Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Süper Final 1.Hafta | Beşiktaş - Galatasaray

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Bu maç dip noktasıdır türk futbolunun, en son 8-0'da dibe vurmuştuk bunda da Beşiktaş'tan dolayı vurduk.

Ayrıca basını da kutlarım, özellikle Demirören kaynaklı. Göçek'in Galatasaray formalı fotoğraflarını sürmanşetten vere vere cahil tribünü gaza getiriyor, sonuç ortada. Bir kere şartladılar bu adam gassaraylı yanlış karar verecek diye, Q7'ye kırmızı vermedi diye ben de şikayetçiyim hakemden onu napçaz? Cantona tekmesi mi lazım taraftarınıza? Terbiyesizlik
Mesaj tarihi:
BulletRide said:

Bu maç dip noktasıdır türk futbolunun, en son 8-0'da dibe vurmuştuk bunda da Beşiktaş'tan dolayı vurduk.

Ayrıca basını da kutlarım, özellikle Demirören kaynaklı. Göçek'in Galatasaray formalı fotoğraflarını sürmanşetten vere vere cahil tribünü gaza getiriyor, sonuç ortada. Bir kere şartladılar bu adam gassaraylı yanlış karar verecek diye, Q7'ye kırmızı vermedi diye ben de şikayetçiyim hakemden onu napçaz? Cantona tekmesi mi lazım taraftarınıza? Terbiyesizlik

bırak Allah aşkına, hakem macın tam anlamıyla içine etti. bu kadar kotu yonetilmez, ap açık offisde pozisyonunu gol veren o hakem + yan hakem zaten rengini acık acık belli etti.

bir yerden sonra futbolculara da tak etti, ne mantalite kaldı ne birşey kaldı.
Mesaj tarihi:
Robert_Poche said:

BulletRide said:

bırak Allah aşkına, hakem macın tam anlamıyla içine etti. bu kadar kotu yonetilmez, ap açık offisde pozisyonunu gol veren o hakem + yan hakem zaten rengini acık acık belli etti.

6 pastan kaleciden gelen top ve 34 santimlik ortada ofsayt :)
şu ofsaytı hakemin kaçırması tamam kötüdürde oda insan, bunun dışında zaten playoff sistemi bu nedenle berbat bir sistem.
Aynısı GS nin başına gelip 34 santimle 1 sezonuda kaybedebilir hala. bu kadar salakça lig olmaz.
Mesaj tarihi:
BulletRide said:

ortada bir sporda şiddet yasası var ama meşale yakana işliyor sadece.
Mesaj tarihi:
Szasstam said:

Robert_Poche said:

BulletRide said:

6 pastan kaleciden gelen top ve 34 santimlik ortada ofsayt :)
şu ofsaytı hakemin kaçırması tamam kötüdürde oda insan, bunun dışında zaten playoff sistemi bu nedenle berbat bir sistem.
Aynısı GS nin başına gelip 34 santimle 1 sezonuda kaybedebilir hala. bu kadar salakça lig olmaz.

aynen öyle abi, göremeyebilir. işte bu yüzden gs formalı resimleri dolanan adamı hakem yapmayacaksın derbi macında. sonra neden taraftar atladı oluyor, buna benzer 4-5 tane garip karar verdi sıctı icine macın
Mesaj tarihi:
Olay o zaten. Cüneyt veya Fırat Aydınus yapsa sadece yanlış karar olacak ama Göçek yapınca kötü niyetli. Ha bana kalırsa maçta en yanlış karar Q7'ye gösterilmeyen kırmızı orası ayrı. Ampul gibi takınca Aydın unuttuk onları ama
Mesaj tarihi:
BulletRide said:

ya allah aşkına yıllardır olanları unutup aynı ünal aysal gibi konuşuyosunuz. rakı şişesi atanlar, su şişesi yağmuruna tutanlar, stadı yakanlar oldu. şimdiye kadar hiç mi küfür olmadı sanki? hiç mi sahaya girenler olmadı?

tabi şimdi hemen taraftarı savunuyo diyenler çıkıcaktır, taraftarın hareketini savunmuyorum kesinlikle, zaten 2-3 maç ceza gelecektir ama türkiye ligini ilk kez izliyomuş gibi yorum yapmayın lütfen.
Mesaj tarihi:
Ivanov said:

Cons said:

http://galeri.uludagsozluk.com/r/16-nisan-2012-be%C5%9Fikta%C5%9F-galatasaray-ma%C3%A7%C4%B1-251330/

ahahahahah budur

Düz çeksen de farketmiyor arkadaş internet fenomeni olmak istemiş. İsterseniz sahaya atom bombası atın. Pure win
Mesaj tarihi:
maçtan geldim,

şimdi eksiye bakıyorumda maymun diye bağırılmış diye sallıyor bazıları

maymun değil fuck you diye bağırıldı, herşey yapıldı ama ırkçılık yapılmadı onu geçiceksiniz, ilk maçtada aynı şekilde fuck you diye bağırılmış yine maymun diye anlamıştı bazı mallar.

sahaya atlayanlar karagümrüklülerdi. ilk sahaya atlayanda karagümrüklülerin abilerinden bir tanesi, polis felan adamı tutup çekiştirince diğer karagümrüklülerde atladı,

maçı o noktaya getiren kesinlikle hakemdir. gs formalı resimleri dolaşan bir hakemi kalkıp bu maça verirsen, üstüne ofsayttan birde gol olursa, bu taraftar çıldırır, bu adamın gs formalı resimleri ortalarda dolanıyorken hangi kafa yapısı ile bu adamı bu maça verirler allah akıl fikir versin. daha maç başlamadan zaten hakeme karşı tepki vardı, adamın gs olduğunu bilmeyen yok. üstüne ofsayttan bir gol geldi mi film koptu.
Mesaj tarihi:
El-Barto said:

BulletRide said:

ya allah aşkına yıllardır olanları unutup aynı ünal aysal gibi konuşuyosunuz. rakı şişesi atanlar, su şişesi yağmuruna tutanlar, stadı yakanlar oldu. şimdiye kadar hiç mi küfür olmadı sanki? hiç mi sahaya girenler olmadı?

tabi şimdi hemen taraftarı savunuyo diyenler çıkıcaktır, taraftarın hareketini savunmuyorum kesinlikle, zaten 2-3 maç ceza gelecektir ama türkiye ligini ilk kez izliyomuş gibi yorum yapmayın lütfen.

Yok böylesi olmadı. Diyarbakır-Bursaspor maçı vardı en son bi. Bu ikincisi.
Mesaj tarihi:
BulletRide said:

El-Barto said:

BulletRide said:

Yok böylesi olmadı. Diyarbakır-Bursaspor maçı vardı en son bi. Bu ikincisi.

abi buna sesli güldüm :D

ya ali sami yen'de korner kullanılmayan macta bunun 1000 kati atıldı yaw
Mesaj tarihi:
tinu said:

gs formalı resimleri dolaşan bir hakemi kalkıp bu maça verirsen, üstüne ofsayttan birde gol olursa, bu taraftar çıldırır, bu adamın gs formalı resimleri ortalarda dolanıyorken hangi kafa yapısı ile bu adamı bu maça verirler allah akıl fikir versin.

Adam maça verildiği için o fotolar ortaya çıktı, o fotograflar ortada dolandığı için maça verilmedi.
Mesaj tarihi:
applev0dka said:

abi buna sesli güldüm :D

ya ali sami yen'de korner kullanılmayan macta bunun 1000 kati atıldı yaw

ünal aysal kafası işte. bakalım gs taraftarının seviyesine ne zaman ulaşabilcez...
Mesaj tarihi:
Myshkin said:

tinu said:

gs formalı resimleri dolaşan bir hakemi kalkıp bu maça verirsen, üstüne ofsayttan birde gol olursa, bu taraftar çıldırır, bu adamın gs formalı resimleri ortalarda dolanıyorken hangi kafa yapısı ile bu adamı bu maça verirler allah akıl fikir versin.

Adam maça verildiği için o fotolar ortaya çıktı, o fotograflar ortada dolandığı için maça verilmedi.

o resimler daha önceki maçlarda da ortaya çıkmıştı, yani biliniyordu ilk defa bu maçta çıkmadı ortaya resimler.
Mesaj tarihi:
BulletRide said:

Olay o zaten. Cüneyt veya Fırat Aydınus yapsa sadece yanlış karar olacak ama Göçek yapınca kötü niyetli. Ha bana kalırsa maçta en yanlış karar Q7'ye gösterilmeyen kırmızı orası ayrı. Ampul gibi takınca Aydın unuttuk onları ama

Q7 kasıtlı girdi orada kırmızı pozisyon ama mal ıskaladı tam vuramadı sfdgshdcd
Mesaj tarihi:
bi mac nasıl katledilir, bi takım nası oyundan dusurulur bundan iyi mac ornegi olamaz.

ozellikle ikinci yarı her topunumu keser besiktasın bir hakem yahu, her pozisyonmu faul olur, her pozisyonda mı oyun durur heh.

galarasyon is basında diyecem, dememe gerek yok herifin gs formalı resimleri sagda solda dolanıyor.
Mesaj tarihi:
hakem kontrolu kaybetti, abuk sabuk kararlar verdi sadece iki taraf içinde hatalı kararlar verdi, ama dediğim gibi gs formalı resimleri olan bir adamı bu maça vermeyeceksin. çünkü böyle ofsayttan verilen gol gibi hatalar oldumu, bunu o staddaki insan kabul edemez.

ernst gibi bir adam bile hakemi dövecekti neredeyse , siz seyircinin sahaya atlamasına mı şaşırıyorsunuz.
  • Yeni Oluştur...