Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Shadowrun Returns

Kanuni

Öne çıkan mesajlar

ShadowFury said:

Shadowrun Unlimited modu direkt shadowrun done right olmuş ya. Şunu biraz daha özenerek yapsalar filan, içeriğini geliştirseler asıl oyundan daha güzel olurmuş.
Sandbox mode, hikaye gereği oyuna bayağı güçsüz başlamak gerektiği için karakter import edilmiyor ve questler sınırlı olduğu için tekrarlamak filan gerekiyor o yüzden biraz bayık, ama yine de çok iyi ya.

Gerçi ben böyle hep aynı karakterle import edip farklı farklı görevlere atılmayı filan istiyordum ama niyeyse öyle modlar çok yok.

unlimited dışında güzel ugc var mı tavsiye edebileceğiniz?BU sandbox olayı güzel de story-based bir şey istiyor canım.
Sosyal ağlarda paylaş

• 1 ay sonra ...
bu amcalar Battletech isine girmisler

http://battletechgame.com/

Steeped in the feudal political intrigue of the BattleTech universe, the game will feature an open-ended Mercenaries-style campaign that blends RPG ‘Mech and MechWarrior management with modern turn-based tactics.

tl,dr:

https://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/6/6e/MechCommander_Coverart.jpg
Sosyal ağlarda paylaş

• 4 hafta sonra ...
Klasik street samurai olarak başladım. No close combat, shotgun+rifle kombosuyla ilerliyorum.

Mage'i de canım çekti ama caster istemedim nedense... Cyberware tutkunu olduğumdan belki :)

Cyberware olayını bayağı geliştirmişler yalnız.Cyberwaresiz oyun sıkıcı olur gibi, özellikle adept falan yapacaklar kesin düşünsün.
Sosyal ağlarda paylaş

Mage in damage ini cok denemedim acikcasi. En guclu direct damage flamethrower i almamistim mesela. Dmg icin grenade kullanan rifle man saglam olur gibi.

Damage icin duncan, rechter baya iyi. Shamani kullanmadim, bilmiyorum. Gaichu da melee de iyi ama pek melee kullanmiyorum ben shadowrun da. Rechter in bot melee de de iyi bu arada. Is0bel e de grenade launcher vermisler combatta ise yarasin diye, guzel olmus.

Bu arada duncan in son upgrade lerinden biri el bombalarini ve launcher larxan atilan grenadeleri yakalayip, geri atiyor. Cok tatli olmus.
Sosyal ağlarda paylaş

Hong Kong'u Physical Adept (WP + Qi Casting) + (Str + Close Combat + Melee Weapons) bitirdim. Cyberware'siz Qi casting pasiflerini dizip (bi tane de 0 AP unarmed attack var) gene Qi Casting katanalarıyla baya terminatöre dönüştü karakter. Katanayla crit vurunca otomatik AP dmg vurması biraz OP tabi.

Street Samurai oynayacak varsa Rifle veya Pistol gitmesini tavsiye ederim.

Companion'ları da baya iyi yapmışlar bu sefer önceki oyunlara göre, diğer oyunlarda hiçbir işe yaramıyorlardı.
Sosyal ağlarda paylaş

anca oturup bitirebildim, gayet guzel olmus, dragonfall dc hikaye olarak bence daha iyiydi ama bu da gayet iyi, companionlar basarili, etiquetteler daha iyi dagitilmis (gordugum kadariyla bu sefer academic koyuyor hepsine gibi, socialite da en azi sanki ama kalanlar az cok ayni derecede gerekiyor), ayrica mission cesitleri eski campaignlere gore daha fazla

pure mage olarak en sonunda 50+ unspent karma vardi yanniz heh, genel olarak zorluk daha yukseltilebilirmis en sonlarda

harebrained boyle senede bir kickstarter ile yeni campaign isine devam edebilir, daha batirmadilar helal
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...