dreagloth Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2016 şu seriden dmc, gow combat ı beklememen lazım zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2016 ilki baya iyi, ikinciyi sevmedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2016 2 çok tırt zaten. Tek artısı çok güzel ekledikleri bazı mekanikler var, böyle ilkini oynarken çok kabız gelen şeyleri çözmüşler. Ama level design boss design falan baya meh bi dark souls oyunu için. Üstüne görsel olarak downgrade'in allahını yedi. Herşey tam bir meh yani. 3 çok iyi, oynayın 3'ü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borastus Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2016 said: 3ü bilmiyorum da ilk oyunda meele combat beni tatmin etmediğinden sorç açtım aslında 3.iyidir muhtemeln de ilkinde bir god of war bi dmc combatı yok, tatmin edici combat diyince aklıma cayır cayır combo yapmak geliyor benim. full action istiyorsan dark souls'a ne bakıyorsun tomb raider-darksiders falan baksana. ilerde buz üzerinde paten yapmayaya çalışırken bu neymiş demezsin. not : yeni tomb raider çok iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2016 oynadık hocam onları bu tür oyunları bayağı sevdiğimden tür içinde oynamadığım oyun azdır. en yeni tomb raider'i oynamadım gerçi ucuzlamasını bekliyorum sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2016 Herkes kılıc savurur da o kılıcı parryleyen yigit başka yigittir. Level 120 Anor Londo'ya beklerim pısırıklar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2016 O parryi bi cozsem zaten alip yuruycem sjdj. Yetemiyorum resmen, parrye basiyorum kalkani savuruyor adam ciplak gogsume gomuyor sonra djfk. Abyss watchin da allah belasini versin dipnot olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2016 bu oyun 24 saatte nasıl bitti ya? dks2 40 saat sürmüştü ilk playthroughda. ikinci seferde oyunu ezberlemiştim, direk bitireyim dedim 30 saat sürdü yine. bunda o kadar da gezdim, dolaştım, npc questlere kastım. nasıl bitti anlamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Kasım 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2017 sdf http://i0.kym-cdn.com/photos/images/newsfeed/001/117/819/084.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Kasım 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2017 özledim http://i0.kym-cdn.com/photos/images/newsfeed/001/117/819/084.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar