RamsesII Mesaj tarihi: Haziran 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2015 ShadowFury said: Shadowrun Unlimited modu direkt shadowrun done right olmuş ya. Şunu biraz daha özenerek yapsalar filan, içeriğini geliştirseler asıl oyundan daha güzel olurmuş. Sandbox mode, hikaye gereği oyuna bayağı güçsüz başlamak gerektiği için karakter import edilmiyor ve questler sınırlı olduğu için tekrarlamak filan gerekiyor o yüzden biraz bayık, ama yine de çok iyi ya. Gerçi ben böyle hep aynı karakterle import edip farklı farklı görevlere atılmayı filan istiyordum ama niyeyse öyle modlar çok yok. unlimited dışında güzel ugc var mı tavsiye edebileceğiniz?BU sandbox olayı güzel de story-based bir şey istiyor canım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2015 shadowrun: hong kong 20 agustos'da cikiyor https://www.kickstarter.com/projects/webeharebrained/shadowrun-hong-kong/posts/1303417 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2015 bu amcalar Battletech isine girmisler http://battletechgame.com/ Steeped in the feudal political intrigue of the BattleTech universe, the game will feature an open-ended Mercenaries-style campaign that blends RPG ‘Mech and MechWarrior management with modern turn-based tactics. tl,dr: https://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/6/6e/MechCommander_Coverart.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Warhero Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2015 Aptal F2P oyunları yerine düzgün bir MC yaparlarsa şahane olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2015 hong kong cikti fyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2015 Hong Kong çıkmış fak yee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2015 Baya da guzel olmus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2015 Companionlarda kim vardı şimdi? Baktım ilk görevde 2 tane var ama biri geçici sanırım, hiç mage var mı diğerleri arasında? Ona göre açalım ilk karakteri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2015 var, ama cok ilerlemedim daha ne kadar iyi mage bilmiyorum, decker da var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2015 Sitesinde tanitmislar zaten hepsini. Ben mage (custom) oldum. Baya iyi crowd controllerle. Yanliz ilerki lvl speller biraz int, cha filan da istiyo aklinizda bulunsun. O mage sadece ilk gorevde var. Mage yok vompanionlatin arasinda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2015 dogru ben Gobbet'den bahsediyordum ama o shaman, pure mage diil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2015 Willpower ve spellcasting daima güçlü ama sanırım bu defa int/decker karakter yapacağım. Hem deckerlara bi ton ek dialog seçeneği geliyor npclerin yapamadığı, hem yeni matrixe daha keyifli diyorlar, hem de is0bel baya sıkıcı npcymiş. Female neckbeard çekilmez şimdi asd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2015 Konusma secenekleri herkese geliyo ya... sirf decker da bayik olur. Yanina bisey alman ii olur. Isobele bile grenade launcher g8bi bisey vermisler. Matrix azaltilmis gibi geldi bana diger oyunlara gore. Yine lazim tabi... Belki rigger. Rechter in bot baya saglamdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2015 Klasik street samurai olarak başladım. No close combat, shotgun+rifle kombosuyla ilerliyorum. Mage'i de canım çekti ama caster istemedim nedense... Cyberware tutkunu olduğumdan belki :) Cyberware olayını bayağı geliştirmişler yalnız.Cyberwaresiz oyun sıkıcı olur gibi, özellikle adept falan yapacaklar kesin düşünsün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2015 Bitti, guzel olmus baya. Sonu dragonfall kadar dramatik degildi ama dragonfall canona dayaniyordu. Combata, gear a azicik cesitlilik getirip cikarsinlar devamli. Ben ohnarim. Atmosferi de guzel yapiyo adamlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2015 street samurai baydı ya, rambo gibi ilerleyip tüfekle herifleri almak sıktı. Rigger mı yapsam (no decker!) yoksa mage mi gitsem bilemiyorum. Tavsiyesi olan var mı? 2 AP olayı da geriyor beni haa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2015 Ap artiyo zaten ilerde. Mage in crowd controlu guclu baya. Cok ilerlemediysen. O karakterin yanina decker, rigger filan alabilirsin belki. Rechter in bot baya hayvan. Anakarakter yapinca nasil olur bilmem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2015 abi duble botla gezmenin keyfi mükemmel olur eminim ki ama 3 ap geldikten sonra yapılcak iş o da... Belki deneyebilirim bilemiyorum. Mage crowd control dışında damage deal da nası? Oyunda doğru düzgün damage dealer companion göremedim ben pek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2015 Mage in damage ini cok denemedim acikcasi. En guclu direct damage flamethrower i almamistim mesela. Dmg icin grenade kullanan rifle man saglam olur gibi. Damage icin duncan, rechter baya iyi. Shamani kullanmadim, bilmiyorum. Gaichu da melee de iyi ama pek melee kullanmiyorum ben shadowrun da. Rechter in bot melee de de iyi bu arada. Is0bel e de grenade launcher vermisler combatta ise yarasin diye, guzel olmus. Bu arada duncan in son upgrade lerinden biri el bombalarini ve launcher larxan atilan grenadeleri yakalayip, geri atiyor. Cok tatli olmus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2015 Bu arada aklima gelmisken yazayim eger secerseniz bi gorevde secure the adea diyor. Butun dusmanlari oldursen8z de bitmiyo gorev, patlayan varillerden var harita da. Onu da kirmizi dusman olarak goruyo ai, o yuzden onu da patlatmaniz laim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2015 Hong Kong'u Physical Adept (WP + Qi Casting) + (Str + Close Combat + Melee Weapons) bitirdim. Cyberware'siz Qi casting pasiflerini dizip (bi tane de 0 AP unarmed attack var) gene Qi Casting katanalarıyla baya terminatöre dönüştü karakter. Katanayla crit vurunca otomatik AP dmg vurması biraz OP tabi. Street Samurai oynayacak varsa Rifle veya Pistol gitmesini tavsiye ederim. Companion'ları da baya iyi yapmışlar bu sefer önceki oyunlara göre, diğer oyunlarda hiçbir işe yaramıyorlardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2015 street samurai tek düze geldi ya mage açasım var, rigger - rifleman de güzel olur ama 3. AP gelene kadar anan ağlıyor drone u çalıştırcam diye... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Eylül 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2015 anca oturup bitirebildim, gayet guzel olmus, dragonfall dc hikaye olarak bence daha iyiydi ama bu da gayet iyi, companionlar basarili, etiquetteler daha iyi dagitilmis (gordugum kadariyla bu sefer academic koyuyor hepsine gibi, socialite da en azi sanki ama kalanlar az cok ayni derecede gerekiyor), ayrica mission cesitleri eski campaignlere gore daha fazla pure mage olarak en sonunda 50+ unspent karma vardi yanniz heh, genel olarak zorluk daha yukseltilebilirmis en sonlarda harebrained boyle senede bir kickstarter ile yeni campaign isine devam edebilir, daha batirmadilar helal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Eylül 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2015 Bence de boyle devam etsinler. Gittikce gelistiriyor adamlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Eylül 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2015 Bence artık nuyen/görev'i arttırıp bütün companionların karma ve inventory'sini de oyuncuya bırakmalılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar