LethE Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2012 modun ini dosyasından çözünürlüğü ayarlayın önce. oyun içi AA yı kapayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 oyun içi AA'yı kapatıbca düzeldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 klavyeyle asylum monsterı bile kesemedim be, illa gamepadle mi oynayacaz japon oyunlarını akik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hacibekirlokumu Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 LethE said: haritamı var, isimde yazmıyo ondan enredeyim bilemedim. tutoria lbitti işte kargayla uçtum geldim, düz yürüdüm fire essencela potionları ugpradeleyen elemanın ordan aşağı inip asansöre biniyosun solda hayaletler sağda blacksmith. bonfire a dön bu sefer ilk kapıdan yukarı çık havuzdan sola dön mezarlığımsı bişi var , iskeletleri peşine takıp ucurumdan düşürüyosun. 2-3 lsot soul zımbırtısı daha çıkıyor. bonfire a dön ikinci kapıdan yukarı cık 'herkese veren lady' nin hizmetkarı shopkeeper bob var. başkada yol göremedim. bu arada öldüydüm hızlı gideyim dedim asansörden atladım undead nasılsa diye. gitti soullar humanityler .. bu ne lan :( humanityler gelmicekmi geri :( ps: bonfiredaki it kötü kötü konuşuyodu bi 20 parryde felan öldürdüm. sonra lazım olcakmıydı bu adam bana? Youtube'da türkçe walkthrough var. Ona bi bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 Dark Souls u bitirmeyene anlamsız gelebilir. Korkunç spoiler var, oynamayanlar bakmasın. Dayanamayıp izledim ve orgazm yaşadım. Hayvan adamlar of http://www.youtube.com/watch?v=-JojEx3pwuE&feature=g-all-u http://i149.photobucket.com/albums/s49/Mr_Muggles/GIFS/cryingdean.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 bigbosssalute.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 ulan oyunu bi oynayamadım controllerlarımı arkadaşa verdiydim yarın kargolayacak bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 baya fail bi oyun olmuş ya. nasıl bi target lama mekaniğidir o. gamepad le oynuyorum bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 Ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 target alma derken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 lock alıyorum , ekranın öbür tarafındaki adma target dönüyo bi anda, karakterde götü açıkta takır takır yiyo. target almadan 90 derecelik açılara kalıyoruz stick yoq diye. konsolda nası bu targetlama atlayıp zıplıyomu kafasına göre? adama target atıp kal bunda kıpraşma deme yokmu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 konsolda birine lock'ladiktan sonra right stick le manual olarak target degistiriyosun, burda mouse u azicik diger adama dogru oynatsan cat ona geciriyor target'i... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 köprüde diablomsu şey kafamı kırdı :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 köprüdeki diablomsu şey (taktik) 2 tane okcunun olduğu kuleye tırman hep. Aşşağıdan sana bakarken kafasına atla 1. bossta vurduğun bonus gibi. 2-3 kere yapınca yatıyor zaten. Yukarda çok fazla durursan vurmadan, yukarı çıkıp üzgünlüğünü dile getiriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 Silphatos said: köprüde diablomsu şey kafamı kırdı :( Amaç o zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 çaldım ilk çanı vs ama hala iskeletler gebermiyo :/ biri spoilerlarsın şunları kesicek silahı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 Yeteri kadar doversen olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 yani vurucam kalkıcak vurucam kalkıcak? ps: büyük olana napıyoz? hiç vurmayı denemedim ama oda vur kalk yapıyosa olmaz o iş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 Hp barlari yok mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 düşmüyo gibiydi? gerçi firelinke gelir gelmez gitmiştim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 lethe iskeletler için çok erken, 2. çana doğru git artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 acaip oynayasım geldi ya gidip tomb of giantsda psikolojimi bozmak istiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 hacı 2. çanda hayaletlerin ora değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 Hayır hayaletlerin orda değil. Oraya ilerde git Şu sırada gitmeni tavsiye ederim, senin yapmaya çalıştığın yer böyle 18. sırada Sıra Prologue: Northern Undead Asylum Firelink Shrine Undead Burg Undead Parish Darkroot Garden Lower Undead Burg The Depths Darkroot Basin Valley of the Drakes Blighttown Undead Asylum Part 2 Darkroot Garden Part 2 Sen's Fortress Anor Londo Painted World of Ariamis The Great Hollow Ash Lake The Catacombs Tomb of the Giants The Duke's Archives Crystal Cave New Londo Ruins Demon Ruins Lost Izalith Kiln of the First Flame Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 Darkroot Garden Lower Undead Burg The Depths Darkroot Basin tam buralardayım lower burg u bitirdim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar