siz böyle. Spor filan fazla bu ülkeye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 yav said: sahaya atlayanlardan para cezasi alan bi tanesinin hesap nosu dolasmaya baslamis etrafta, millet para gonderiyor falan. ayik olun yani 3. eboue vakasinda 10.000 kisi de atlar sahaya. Beşiktaş taraftarı savunmuyordu hani yapılanı filan. Vay anasını demekki hikayeymiş o laflar. Buradaki insanların kafası bile bu yöndeyse yazık abi bu ülkeye filan. Spor filan fazla size. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 ben sahsen pek tasvip etmedim o olayi hele tekbir getirdiler bi ara o sirada baya baya tiksindim. hincalin yazdigi isteseler 10.000 kisi atlarlar lafina ornek verdim ben. boyle bir potansiyelin oldugunu ama sonucta gene de nispeten uslu durduklarini demeye calistim. 3.kez gelmesin ama eboue cidden. gelirse de tac kullandirmasinlar :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 Yok bir de tasvip et afedersin? Saçmalamanın dozunu aşmayın artık. Bu tarz düşünenlerin takımları tez zamanda daha beter olsunlar. 10.000 kişi sahaya atlardık ama uslu durduk nasıl bir mantıktır ya. Hele yukarıdakinin yazdığına bak. Keşke vursaymış. Hakikaten vuraydı o vitaminsiz haliyle de görseydik ne olacağını... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Robert_Poche Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 spor fazlaymış bize... güldürdün. tabiki tasvip etmiyoruz adamların atlamasını yazdıgımın hangi kısmını anlayamadın. bir olaya dısardan bakmak yerine biraz empati kurun. bu taraftar grubu(besiktas) tum sezon kafayı yedi, igrenc yonetim, oynamayan topcular, capsız teknik direktör. kendi sahasında maglup durumda ezeli rakibine karşı, ezeli rakibinden bi adam gelip tac kullanırken tribune sırf gaza getirmek icin el kol yaparsa, orada dunyanın en sakin adamını koysan zıvanadan cıkar malesef. ben atlarmıyım tabiki hayır, ama icimden o eboueye 2 tane patlatmak gelir sdfsdc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 Eboue gayet iyi yaptı. Son derece pro olarak rakibin de seyircininde konsantrasyonunu hiç etti. Tabi hesaplamadığı şey bizim ülkede böyle sahaya girip futbolcu dövmeye kalkan hıyarların "adam seyirciyi kışkırttı" martavallarıyla haklı gösterilmeye çalışılması. Gaza gelmicen arkadaşım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 bilader ulkemiz sporuna laf ediceksin ve buna carsi taraftarindan baslicaksin oyle mi yani? acinasi derece komik bir yaklasim. git once camura yatan adi futbolculara, ahlaksiz hakemlere, sikeci mafya babasi klup baskanlarina lafini et sonra daha besiktas taraftarina gelene kadar kafan siser birakirsin bu isleri heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 Yahu adam taç atmaya gidiyor, yabancı madde atılıyor, adam çekiniyor. Tahriğe bakar mısın. Annesine, bacısına küfretti sanacak gören de. Beşiktaş seyircisi neymiş efendim kötü sezonmuş falan filan. Bize ne arkadaşım bize ne. O müthiş Çarşı'nız başkana zamanında 2 transfere aldanmayıp kötü gidişe karşı sesini çıkarsaydı ya. Ne yaptı Çarşı bunca zaman. Ne oldu şimdi adamlarda birikmiş. Sanki bizim sorunumuz. Nedir abi Çarşı dediğin. Hatta taraftar grubu dediğin nedir. Ultraslanı bilmemnesi. İşsiz güçsüz bir sürü adam. Normalde iki laf etmeyeceğiniz adamları büyütmeyin bu kadar. Beşiktaş'ın onlara olduğundan çok onların Beşiktaş'a ihtiyacı var. Bu bütün tribün liderleri/grupları için böyle.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar