khalad Mesaj tarihi: Nisan 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2012 O pozisyonda ofsayt olsa ne olur olmasa ne olur ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Nisan 16, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2012 hakemlere ilk yarı için teşekkür ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
valequenta Mesaj tarihi: Nisan 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2012 cok sacma bi taraftar. maymun eboue diye bagirir. takimini desteklegeycegine hakeme laf eder butun mac boyunca. irkciligi turkiyeye getirende carsidir zaten. cirkeflik otesi bir mac geciyor. Melo cevabi yapistirdi iyi oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Nisan 16, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2012 khalad said: O pozisyonda ofsayt olsa ne olur olmasa ne olur ya ofsayt olunca gol olur olmayınca gol olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Nisan 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2012 Beşiktaş taraftarından başka maç izlerken başımı ağrıtan taraftar yok. Gerçekten insanlık ayıbı herifler. RÖRÖRÖRÖHÖRÖRÖHÖRÖHÖRÖ. Noldu, taraftar. Lan, neyse ben bir şey demiyorum ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Nisan 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2012 adamlar hakem diye ağlıyor ya galatasarayın kaçtane faulunu çalmadı be adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Nisan 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2012 gol ofsayt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Nisan 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2012 biz daha çok koşmuşuz maç bizim hakkımız beyler!!11 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tnkt Mesaj tarihi: Nisan 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2012 10 cmlik ofsayt 90-100 km hızla gelen topta 3-4 metre mesafeden ne kadar zamanda algılanır hadi beyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
poopla Mesaj tarihi: Nisan 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2012 valequenta said: cok sacma bi taraftar. maymun eboue diye bagirir. takimini desteklegeycegine hakeme laf eder butun mac boyunca. irkciligi turkiyeye getirende carsidir zaten. cirkeflik otesi bir mac geciyor. Melo cevabi yapistirdi iyi oldu. bu neyin kafası ya :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ivanov Mesaj tarihi: Nisan 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2012 ben iki takımı da tutmuyorum ama şu mesafe 50 cm mi? ofsayt çizgisinin izdüşümü melo'nun testislerine denk geliyo, yani testislerinden sonraki sol bacağı çizgiden sonraya denk geliyor. ve bacakları açık değil o kadar anlamadım gitti https://p.twimg.com/Aqnqnr-CEAEmt-q.jpg:large Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Nisan 16, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2012 valequenta said: irkciligi turkiyeye getirende carsidir zaten. fenerbahçelilere yaptığımız doğrudur... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
poopla Mesaj tarihi: Nisan 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2012 tamam abi sakin ofsayt yok. sayılmaz . az mesafe var çünkü. atardı zaten onu melo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Nisan 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2012 abi zaten kuralda en uzaktaki parcası demiyor mu? el kol olsayt dışımı kurala göre bilmediğim için soruyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ivanov Mesaj tarihi: Nisan 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2012 poopla said: tamam abi sakin ofsayt yok. sayılmaz . az mesafe var çünkü. atardı zaten onu melo. sorun az mesafe olursa ofsayt yok değil. niye insanlar 50 cm diye abarttığını gösterince hemen hazır cevap şu cümleyi kuruyosun anlamadım. insanların demek istediği şey çok gözden kaçabilecek derecede bi durum. insan gözü bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Nisan 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2012 Beşiktaşın hakkı yenmedi diye korktum bir an. Neyse allahtan yenmiş ilk yarıda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Nisan 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2012 : )) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Nisan 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2012 Umarım her maçta en az 1 haksız penaltıdan, 1 de ofsayttan gol atar öyle şampiyon oluruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Nisan 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2012 yok la öyle deme gelecek nesilde cocuklar depresif, psikoloji bozuk doğar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Nisan 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2012 spikerlerden biri bjkli galiba ağlıyo şu an :D kadro madro taktik filan konuşuyo hahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
valequenta Mesaj tarihi: Nisan 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2012 milanin efsane zamani gibi oynuyoruz yemin ederim. cat cat sakin sakin. bukemedigin eli opeceksin demis atalarimiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Nisan 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2012 Ahahahaha 30 milyon gs'lı akp'e oy veriyor, herhalde ofsayt olmayacak. Sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Nisan 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2012 Llama said: khalad said: O pozisyonda ofsayt olsa ne olur olmasa ne olur ya ofsayt olunca gol olur olmayınca gol olmaz Defanstan bir tane oyuncu dokunamıyor hava topunda yetersizlik diz boyu gol yemeyi hak ettik o yüzden diyecek fazla bir söz yok ayrıca hakeminde oradaki pozisyonu görmemesi çok normal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
poopla Mesaj tarihi: Nisan 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2012 Ivanov said: poopla said: tamam abi sakin ofsayt yok. sayılmaz . az mesafe var çünkü. atardı zaten onu melo. sorun az mesafe olursa ofsayt yok değil. niye insanlar 50 cm diye abarttığını gösterince hemen hazır cevap şu cümleyi kuruyosun anlamadım. insanların demek istediği şey çok gözden kaçabilecek derecede bi durum. insan gözü bu gözden kaçabilecek bi durum tabiki orda sorun yok zaten.. bende 200 mesaj atmadım zaten 1 kere yazdım ofsayt gol dedik amma olay oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Nisan 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2012 valequenta said: milanin efsane zamani gibi oynuyoruz yemin ederim. cat cat sakin sakin. bukemedigin eli opeceksin demis atalarimiz. Hüseyin Göçek in eli öpülesi zaten =D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar