applev0dka Mesaj tarihi: Nisan 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2012 fatih terimden korkan 4. hakemin cıkmayan topla taç verdirtmesi macin en güzel hareketi secilmeli bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Nisan 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2012 Rıdvan : Akşam Hüseyin Göçek Maçı İzlediğinde Rahat Uyuyabiliyorsa Ben Yorumculuğu Bırakıyorum. Kendisi senelerdir yorum yaptıktan sonra eve gidip rahat uyuyabiliyorsa, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ivanov Mesaj tarihi: Nisan 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2012 Sixoms said: Ivanov said: ha bu arada http://g1204.hizliresim.com/w/j/4jsd9.jpg bu aci biraz yaniltici yalniz. kale cizgisinin de o paralelde olmasi gerekli bu mantikla ama dumduz. tartisilir yani bu pozisyon. doğru. my bad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
valequenta Mesaj tarihi: Nisan 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2012 o foto da cok yalan yalniz. pozisyon ofsayt ama 10 santim falan herhalde. bu tarz gozle olculemeyecek kararlar icin taraftarin bu kadar yirtinmasi komedi. yazik, yuz kusur yillik kulup yonetiminden taraftarina rezillik dizboyu. 20 puan fark atmis sampiyonla mac yapiyorsun, taraftarin alkislamasi gerekirken kufur ediyor, irkcilik yapiyor. yazik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Nisan 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2012 valequenta said: irkcilik yapiyor. yazik. ne diyor bu adam hala ya ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Nisan 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2012 Ivanov said: kale çizgisi düz çünkü kameranın orijini kale çizgisine denk ya da ona çok yakın. aynı X üzerindeler. dolayısıyla kale çizgisinin de paralel olması gerekmiyor. tam tersi böyle görünmesi gerekiyor. kameranın durduğu noktadan uzaklaştıkça açı yapıyor çizgiler Ofsaytta referans ekseni kale çizgisidir. Koyduğun fotoğrafta hangisinin daha sağda olduğuna bakarak ofsaytı anlayamazsın çünkü açı nedeniyle sağda duran kaleye en yakın olan olmak zorunda değil. Bu açıdan anlaşılması çok zor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Nisan 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2012 applev0dka said: fatih terimden korkan 4. hakemin cıkmayan topla taç verdirtmesi macin en güzel hareketi secilmeli bence abartma. çıkıyor top çıkmasına da orada yan hakeme bakın siz. Rewendor said: Taraftarın durumu kepazelik ona kimsenin laf edeceğini sanmam. GS'de 1-2 oyuncunun hareketleri beni bile rahatsız etti. Eboue'nin itirazı kendini yere atması bence normal, ama öyle para attılar diye şov yapması (ki zaten tetikleyici hareketlerden biri buydu) çok saçmalık. Engin yerden kalkamadı, çok rahatsız etti hakkaten, eh yeter be dedik. Melo ilginç şekilde çok sakindi. heralde iyi kulağı çekilmiş. Golden sonra kesin tahrik edici hareketler yapar diye tahmin ediyordum ben. ilk maçtan sonra da eboue nin triplerinden bahsetmiştik ama suçlu olmuştuk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
poopla Mesaj tarihi: Nisan 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2012 ırkçılık değilki olay. bu kadar çirkefliğe dayanmak güç o ortamda. Hakem iğrençti bu arada. bileyledi baya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ivanov Mesaj tarihi: Nisan 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2012 Myshkin said: Ivanov said: kale çizgisi düz çünkü kameranın orijini kale çizgisine denk ya da ona çok yakın. aynı X üzerindeler. dolayısıyla kale çizgisinin de paralel olması gerekmiyor. tam tersi böyle görünmesi gerekiyor. kameranın durduğu noktadan uzaklaştıkça açı yapıyor çizgiler Ofsaytta referans ekseni kale çizgisidir. Koyduğun fotoğrafta hangisinin daha sağda olduğuna bakarak ofsaytı anlayamazsın çünkü açı nedeniyle sağda duran kaleye en yakın olan olmak zorunda değil. Bu açıdan anlaşılması çok zor. doğru. mesajımı düzelttim zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
valequenta Mesaj tarihi: Nisan 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2012 applev0dka said: valequenta said: irkcilik yapiyor. yazik. ne diyor bu adam hala ya ? algida bir problem var sanirim, maymun eboue diye tezahurat yapan taraftardan bahsediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancester Mesaj tarihi: Nisan 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2012 applev0dka said: valequenta said: irkcilik yapiyor. yazik. ne diyor bu adam hala ya ? takılıyor iste,bırak kendi haline.susar sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Nisan 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2012 Ne Irkçılığı ya? Fuck you dendi eboue'ye yine maymun mu anladınız? Toptan bi ingilizce kursuna yazdıralım sizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Nisan 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2012 valequenta said: o foto da cok yalan yalniz. pozisyon ofsayt ama 10 santim falan herhalde. bu tarz gozle olculemeyecek kararlar icin taraftarin bu kadar yirtinmasi komedi. yazik, yuz kusur yillik kulup yonetiminden taraftarina rezillik dizboyu. 20 puan fark atmis sampiyonla mac yapiyorsun, taraftarin alkislamasi gerekirken kufur ediyor, irkcilik yapiyor. yazik. İroniye gel ahahahahaahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Nisan 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2012 şurda çıkan olayların belki yüzde 30'u falan hakem yüzündendir. maç başladığında millet küfüre başlamıştı zaten tribün başında beri gergindi, bu gerginlikte resmen bir birikimin sonucu. suçu sadece bjk taraftarında bulmak istemiyorum sen ligi 20 puan geride bitirmiş takıma playoff getirerek umut veriyorsun ya 6da 6 yaparsak dedirtiyosun sonra gene hezimet gene hezimet. ama büyük oranda bjkyi bu duruma kendi taraftarı, yönetimi getirdi kimsede suç aranmasın oyuzden, serdar bilgiliyi süleyman sebayı küfürle istifa ettiren çarşı ayhı şeyi demirörende yapamadı 2 yabancı getirdi diye.adam bütün taraftarın umutlarıyla oynadı resmen.tayfurun içeri alınması carvahalin yollanması, baya bi birikimin sonucu yani şu olaylar. oyuzden kimse yok eboue tahrik etti, hakem şöyleydi, gene hakkımız yendi demesin beşiktaş kendi hakkını kendi yiyor senelerdir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Nisan 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2012 deadwoll said: sonra o adam ağzıyla kuş tutsa (misal kanarya) mehmet ali erbil seviyesinde espriler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Nisan 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2012 valequenta said: applev0dka said: valequenta said: irkcilik yapiyor. yazik. ne diyor bu adam hala ya ? algida bir problem var sanirim, maymun eboue diye tezahurat yapan taraftardan bahsediyorum bizim algıda varda, senin kulakta var sanırm, fuck you sözunu maymun olarak anlamak... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Nisan 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2012 valequenta said: applev0dka said: valequenta said: irkcilik yapiyor. yazik. ne diyor bu adam hala ya ? algida bir problem var sanirim, maymun eboue diye tezahurat yapan taraftardan bahsediyorum gene mi maymun alnadınız. ee art niyet bu işte. kulaklarımızı iyi açıyoruz, öyle dinliyoruz. bundan korkuyordum gene yanlış anlamış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
valequenta Mesaj tarihi: Nisan 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2012 applev0dka said: valequenta said: applev0dka said: valequenta said: irkcilik yapiyor. yazik. ne diyor bu adam hala ya ? algida bir problem var sanirim, maymun eboue diye tezahurat yapan taraftardan bahsediyorum bizim algıda varda, senin kulakta var sanırm, fuck you sözunu maymun olarak anlamak... benim kulakta var da senin hafizada var sanirim, bir oksijen al bir dusun bakalim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Nisan 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2012 Yan hakem vermediki tacı yahu, orta hakem ben daha iyi bilirim, gördüm taç diye kararı bozdu. Topçularda yan hakemi gözterip durdu. Göçek orda saçma bir kararla gövde gösterisi yaptı güya. 1-2 yerde daha yan hakem kararlarını egale etti hepside yanlıştı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Nisan 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2012 Ulan hadi ingilizce bilmiyorsunuz film de mi seyretmiyorsunuz? 2012 olmuş yıl Fuck You lafı duymadınız mı hiç sinemada? Fucking bastard yeaa man derler bi de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Nisan 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2012 insanın bakısı renkli olur da kulaklari da mi olur arkadas ya,.. su konuda bile objektif olamiyorsanz yazmayin futbol bölumune.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
valequenta Mesaj tarihi: Nisan 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2012 dusuncelihayvan said: Ulan hadi ingilizce bilmiyorsunuz film de mi seyretmiyorsunuz? 2012 olmuş yıl Fuck You lafı duymadınız mı hiç sinemada? Fucking bastard yeaa man derler bi de. ben new york'da yasiyorum arkadasim 3 seneyi askin suredir. bidi bidi yapmayin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sixoms Mesaj tarihi: Nisan 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2012 Ivanov said: Sixoms said: Ivanov said: ha bu arada http://g1204.hizliresim.com/w/j/4jsd9.jpg bu aci biraz yaniltici yalniz. kale cizgisinin de o paralelde olmasi gerekli bu mantikla ama dumduz. tartisilir yani bu pozisyon. kale çizgisi düz çünkü kameranın orijini kale çizgisine denk ya da ona çok yakın. aynı X üzerindeler. dolayısıyla kale çizgisinin de paralel olması gerekmiyor. tam tersi böyle görünmesi gerekiyor. kameranın durduğu noktadan uzaklaştıkça açı yapıyor çizgiler ama evet bakış açısının kale çizgisinde değil. bjk son defasının ayağında olması daha doğru olurdu farkindayim da aci yuzunden bu kadar fark var gibi gozukuyor. normalde bu kadar fark oldugunu dusunmuyorum ben orada. ek olarak topa degdigi anda cekseler ve hafif bir adim atsa gecmis olacak melo. tartisilir dedigim gibi bu pozisyon ama nolursa olsun boyle pozisyonlarda hakeme bir sey soylemek pek akil isi degil. orada elmander'e kafa vurduran sivok'a soylemek lazim soylenecek bir sey varsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Nisan 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2012 valequenta said: dusuncelihayvan said: Ulan hadi ingilizce bilmiyorsunuz film de mi seyretmiyorsunuz? 2012 olmuş yıl Fuck You lafı duymadınız mı hiç sinemada? Fucking bastard yeaa man derler bi de. ben new york'da yasiyorum arkadasim 3 seneyi askin suredir. bidi bidi yapmayin HAHAHAHAHA efsanevi postlar arasına alalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Nisan 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2012 valequenta said: dusuncelihayvan said: Ulan hadi ingilizce bilmiyorsunuz film de mi seyretmiyorsunuz? 2012 olmuş yıl Fuck You lafı duymadınız mı hiç sinemada? Fucking bastard yeaa man derler bi de. ben new york'da yasiyorum arkadasim 3 seneyi askin suredir. bidi bidi yapmayin bütün türkiye fuck you duydu, sen maymun duymussun.. new yörk'da iyi kulak doktoru vardr bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar