kiymaliborek Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 looool adamlar dalga geçmiş resmen pc ile. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 olacak şey değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 Bir konsol portunu doğru düzgün becerebilecekleri günü merakla bekliyorum sdf. PC'ye düzgün çıkarmadıkları için insanların konsol almasını falan bekliyorlar herhalde. Bu saçmalıkların pek başka açıklaması yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 beceremiycez sanırım demişlerdi bikaç ay öncede, geri sayfalarda var mesajı, 2 adım ilerleyememişler demekki bunca zamandır. ağlayarak dönsünler konsollarına, para verilmez şu hali ile çöp, ipade iphonea çıkarsınlar falan bari o çözünürlükle lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 neyse ztn cogu kişi reyc atıp bırakıcaktı oyunu.paraları boşa gitmemiş olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 GfWL olcakmış bide.. http://2funny4you.files.wordpress.com/2011/11/disgusted-meme.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 Kaede said: inş patlar da bir daha sadık konsollarından vazgeçmezler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
batuhan Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 Bu grafiklerle oynamaya alışmış olan konsol boyz oldukça daha çok bekleriz adam gibi port oyun vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GokTuRK Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 CIS ülkelerinde oynanabilir diyor bir arakdaşım alıp giftleyecekte böyle diyormuş bunu alıp bana giftlese oynayamaz mıyım ben? EDIT o resim doğru mu ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 rusyaya götürürsen laptopu oynarsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 ben pre-order yaptım ya düzeltirler diye düşünmekteyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 Norak said: GfWL olcakmış bide.. http://2funny4you.files.wordpress.com/2011/11/disgusted-meme.png ciddiyse satmamak için ellerinden geleni yapmışlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 ya bide koca koca tv lerde 720p oyunu oynayıp hiç sesini çıkarmayan insanlar neden pcde de 720p olunca oha oynanmaz falan diyor ben anlamadım biri açıklayabilir mi varsa bi açıklaması? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
batuhan Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 Sorun şu o koca koca Tvlerde oynanan konsolların zaten kapasitesi grafikleri ortada o konsolu alan bunu bilerek alıyor. Kaç yıl öncenin teknolojisi burdakiler ise sahip oldukları pcdeki teknolojileri kullanamadıkları için yakınıyorlar. Öküz gibi ekran kartı alıp bu grafiklerde oyun oynamayı kim ister. Hoş konsollar sağolsun oyunlar çift çekirdek işlemciyi yeni yeni kullanmaya başladı. Millet boşuna yırtınmıyor konsollar gamingi hertürlü öldürüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 skyrim oynayın işte.manzara izlersiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 Anelor said: ya bide koca koca tv lerde 720p oyunu oynayıp hiç sesini çıkarmayan insanlar neden pcde de 720p olunca oha oynanmaz falan diyor ben anlamadım biri açıklayabilir mi varsa bi açıklaması? koca tvye gayet uzaktan bakarak oynuyosun haliyle eğer tvnin zaten doğal çözünürlüğü 720p ise oyun da 720p ise bi sıkıntı olmuyo, tv 1080p ise nasılsa uzakta oturup oynadığından scale o kadar göze batmıyo pcde ise monitörün dibindesin, eğer laptop değilse zaten en düşük 1680*1050 dir, ki 1080p ise daha da feci aradaki fark monitörün doğal çözünürlüğünden düşük kullanınca nası iğrenç görüntü oluştuğunu bi dene kendin gör eheh crt kullanıyosan hala ayrı tabi sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 ama ama hani gameplay is everything di :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tomkat Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 pc oyunu diye kakalamaya calistiklari bu rezalet seyi alan mazosisttir onursuz bunlar bi de japon olucaklar lol adi konsollar ve boklu tabletler yuzunden pc gamingi oldurucekler guzelim syndicatei sirf konsol bebelerine satmak icin boka cevirdiler rage desen yuzyilin felaketi pc platformunu port dump olarak goren devlerden ne bekliyceksin zaten cdprojecktred firmasi disinda kimseye guvenmiyorum witcherlari hem retail hem digital alarak da yardimimi ettim bu rezil portun korsanini bile indirenin bandwidthine acirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tomkat Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 Kanuni said: ama ama hani gameplay is everything di :P argumanin hatali kimse her oyundan bi frostbite bi cryengine beklemiyor ama sen oyununu sattigin platforma gore optimize etmezsen ne gameplay kalir ne bisey onu yapamiycak kadar acizse hic cikarmasin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 ağır rage gelmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 Kanuni said: ama ama hani gameplay is everything di :P çözünürlük ayarlayamamak gayet gameplaye etki eden bişey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 ahah ds3 çıktığında pcden komple vazgeçmiş olurlar inşallah pcfagler son 10 yılın en iyi 3 oyununu oynamamış olur http://profile.ak.fbcdn.net/hprofile-ak-snc4/161965_190395021066711_694457598_n.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 yav yazik oynamayanlar oyunun citkirildim hack and slash oldugunu bilmeyerek sana inaniyor sonra ehue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 so much jelly Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 demon's souls oynamisligim var jellylik bisi yok :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar