Ivanov Mesaj tarihi: Nisan 16, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 16, 2012 Sixoms said: farkindayim da aci yuzunden bu kadar fark var gibi gozukuyor. normalde bu kadar fark oldugunu dusunmuyorum ben orada. ek olarak topa degdigi anda cekseler ve hafif bir adim atsa gecmis olacak melo. tartisilir dedigim gibi bu pozisyon ama nolursa olsun boyle pozisyonlarda hakeme bir sey soylemek pek akil isi degil. orada elmander'e kafa vurduran sivok'a soylemek lazim soylenecek bir sey varsa. düzelttim zaten mesajımı. doğru diyosun çapraz bakmamak gerekiyor
benjani Mesaj tarihi: Nisan 16, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 16, 2012 olan oldu beyler, bırakın bu maçı. geliyoruz.
valequenta Mesaj tarihi: Nisan 16, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 16, 2012 dusuncelihayvan said: valequenta said: dusuncelihayvan said: Ulan hadi ingilizce bilmiyorsunuz film de mi seyretmiyorsunuz? 2012 olmuş yıl Fuck You lafı duymadınız mı hiç sinemada? Fucking bastard yeaa man derler bi de. ben new york'da yasiyorum arkadasim 3 seneyi askin suredir. bidi bidi yapmayin HAHAHAHAHA efsanevi postlar arasına alalım. aynen ibreti alem olsun. bisi yazarken 2 kere dusun bundan sonra.
Lancester Mesaj tarihi: Nisan 16, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 16, 2012 dusuncelihayvan said: valequenta said: dusuncelihayvan said: Ulan hadi ingilizce bilmiyorsunuz film de mi seyretmiyorsunuz? 2012 olmuş yıl Fuck You lafı duymadınız mı hiç sinemada? Fucking bastard yeaa man derler bi de. ben new york'da yasiyorum arkadasim 3 seneyi askin suredir. bidi bidi yapmayin HAHAHAHAHA efsanevi postlar arasına alalım. Mindfuck olmus bu.Icınde kayboldum
Llama Mesaj tarihi: Nisan 16, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 16, 2012 en kötü dördüncü oluruz geçen sene beşinciydik sıkıntı yok bir basamak yükseldik ama çarşıyı uyandırdınız.... tinercileri uyandırdınız... birlik beraberlik geliyor artık bugün tarihtir sekiz yıldır üstümüzdeki ölü toprak atıldı... GELİYORUZ....
Ivanov Mesaj tarihi: Nisan 16, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 16, 2012 marcus merk "dünyanın hiçbir yerinde bu pozisyonu net görebilecek 4. hakem yok" dedi dfuhdfguhdfg. "evet ofsayt olabilir ama yardımcı hakemde suç bulamazsınız çok gıcık bir pozisyon" diye de ekledi edit: evet neyse bitti gitti
Rewendor Mesaj tarihi: Nisan 16, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 16, 2012 yalnız 4. de alt grup birincisiyle maç yapacak galiba, avrupaya gitmeme ihtimaliniz var.
Rewendor Mesaj tarihi: Nisan 16, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 16, 2012 Ivanov said: marcus merk "dünyanın hiçbir yerinde bu pozisyonu net görebilecek 4. hakem yok" dedi dfuhdfguhdfg. "evet ofsayt olabilir ama yardımcı hakemde suç bulamazsınız çok gıcık bir pozisyon" diye de ekledi aynısını dedik işte :)
Ivanov Mesaj tarihi: Nisan 16, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 16, 2012 Rewendor said: Ivanov said: marcus merk "dünyanın hiçbir yerinde bu pozisyonu net görebilecek 4. hakem yok" dedi dfuhdfguhdfg. "evet ofsayt olabilir ama yardımcı hakemde suç bulamazsınız çok gıcık bir pozisyon" diye de ekledi aynısını dedik işte :) ben de poopla'ya aynı şeyi söylemiştim zaten, aksini söylemedim. marcus merk'ten quotelarsam sinirler biraz diner diye düşündüm :P
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Nisan 16, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 16, 2012 abi dasd new york'a ses maymun diye gidebilir. anca duymuş arkadaş sesi bence ahhaha neyse kadın çığlıkları içinde iki maçımız oynar, sezonu bitiririz. ts ile yapacağımız maçlara bakıyor olay
Masquerade Mesaj tarihi: Nisan 16, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 16, 2012 22 puan fark yemisin ne kafasiysa bjk taraftari iste. Bi arada futbolu birakin ayaklara oynayin diye bagiran durus bjk durusudur iste.
kavurma Mesaj tarihi: Nisan 16, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 16, 2012 iki tane çapulcu sahaya atladı diye gaza gelen çarşıyı çok seviyorum ya, ateş olunda cürmünüz kadar yer yakın gençler.
Darksun Mesaj tarihi: Nisan 16, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 16, 2012 Rewendor said: yalnız 4. de alt grup birincisiyle maç yapacak galiba, avrupaya gitmeme ihtimaliniz var. Play off nasıl başladıysa öyle bitse keşke, sıralamalar hiç oynamasa. Yüzyılın dalgası olur al işte bir halta yaramadı diye.
Ivanov Mesaj tarihi: Nisan 16, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 16, 2012 çok tartışılan 4. hakem Baki'den quote "Ben o pozisyonda Melo'nun sadece kolunu gördüm vücudunu görmedim"
Cairne Mesaj tarihi: Nisan 16, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 16, 2012 futbolu bırakın ayaklara oynayın demeleri beşiktaş taraftarının rezilliğinin göstergesidir .
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Nisan 16, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 16, 2012 polis kamerasına takılanlar hem staddan yasaklanır hep ceza falan yer. ne değişik insanlar var bi futbol maçı için başını yakacak gaza gelip.
Lancester Mesaj tarihi: Nisan 16, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 16, 2012 Masquerade said: 22 puan fark yemisin ne kafasiysa bjk taraftari iste. Bi arada futbolu birakin ayaklara oynayin diye bagiran durus bjk durusudur iste. Milli macta Volkan'a ana bacı kufreden de GS taraftarıydı.Bari dusunup yazsaydın.
khala Mesaj tarihi: Nisan 16, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 16, 2012 SeaGle said: Rıdvan : Akşam Hüseyin Göçek Maçı İzlediğinde Rahat Uyuyabiliyorsa Ben Yorumculuğu Bırakıyorum. Kendisi senelerdir yorum yaptıktan sonra eve gidip rahat uyuyabiliyorsa, Rıdvan'ı bu ülkede fenerliler dışında adam yerine koyan var mı?
Myshkin Mesaj tarihi: Nisan 16, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 16, 2012 Her takımın leş bir taraftar grubu vardır illa, milyonlarca adamdan. sizin adamınız şöyleydi tartışmasına dönecek misiniz illa
Saykoleo Mesaj tarihi: Nisan 16, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 16, 2012 Sixoms said: piramit olmasın Ivanov said: Sixoms said: Ivanov said: ha bu arada http://g1204.hizliresim.com/w/j/4jsd9.jpg bu aci biraz yaniltici yalniz. kale cizgisinin de o paralelde olmasi gerekli bu mantikla ama dumduz. tartisilir yani bu pozisyon. kale çizgisi düz çünkü kameranın orijini kale çizgisine denk ya da ona çok yakın. aynı X üzerindeler. dolayısıyla kale çizgisinin de paralel olması gerekmiyor. tam tersi böyle görünmesi gerekiyor. kameranın durduğu noktadan uzaklaştıkça açı yapıyor çizgiler ama evet bakış açısının kale çizgisinde değil. bjk son defasının ayağında olması daha doğru olurdu farkindayim da aci yuzunden bu kadar fark var gibi gozukuyor. normalde bu kadar fark oldugunu dusunmuyorum ben orada. ek olarak topa degdigi anda cekseler ve hafif bir adim atsa gecmis olacak melo. tartisilir dedigim gibi bu pozisyon ama nolursa olsun boyle pozisyonlarda hakeme bir sey soylemek pek akil isi degil. orada elmander'e kafa vurduran sivok'a soylemek lazim soylenecek bir sey varsa. abi çizgi öle çizilmez yalnız hakikaten :) projektif geometri deniyo hatta buna. paralel çizgiler sonsuzda aynı noktada kesişirler. o yüzden, out çizgisiyle 6pas çizgisini uzatıcaksın yukarıya. kesiştikleri noktadan geçmesi lazım ofsayt çizgisinin. o noktadan, sivokun ayağına bi doğru çizeceksin ofsayt çizgisi o olacak işte :p. ama kasamadım ben şimdi hehe. bence de ofsayt ama üstündük yendik abi nolacak :p şimdi ligtvde sölediler 34 santimmiş ofsayt nası vericen ki onu ya alla aşkına
Ivanov Mesaj tarihi: Nisan 16, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 16, 2012 aklıma Maradona'nın elle attığı gol geldi http://www.youtube.com/watch?v=-eZhBCqh8l8 kabul edilmişti. futbolda oluyor böyle şeyler
Cairne Mesaj tarihi: Nisan 16, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 16, 2012 Rıdvan dilmen den beklenen açıklama gelmiş . Bırakmayan ? demek düşer bize
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Nisan 16, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 16, 2012 yalnız ebue bildiğin trollmüş. sürekli tahrik edip duruyor milleti. van gobel gibi adam ya.
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Nisan 16, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 16, 2012 Darksun said: Rewendor said: yalnız 4. de alt grup birincisiyle maç yapacak galiba, avrupaya gitmeme ihtimaliniz var. Play off nasıl başladıysa öyle bitse keşke, sıralamalar hiç oynamasa. Yüzyılın dalgası olur al işte bir halta yaramadı diye. inşallah öyle biter de yaptıkları saçmalığı görürler
Öne çıkan mesajlar