Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Süper Final 1.Hafta | Beşiktaş - Galatasaray

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Sixoms said:

farkindayim da aci yuzunden bu kadar fark var gibi gozukuyor. normalde bu kadar fark oldugunu dusunmuyorum ben orada. ek olarak topa degdigi anda cekseler ve hafif bir adim atsa gecmis olacak melo.

tartisilir dedigim gibi bu pozisyon ama nolursa olsun boyle pozisyonlarda hakeme bir sey soylemek pek akil isi degil. orada elmander'e kafa vurduran sivok'a soylemek lazim soylenecek bir sey varsa.

düzelttim zaten mesajımı. doğru diyosun çapraz bakmamak gerekiyor
Mesaj tarihi:
dusuncelihayvan said:

valequenta said:

dusuncelihayvan said:

Ulan hadi ingilizce bilmiyorsunuz film de mi seyretmiyorsunuz? 2012 olmuş yıl Fuck You lafı duymadınız mı hiç sinemada? Fucking bastard yeaa man derler bi de.

ben new york'da yasiyorum arkadasim 3 seneyi askin suredir.

bidi bidi yapmayin

HAHAHAHAHA

efsanevi postlar arasına alalım.

aynen ibreti alem olsun. bisi yazarken 2 kere dusun bundan sonra.
Mesaj tarihi:
dusuncelihayvan said:

valequenta said:

dusuncelihayvan said:

Ulan hadi ingilizce bilmiyorsunuz film de mi seyretmiyorsunuz? 2012 olmuş yıl Fuck You lafı duymadınız mı hiç sinemada? Fucking bastard yeaa man derler bi de.

ben new york'da yasiyorum arkadasim 3 seneyi askin suredir.

bidi bidi yapmayin

HAHAHAHAHA

efsanevi postlar arasına alalım.

Mindfuck olmus bu.Icınde kayboldum
Mesaj tarihi:
en kötü dördüncü oluruz
geçen sene beşinciydik sıkıntı yok bir basamak yükseldik

ama çarşıyı uyandırdınız.... tinercileri uyandırdınız...
birlik beraberlik geliyor artık bugün tarihtir sekiz yıldır üstümüzdeki ölü toprak atıldı...

GELİYORUZ....
Mesaj tarihi:
marcus merk "dünyanın hiçbir yerinde bu pozisyonu net görebilecek 4. hakem yok" dedi dfuhdfguhdfg. "evet ofsayt olabilir ama yardımcı hakemde suç bulamazsınız çok gıcık bir pozisyon" diye de ekledi

edit: evet neyse bitti gitti
Mesaj tarihi:
Ivanov said:

marcus merk "dünyanın hiçbir yerinde bu pozisyonu net görebilecek 4. hakem yok" dedi dfuhdfguhdfg. "evet ofsayt olabilir ama yardımcı hakemde suç bulamazsınız çok gıcık bir pozisyon" diye de ekledi

aynısını dedik işte :)
Mesaj tarihi:
Rewendor said:

Ivanov said:

aynısını dedik işte :)

ben de poopla'ya aynı şeyi söylemiştim zaten, aksini söylemedim. marcus merk'ten quotelarsam sinirler biraz diner diye düşündüm :P
Mesaj tarihi:
abi dasd new york'a ses maymun diye gidebilir. anca duymuş arkadaş sesi bence ahhaha

neyse kadın çığlıkları içinde iki maçımız oynar, sezonu bitiririz. ts ile yapacağımız maçlara bakıyor olay
Mesaj tarihi:
Rewendor said:

yalnız 4. de alt grup birincisiyle maç yapacak galiba, avrupaya gitmeme ihtimaliniz var.

Play off nasıl başladıysa öyle bitse keşke, sıralamalar hiç oynamasa. Yüzyılın dalgası olur al işte bir halta yaramadı diye.
Mesaj tarihi:
Masquerade said:

22 puan fark yemisin ne kafasiysa bjk taraftari iste.

Bi arada futbolu birakin ayaklara oynayin diye bagiran durus bjk durusudur iste.

Milli macta Volkan'a ana bacı kufreden de GS taraftarıydı.Bari dusunup yazsaydın.
Mesaj tarihi:
SeaGle said:

Rıdvan : Akşam Hüseyin Göçek Maçı İzlediğinde Rahat Uyuyabiliyorsa Ben Yorumculuğu Bırakıyorum.

Kendisi senelerdir yorum yaptıktan sonra eve gidip rahat uyuyabiliyorsa,

Rıdvan'ı bu ülkede fenerliler dışında adam yerine koyan var mı?
Mesaj tarihi:
Sixoms said:

piramit olmasın

Ivanov said:

Sixoms said:

Ivanov said:

ha bu arada
http://g1204.hizliresim.com/w/j/4jsd9.jpg

bu aci biraz yaniltici yalniz. kale cizgisinin de o paralelde olmasi gerekli bu mantikla ama dumduz. tartisilir yani bu pozisyon.

kale çizgisi düz çünkü kameranın orijini kale çizgisine denk ya da ona çok yakın. aynı X üzerindeler.

dolayısıyla kale çizgisinin de paralel olması gerekmiyor. tam tersi böyle görünmesi gerekiyor. kameranın durduğu noktadan uzaklaştıkça açı yapıyor çizgiler

ama evet bakış açısının kale çizgisinde değil. bjk son defasının ayağında olması daha doğru olurdu

farkindayim da aci yuzunden bu kadar fark var gibi gozukuyor. normalde bu kadar fark oldugunu dusunmuyorum ben orada. ek olarak topa degdigi anda cekseler ve hafif bir adim atsa gecmis olacak melo.

tartisilir dedigim gibi bu pozisyon ama nolursa olsun boyle pozisyonlarda hakeme bir sey soylemek pek akil isi degil. orada elmander'e kafa vurduran sivok'a soylemek lazim soylenecek bir sey varsa.

abi çizgi öle çizilmez yalnız hakikaten :)
projektif geometri deniyo hatta buna. paralel çizgiler sonsuzda aynı noktada kesişirler. o yüzden, out çizgisiyle 6pas çizgisini uzatıcaksın yukarıya. kesiştikleri noktadan geçmesi lazım ofsayt çizgisinin. o noktadan, sivokun ayağına bi doğru çizeceksin ofsayt çizgisi o olacak işte :p.
ama kasamadım ben şimdi hehe. bence de ofsayt ama üstündük yendik abi nolacak :p
şimdi ligtvde sölediler 34 santimmiş ofsayt nası vericen ki onu ya alla aşkına
Mesaj tarihi:
Darksun said:

Rewendor said:

yalnız 4. de alt grup birincisiyle maç yapacak galiba, avrupaya gitmeme ihtimaliniz var.

Play off nasıl başladıysa öyle bitse keşke, sıralamalar hiç oynamasa. Yüzyılın dalgası olur al işte bir halta yaramadı diye.

inşallah öyle biter de yaptıkları saçmalığı görürler
  • Yeni Oluştur...