mokoko Mesaj tarihi: Nisan 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2012 Biraz önce ekmek almak için evin yakınındaki diasa'ya gittim. kasada beklerken kasanın yanındaki pil fiyatların gözüm takıldı. 3 4 hafta önce varta 4lü kalem pil almıştım kablosuz mausum için. 7 lira civarında bişi vermiştim. duracell'de 11 lira falandı o ara. şimdi baktığımda varta 4lü kalem pil 17 lira, duracell 4lü kalem pil 24 liraydı. kasadaki adam sordum niye patladı bunların fiyatı böle diye bilmediğini söyledi. başka markete bakmadım belkide sırf dia'nın mallığıdır ama var mı böle bi fiyat patlaması cidden kalem pilde. eğer böle olucaksa kablolu bi maus alıcam bi an öncede :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Nisan 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2012 logitech al. 3 yıl gidiyor pil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2012 diasa'dan değil de dasaaa'dan alsaydın böyle olmazdı. ailenizin ucuzluk marketleri dasaaa hem bütçeye uygun hem de kaliteli dasaaa konya'da alışverişte tek marka Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Nisan 7, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2012 toggie said: logitech al. 3 yıl gidiyor pil. a4tech var. gayet basit bi maus. bunun pili 2 3 haftada bitiyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Nisan 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2012 Şarj edilebilir pillerden alın hayat kurtarıcı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2012 şarj edilemeyen pil kullanan insan mı varmış kablosuz fare için? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Nisan 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2012 2-3 haftada pil bitiren mouse'u at gitsin zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Nisan 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2012 arkadaşlar somnalili korsanlar hint okyanusunda durasel gemisini kaçırdı. fiyatlar tavan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeoStyle Mesaj tarihi: Nisan 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2012 dasaaa said: diasa'dan değil de dasaaa'dan alsaydın böyle olmazdı. ailenizin ucuzluk marketleri dasaaa hem bütçeye uygun hem de kaliteli dasaaa konya'da alışverişte tek marka sen konyadamısın ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2012 hayır konyada değilim ne yazık ki.. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2012 dasaaa artık her yerde beklediğiz hizmet istediğiniz fiyat dasaaa artık her yerde güleryüzlü hizmet, çeşitli ürün seçeneği ile dasaaa artık her yerde caminin solundaki sokakta, köfteci rızanın tam çaprazında dasaaa artık her yerde çüzdanınızın içinde, gömleğinizin cebinde dasaaa artık her yerde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2012 like'a bastım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Nisan 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2012 gelirken sağda, giderken solda.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Nisan 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2012 uzaktan kumanda üretimi durma noktasına geldi!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Nisan 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2012 DASAAA MARKETTE BUGÜN 24'LÜ TAHTAKALE PİLİ(önceden ısırılmış) SADECE 1.5 TL!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Nisan 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2012 geçen hafta bimeksen yeni mouse aldım. yanına evdeki joystick ve buna yedek olsun diye 4lü paet duracell aldım. 5.45tl'ydi duracell. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2012 dasaaa marketlerinde ama o fiyat. biz dürösöll'ü peru'da yaptırtıyoruz çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Nisan 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2012 baküde neşeli bir haftasonu gerçiriyorsun gene kihkih ben de karakolda neşeli günler geçiriyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2012 burada pillere baktım 2.80AZN falan. 2.5 ile çarpın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Nisan 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2012 daha 2 gün önce migrosta duracell 12li pil 10 lira flndı hatta lan eskiden cok pahalıydı bu piller nekadar ucuzlamış şimdi dedim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Nisan 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2012 goldbären said: baküde neşeli bir haftasonu gerçiriyorsun gene kihkih ben de karakolda neşeli günler geçiriyorum. Vatanı beklicen tabi lan. Bizim her türlü tehlikeden uzak bir şekilde nette takılmamızı sağla diye veriyor ordu sana günde 3 öğün yemeğini. Benim bimden aldığım topitanem lerin kdv si ile yemek yiyiyosun, sızlanma ekieki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Nisan 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2012 topitanem süper bi ürün bu arada. (5 gün sonra gelen anlamsız up) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Nisan 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2012 şarj edilebilir pil + adam gibi mouse seni ölene kadar götürür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Nisan 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2012 ben dün 4'lü duracell aldım 8 liraydı, pahalı ya da ucuz olduguna karar veremedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Nisan 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2012 Pile verilen paraya acıyorum ben, pahalı tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar