ahmd Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 iphone statü göstergesi ama. Bunla hava atamaz ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 karatan said: http://www.hurriyet.com.tr/teknoloji/22847260.asp Cidden diyorum birisi, ben ve eşim bir yerde otururken bu gözlükle bana baksın o gözlüğü alıp münasip bir yerine sokarım. Laga lugaya gerek yok aynı durumu siz eşinizle bir yerde otururken birisinin size objektifini doğrulttuğunu düşünün. selamlar Öyle bir durumda, gözlükle beraber kanepeyi de monte edebilirim size saygılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karatan Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 Lopeth said: karatan said: http://www.hurriyet.com.tr/teknoloji/22847260.asp Cidden diyorum birisi, ben ve eşim bir yerde otururken bu gözlükle bana baksın o gözlüğü alıp münasip bir yerine sokarım. Laga lugaya gerek yok aynı durumu siz eşinizle bir yerde otururken birisinin size objektifini doğrulttuğunu düşünün. selamlar Öyle bir durumda, gözlükle beraber kanepeyi de monte edebilirim size saygılar Kimin kime ne monte edeceğini o zaman görürüz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 cikisa gel, ikeada bir tur atariz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ayfon Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 klavye delikanlisi alert Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 yavaş. şarampole yuvarlanmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 elaleme 31 malzeme olacağınızı düşünüyorsanız bunun için bir gözlüğe gerek olmadığının da farkındasınızdır umarım ayrıca gerçekten insanlar senin benim hayatımı napsın? restoranda yemek yerken eşimle fotoğrafımızı çektiler koşup "çekmeyin lan çekme!" diye atarlanacak bir şey yok balatta fotoğraf çekmeye gittiğimizde "evimizi sokağımızı çekiyor gavatlar" diyenlerin kafasından başka bir şey değil bu o zaman mobeseler de kaldırılsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 http://up.issizadam.net/cdn//wp-content/uploads//2012/12/dusunemedi2.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 ha saklayacak bir şeyin varsa yapacak bir şey yok o senin sorunun açıkcası benim yok ama benim üstümden reklam geliri elde etmelerine içerlemiyor değilim, hadi arama motorunu haritalarını kullanıyoruz onun bedeli olsun bari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 abi zeki insanların aptalların da olduğu topluma teknoloji üretmesini bir şekilde limitlememiz lazım aslında. baksana, teknoloji ilerliyor da aptallar yerinde saymaya devam ediyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yusema Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 google , gmail şifremi ele geçirmiş !11 ne içtim lan ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GokTuRK Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 aquila said: http://up.issizadam.net/cdn//wp-content/uploads//2012/12/dusunemedi2.jpg aslkdaskd kilit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 gozu cok yorar bu patlar muhtemelen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karatan Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 dasaaa said: abi zeki insanların aptalların da olduğu topluma teknoloji üretmesini bir şekilde limitlememiz lazım aslında. baksana, teknoloji ilerliyor da aptallar yerinde saymaya devam ediyor. Teknoloji gps li vibrator yapsa kullanırsınız hemen. Ne güzel biz de vukat var diye bütün mahalle geliriz. Şenlik olur değil mi? Ne kadar meraklısınız bir şeyleri "paylaşmaya". Eskiden bilgi paylaşılırdı şimdi milletin götü başı paylaşılıyor. Ha kendininkini, kız kardeşininkini, ananınkini, babanınkini sevgilininini istediğin kadar paylaş mani olan da yok. Yalnız benim sınırıma girersen üstte yazdıklarım gerçek olur nokta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 sakin ol abi değmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 vursan yarısı boşa gider abi boşver Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 karatan said: Teknoloji gps li vibrator yapsa kullanırsınız hemen. Ne güzel biz de vukat var diye bütün mahalle geliriz. Şenlik olur değil mi hanima hediye alirsin yildonumunde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 karatan, herhangi birisinin umurunda neden oalsın ki? kimsin? özel bir mevkin bir statün mü var? nedir yani senin dışındaki insanlar için sokaktan geçen biri değil misin? bu nasıl bir ego patlamasıdır, kim senin hayatını ne yapsoın? benim hayatımı ne yapsın? Bay Rastgele'nin hayatını ne yapsın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 adam önceden uyarıyor işte dövmek istemiyor yani sizi ama her an dövebilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 karatan said: ... Yalnız benim sınırıma girersen üstte yazdıklarım gerçek olur nokta. karatan said: nokta. helal kardes Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karatan Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 aquila said: karatan said: Teknoloji gps li vibrator yapsa kullanırsınız hemen. Ne güzel biz de vukat var diye bütün mahalle geliriz. Şenlik olur değil mi hanima hediye alirsin yildonumunde. Benim her teknolojik gelişmeye sazan gibi bir atlama durumum yok. Azıcık beyin olsa okur, anlardın yazdıklarımdan. Ama sen istersen sülalene paket yapar yollarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 benimki tirtikli olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 sen çok aynlış geldin kardeş kınayt bölümü aşağıda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 tırtıklıları orada satıyorlar yani o bağlamda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 sülale dendi bakalım anneler olaya ne zaman dahil olucak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar