megetege Mesaj tarihi: Nisan 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2012 Bizden bir kaç kişiye lazımdı diye hazırladım, burada da paylaşayım dedim. OW Ayarları Öyle çok mükemmel falan değil ama basit ve işe yarar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DERT3 Mesaj tarihi: Nisan 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2012 evet güzel low sec e inerken güzel oldu bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
megetege Mesaj tarihi: Nisan 7, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2012 Low sec te dikkatli ol :) http://ascom.eve-kill.net/?a=kill_related&kll_id=12984145 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Nisan 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2012 ahah bidakka nan, whoreladın mı yoksa başka bişi mi var fc olcak falan diolardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
megetege Mesaj tarihi: Nisan 8, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2012 ne whorelaması olum, direk machı tuttumda diğerleri bana warpladı :) lvl 5 yapıolardı low secte. Bi süre denemezler artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DERT3 Mesaj tarihi: Nisan 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2012 siz lvl 5 yapmıyor musunuz_? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
megetege Mesaj tarihi: Nisan 8, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2012 Yok, o bölgeyi terkettik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GokTuRK Mesaj tarihi: Nisan 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2012 çok acı olmuş adamlar için 3 yıl unutmazlar bunu lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Nisan 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2012 abo hero tank yalnız http://ascom.eve-kill.net/?a=kill_detail&kll_id=12984145 lvl 5 mi yapıolardı napıolardı? bide nası patlatamadılar olm seni :p bunu dicem ama şu var, bi keresinde houndla gateden atladım lowsec. benim cloak açılmış afk olmuştum alt tab vs bi 1-2 dakka boyunca bitane cynabal saydırmış bana hepsi ıska, bi girdim oyuna adam adam saldırıo bana uzaklaşmış falan vurabilsin die bide sabitim. sonra warpladım eheheh. entersan bi anımdır bu arada cyclone kullanan arkadaşı yanaklarından öpün çok seviorm onu ve kullanları :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
megetege Mesaj tarihi: Nisan 9, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2012 lvl 5 yapıyolardı, benim hound fitide tam bu iş için özel, büyük gemi falan kolay kolay vuramıyo. Hoş bu arkadaşlar patladı ben yan sisteme geçtim sonra geri gelip istasyona warpladım, öbür chara bakarken göremedim docklamamış char. Sentrylere gittim :) http://c4mel.eve-kill.net/?a=kill_detail&kll_id=12984283 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GokTuRK Mesaj tarihi: Nisan 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2012 Agression Countdown dan docklamamıştır belki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KaRa_DaVuT Mesaj tarihi: Nisan 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2012 hound demişkene http://eve-kill.net/?a=kill_related&kll_id=12972304 5 hound vs 65 kill Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
megetege Mesaj tarihi: Nisan 9, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2012 GokTuRK said: Agression Countdown dan docklamamıştır belki Yok ya sistem değiştirdim sonra sisteme geri geldimde warpladım istasyona, çoktan bitmişti aggrom. Off link çok iyiymiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Nisan 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2012 "beyler süper sniper fleet var bu akşam, nasolsa çokuzaktan vurcaz tanka ihtiyaç yok" heheh "beyler passive targeter takın gelen geçen bizim kitleyebildiğimizi çakozlamasın böle şakacıktan 500km ötede oturuoz sansın" "olm zaten 1 tane ceptorumuz var o tutar gelen geçeni biz zbamlarız" ( gerçi ceptorda bombalara ölmüş da fuq? ) heralde buda son kelimeler "evet hadin bakalım gatein 200km ötesinde duralım çıkana çakalım panpalar, ya hareket etmesekte olur align ediverin şuraya ama zaten gelen olsa görürüz" süper lan helal ahahah (tu) bide goonlara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Nisan 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2012 bende bunu postlim bari demin gördüm sdsf http://eve-kill.net/?a=kill_detail&kll_id=12974797 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GokTuRK Mesaj tarihi: Nisan 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2012 ya off o nasıl bir fit 65 b yuh carebear tears best tears.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Nisan 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2012 33b carebearlıktan ziyade mallık fit direk low slotlara bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DERT3 Mesaj tarihi: Nisan 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2012 armor plate nerde bunun_? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
megetege Mesaj tarihi: Nisan 9, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2012 Aktif tank BSde plate'in işi ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Nisan 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2012 fail fit is fail 1 tane bile dmg mode takmamış amcam. lowlara bak, med slotlara bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Nisan 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2012 Yaw savas acmis adamlar sana sen hala niye oyle gemiye biniosun bide. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GokTuRK Mesaj tarihi: Nisan 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2012 direk bıraksın o oyunu ya yaksınlar accountunu banlansın... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KaRa_DaVuT Mesaj tarihi: Nisan 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2012 da fuq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar