Seele Mesaj tarihi: Nisan 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2012 tomurcuk nedir abi ele gelecek bildigin sfdadfasdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Nisan 10, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2012 14 yaşındaki bakire nin memesi o kadar oluyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Nisan 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2012 bizim yasimiz sabit mi. kac yasinda giricez cennete. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spawn77 Mesaj tarihi: Nisan 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2012 Yukarıda da dedim. Hurilerin meme ucunu tartışmayacağım Bende okudum edilmemiş. Fazıl say ile ilgili yazdım. Benim görüşürüm de budur. Kalıba sokmanın ötesinde, farkettiysen o konuyu tartışmaya bile lüzum görmüyorum. Şu verdiğiniz argümanın zaten cennete kerhane denilecek duruma getirdiğini düşünmüyorum. Sizde öyle düşünüyorsanız, inançlı insanlara ayıp ediyorsunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Nisan 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2012 İslam bu değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Nisan 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2012 ricky gervais'in animals stand-up'ında incil'le testis geçtiği bir bölüm var. başlarda direk. onu görünce çok üzülüyorum bu coğrafyanın insanlarının haline. böyle de elitistim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Nisan 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2012 oha 28 sayfa tartışılmış abi bu adam dahi sayılıyor kendi alanında, bırakın konuşsun/saçmalasın. dahilerin saçmalama hakkı var =) he diyip geçicen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Nisan 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2012 Seele said: bizim yasimiz sabit mi. kac yasinda giricez cennete. 33 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Nisan 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2012 iyi güzel iyi 33. ama 14 kücük olmaz. hani aramizda milf sevende var. bu tür isteklerde kabul olacak mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Nisan 10, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2012 totalde 33 olcak ama bedenler 14 yasında olcak,veya nasıldı ya bi sn ruh 33 yasındaki halinde olcak beden 14,hmm tam tersi miydi veya,bilemedim şimdi biri alo diyaneti arasın sorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Nisan 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2012 olm gercekten hic bir bilgim yok. soruyorum adam gibi cevap verin. bi günde trollemeyin ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Nisan 10, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2012 aradım sordum öğle tatilindelermiş 1 de tekrar arayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Nisan 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2012 "nutella yerim" said: totalde 33 olcak ama bedenler 14 yasında olcak,veya nasıldı ya bi sn ruh 33 yasındaki halinde olcak beden 14,hmm tam tersi miydi veya,bilemedim şimdi biri alo diyaneti arasın sorsun Seele said: olm gercekten hic bir bilgim yok. soruyorum adam gibi cevap verin. bi günde trollemeyin ya. Nutella sallıyor ruh 33 beden 14 falan yok, herkesin 33 yaşındaki hali olacak deniyor bu yaş en güzel yaşmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trias Mesaj tarihi: Nisan 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2012 "Tatar Ramazan" said: "nutella yerim" said: totalde 33 olcak ama bedenler 14 yasında olcak,veya nasıldı ya bi sn ruh 33 yasındaki halinde olcak beden 14,hmm tam tersi miydi veya,bilemedim şimdi biri alo diyaneti arasın sorsun Seele said: olm gercekten hic bir bilgim yok. soruyorum adam gibi cevap verin. bi günde trollemeyin ya. Nutella sallıyor ruh 33 beden 14 falan yok, herkesin 33 yaşındaki hali olacak deniyor bu yaş en güzel yaşmış. 36-38 en güzeli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Nisan 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2012 cehennemede 33 ile giriyormusuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Nisan 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2012 Abov neler dönmüş. Var mı bunlara inananlar ya hala. 33 yaşında gireceğiz filan. Ahahaha.. 33 yaşından önce ölenler ne olacak afedersin o mantıkla? Daha fazla deşelemeyeyim de siz hala fiziksel bedenle ruhu ayırt edemediniz mi, aynada gördüğünüzü gerçek kendiniz filan mı sanıyorsunuz, cennete o halde gideceksiniz. Hakikaten din böyle diyor mu yav 33 yaşında gireceksin diye. Rezalet resmen. İnsanlar bedenleriyle bir yere uçup sonsuza kadar bu dünyadaki fiziksel durumlarında olacaklar filan mı zannediyorlar. Hatta orada da diller ülkeler de filan var di mi. Anne baba kardeş huriler hepberaber takılacağız.. Ha huriler neydi bu arada. Ne bileyim eğer herkes kendi fiziksel bedeninde gidecekse hurilerin NPC olması lazım daha önce bir arkadaşın dediği gibi, ahaha... Cem Yılmaz bile iyi bir yerden yakalamıştı konuyu, herkes cennete gidince bu haliyle gideceğini filan sanıyor, o zaman taş devrinden gelenler ne yapacak diye. Düşününce neresinden tutsan fail. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Nisan 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2012 Sotto said: Hakikaten din böyle diyor mu yav 33 yaşında gireceksin diye evet istersen araştırabilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Nisan 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2012 Kötü abi baya o zaman. Saygısızlık yapmayayım diyecem ama inanlar için üzüldüm diyeyim. Bu kadar net fail olması üzdü... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Nisan 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2012 33 Yaşında girmek zorunlumu yaw,ben 30 lardayken 70 kiloydum şimdi 33 yasındayım kilom 82,bari zayıf yaşta girsek cennete,ordada göbeğimizi kaşıyıp dolaşmasak,huriler beğenemez falam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Nisan 10, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2012 bug abuse olur,fixlerler sonra daha kötüsünü cekersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aldueren Mesaj tarihi: Nisan 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2012 al birini, vur ötekine... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Nisan 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2012 Selam, Zegna said: fazıl say'ın cok başarılı olması, ülkeye oduller getirmesine zaten bir sey demiyorum ben mesela, helal olsun o kadar beste o kadar odul. ha eşşeğe altın semer taksan, oscar versen gene eşşek :) Denecek bir şey bırakmamış 2 öküz de. İşin acı yani, o 2 öküz de bizim! Biri eşşeklik ediyor, karşı taraf hemen ona eşşeklik ile cevap veriyor. Bari biri erdemli dursun, ama yok. Bu arada olan rubaiye olmuş :( Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackLabelSociety Mesaj tarihi: Nisan 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2012 açın da fazıl sayın yurtdışındaki konser listelerini takip edin bakalım ne zamana kadar kapalı gişe oynuyor..ne yazık ki ülkemizde sanat kavramı yerlerde olduğu için demet akalın gibi borozanlar ünlü olup ayda bir konsere çıkıp magazine yoğunuz mesajları veriyorlar..bu halde olmalarına rağmen bir de 2 gram akıllarıyla fazıl sayın yazdıklarına idiotik cevaplar veriyorlar..bir insanla birebir aynı fikirde olmak imkansızdır ancak çoğu düşüncesinin yerinde olduğu kanısındayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Nisan 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2012 Gercek fazil bu diil denmismiydi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raider Mesaj tarihi: Nisan 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2012 Dar kafalı olduktan sonra ha köylü olmuşsun, ha dünyaca ünlü bir sanatçı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar