Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Google Heads up display Glasses

Kanuni

Öne çıkan mesajlar

karatan said:

http://www.hurriyet.com.tr/teknoloji/22847260.asp

Cidden diyorum birisi, ben ve eşim bir yerde otururken bu gözlükle bana baksın o gözlüğü alıp münasip bir yerine sokarım.

Laga lugaya gerek yok aynı durumu siz eşinizle bir yerde otururken birisinin size objektifini doğrulttuğunu düşünün.

selamlar

Öyle bir durumda, gözlükle beraber kanepeyi de monte edebilirim size

saygılar
Sosyal ağlarda paylaş

Lopeth said:

karatan said:

http://www.hurriyet.com.tr/teknoloji/22847260.asp

Cidden diyorum birisi, ben ve eşim bir yerde otururken bu gözlükle bana baksın o gözlüğü alıp münasip bir yerine sokarım.

Laga lugaya gerek yok aynı durumu siz eşinizle bir yerde otururken birisinin size objektifini doğrulttuğunu düşünün.

selamlar

Öyle bir durumda, gözlükle beraber kanepeyi de monte edebilirim size

saygılar

Kimin kime ne monte edeceğini o zaman görürüz.
Sosyal ağlarda paylaş

elaleme 31 malzeme olacağınızı düşünüyorsanız bunun için bir gözlüğe gerek olmadığının da farkındasınızdır umarım

ayrıca gerçekten insanlar senin benim hayatımı napsın?

restoranda yemek yerken eşimle fotoğrafımızı çektiler koşup "çekmeyin lan çekme!" diye atarlanacak bir şey yok

balatta fotoğraf çekmeye gittiğimizde "evimizi sokağımızı çekiyor gavatlar" diyenlerin kafasından başka bir şey değil bu

o zaman mobeseler de kaldırılsın
Sosyal ağlarda paylaş

dasaaa said:

abi zeki insanların aptalların da olduğu topluma teknoloji üretmesini bir şekilde limitlememiz lazım aslında.

baksana, teknoloji ilerliyor da aptallar yerinde saymaya devam ediyor.

Teknoloji gps li vibrator yapsa kullanırsınız hemen. Ne güzel biz de vukat var diye bütün mahalle geliriz. Şenlik olur değil mi?

Ne kadar meraklısınız bir şeyleri "paylaşmaya". Eskiden bilgi paylaşılırdı şimdi milletin götü başı paylaşılıyor. Ha kendininkini, kız kardeşininkini, ananınkini, babanınkini sevgilininini istediğin kadar paylaş mani olan da yok. Yalnız benim sınırıma girersen üstte yazdıklarım gerçek olur nokta.
Sosyal ağlarda paylaş

aquila said:

karatan said:

Teknoloji gps li vibrator yapsa kullanırsınız hemen. Ne güzel biz de vukat var diye bütün mahalle geliriz. Şenlik olur değil mi

hanima hediye alirsin yildonumunde.

Benim her teknolojik gelişmeye sazan gibi bir atlama durumum yok. Azıcık beyin olsa okur, anlardın yazdıklarımdan. Ama sen istersen sülalene paket yapar yollarım.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...