batuhan Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 Arkadaşlar bi şirketin finans departmanında yaz stajı yapmak için bi grup çalışması+bireysel çalışma tarzı bi etkinliğe katılıcağım. Zaten yaratıcı bir adam olmadığım için (başlıktanda belli) finans muhasebe vs alanlarına ağırlık veriyorum. Lakin görüşmeden önce 3'dk yı aşmıyacak bi tanıtım yapmam isteniyor görüşlerinize açığım.Bi el atın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 "önünüzdeki kağıtlardan daha fazlasını söyleyemem. benimle iletişime geçtikçe, zamanla tanıyabilirsiniz" demiştim e gerçekten de öyle oldu eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HocaEfendi Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 yaratmak allaha mahsus.sen yaratılanı ortaya çıkarırsın sadece.. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 kendimi 3 dakkaya sığdıramam ömrünüz yetmez beni tanımaya yaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 beni yaşamanız lazım de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 babacum demiş zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 staj için bu kadar kasmayın aga rahat olun de yazın serinde gelebilirim masamı hazır edin diye yardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 3 dkda anca su okuldan soyle mezun oldum, simdi is ariyorum dersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 blok flütle nothing else matters çal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 çalabiliyon mu sen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 en iyi staj ölü staj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 sen kalem ol, ben de kagit yaz beni mudur mudur de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 bu sayfadakilerde ne kadar yetersiz bütün yeteriszlikleirni komikli şakalı mesajlar atarak gixzlemeye çalışıyorlar ööneri yaptın diyenler de tatava ara sokakta bir esnaf ateleyesinde staj yapmamıştır mesela Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 yaptım ben tornacıda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 sanayi de yapmışsındır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 esnaf diil mi o. küçük sanayi oto sitesi işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 fede said: çalabiliyon mu sen tükmükleniyo hemen :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 yaratmak mı haşa de lan de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 yılan hikayesi dene daha akıcı olduğu için tükmüklenmiyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 Merhabalar.. Ben Fatih. Şimdilik hakkımda bilmeniz gereken bu kadar.. de sonra yerler kayıyor mu bir bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 finans departmanında yaratıcı olup ne olcaksın abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 wastyrx said: Merhabalar.. Ben Fatih. Şimdilik hakkımda bilmeniz gereken bu kadar.. de sonra yerler kayıyor mu bir bak sadfjka evt evt bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 risk budur yaz bi slayta çarp cv ni kafalarına çık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 Hobilerim arasında duvara terlik atmak de mutlaka de =))) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 ahaha bunu dicektim.. mulgear6 said: risk budur yaz bi slayta çarp cv ni kafalarına çık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar