Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Süper Final 1.Hafta | Beşiktaş - Galatasaray

Llama

Öne çıkan mesajlar

o foto da cok yalan yalniz. pozisyon ofsayt ama 10 santim falan herhalde.

bu tarz gozle olculemeyecek kararlar icin taraftarin bu kadar yirtinmasi komedi.

yazik, yuz kusur yillik kulup yonetiminden taraftarina rezillik dizboyu.

20 puan fark atmis sampiyonla mac yapiyorsun, taraftarin alkislamasi gerekirken kufur ediyor, irkcilik yapiyor. yazik.
Sosyal ağlarda paylaş

Ivanov said:

kale çizgisi düz çünkü kameranın orijini kale çizgisine denk ya da ona çok yakın. aynı X üzerindeler.

dolayısıyla kale çizgisinin de paralel olması gerekmiyor. tam tersi böyle görünmesi gerekiyor. kameranın durduğu noktadan uzaklaştıkça açı yapıyor çizgiler

Ofsaytta referans ekseni kale çizgisidir. Koyduğun fotoğrafta hangisinin daha sağda olduğuna bakarak ofsaytı anlayamazsın çünkü açı nedeniyle sağda duran kaleye en yakın olan olmak zorunda değil. Bu açıdan anlaşılması çok zor.
Sosyal ağlarda paylaş

applev0dka said:

fatih terimden korkan 4. hakemin cıkmayan topla taç verdirtmesi macin en güzel hareketi secilmeli bence

abartma. çıkıyor top çıkmasına da orada yan hakeme bakın siz.

Rewendor said:

Taraftarın durumu kepazelik ona kimsenin laf edeceğini sanmam.

GS'de 1-2 oyuncunun hareketleri beni bile rahatsız etti. Eboue'nin itirazı kendini yere atması bence normal, ama öyle para attılar diye şov yapması (ki zaten tetikleyici hareketlerden biri buydu) çok saçmalık. Engin yerden kalkamadı, çok rahatsız etti hakkaten, eh yeter be dedik.

Melo ilginç şekilde çok sakindi. heralde iyi kulağı çekilmiş. Golden sonra kesin tahrik edici hareketler yapar diye tahmin ediyordum ben.

ilk maçtan sonra da eboue nin triplerinden bahsetmiştik ama suçlu olmuştuk
Sosyal ağlarda paylaş

Myshkin said:

Ivanov said:

kale çizgisi düz çünkü kameranın orijini kale çizgisine denk ya da ona çok yakın. aynı X üzerindeler.

dolayısıyla kale çizgisinin de paralel olması gerekmiyor. tam tersi böyle görünmesi gerekiyor. kameranın durduğu noktadan uzaklaştıkça açı yapıyor çizgiler

Ofsaytta referans ekseni kale çizgisidir. Koyduğun fotoğrafta hangisinin daha sağda olduğuna bakarak ofsaytı anlayamazsın çünkü açı nedeniyle sağda duran kaleye en yakın olan olmak zorunda değil. Bu açıdan anlaşılması çok zor.

doğru. mesajımı düzelttim zaten.
Sosyal ağlarda paylaş

valequenta said:

o foto da cok yalan yalniz. pozisyon ofsayt ama 10 santim falan herhalde.

bu tarz gozle olculemeyecek kararlar icin taraftarin bu kadar yirtinmasi komedi.

yazik, yuz kusur yillik kulup yonetiminden taraftarina rezillik dizboyu.

20 puan fark atmis sampiyonla mac yapiyorsun, taraftarin alkislamasi gerekirken kufur ediyor, irkcilik yapiyor. yazik.

İroniye gel ahahahahaahahaha
Sosyal ağlarda paylaş

şurda çıkan olayların belki yüzde 30'u falan hakem yüzündendir.

maç başladığında millet küfüre başlamıştı zaten tribün başında beri gergindi, bu gerginlikte resmen bir birikimin sonucu.
suçu sadece bjk taraftarında bulmak istemiyorum sen ligi 20 puan geride bitirmiş takıma playoff getirerek umut veriyorsun ya 6da 6 yaparsak dedirtiyosun sonra gene hezimet gene hezimet.

ama büyük oranda bjkyi bu duruma kendi taraftarı, yönetimi getirdi kimsede suç aranmasın oyuzden, serdar bilgiliyi süleyman sebayı küfürle istifa ettiren çarşı ayhı şeyi demirörende yapamadı 2 yabancı getirdi diye.adam bütün taraftarın umutlarıyla oynadı resmen.tayfurun içeri alınması carvahalin yollanması, baya bi birikimin sonucu yani şu olaylar.

oyuzden kimse yok eboue tahrik etti, hakem şöyleydi, gene hakkımız yendi demesin beşiktaş kendi hakkını kendi yiyor senelerdir.
Sosyal ağlarda paylaş

valequenta said:

applev0dka said:

valequenta said:

irkcilik yapiyor. yazik.

ne diyor bu adam hala ya ?

algida bir problem var sanirim, maymun eboue diye tezahurat yapan taraftardan bahsediyorum

gene mi maymun alnadınız. ee art niyet bu işte. kulaklarımızı iyi açıyoruz, öyle dinliyoruz. bundan korkuyordum gene yanlış anlamış.
Sosyal ağlarda paylaş

applev0dka said:

valequenta said:

applev0dka said:

valequenta said:

irkcilik yapiyor. yazik.

ne diyor bu adam hala ya ?

algida bir problem var sanirim, maymun eboue diye tezahurat yapan taraftardan bahsediyorum

bizim algıda varda, senin kulakta var sanırm, fuck you sözunu maymun olarak anlamak...

benim kulakta var da senin hafizada var sanirim, bir oksijen al bir dusun bakalim
Sosyal ağlarda paylaş

Ivanov said:

Sixoms said:

Ivanov said:

ha bu arada
http://g1204.hizliresim.com/w/j/4jsd9.jpg

bu aci biraz yaniltici yalniz. kale cizgisinin de o paralelde olmasi gerekli bu mantikla ama dumduz. tartisilir yani bu pozisyon.

ama evet bakış açısının kale çizgisinde değil. bjk son defasının ayağında olması daha doğru olurdu

farkindayim da aci yuzunden bu kadar fark var gibi gozukuyor. normalde bu kadar fark oldugunu dusunmuyorum ben orada. ek olarak topa degdigi anda cekseler ve hafif bir adim atsa gecmis olacak melo.

tartisilir dedigim gibi bu pozisyon ama nolursa olsun boyle pozisyonlarda hakeme bir sey soylemek pek akil isi degil. orada elmander'e kafa vurduran sivok'a soylemek lazim soylenecek bir sey varsa.
Sosyal ağlarda paylaş

valequenta said:

dusuncelihayvan said:

Ulan hadi ingilizce bilmiyorsunuz film de mi seyretmiyorsunuz? 2012 olmuş yıl Fuck You lafı duymadınız mı hiç sinemada? Fucking bastard yeaa man derler bi de.

ben new york'da yasiyorum arkadasim 3 seneyi askin suredir.

bidi bidi yapmayin

HAHAHAHAHA

efsanevi postlar arasına alalım.
Sosyal ağlarda paylaş

valequenta said:

dusuncelihayvan said:

Ulan hadi ingilizce bilmiyorsunuz film de mi seyretmiyorsunuz? 2012 olmuş yıl Fuck You lafı duymadınız mı hiç sinemada? Fucking bastard yeaa man derler bi de.

ben new york'da yasiyorum arkadasim 3 seneyi askin suredir.

bidi bidi yapmayin

bütün türkiye fuck you duydu, sen maymun duymussun.. new yörk'da iyi kulak doktoru vardr bence
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...