Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yeni Kuzey Kore'yi Ziyaret Edin!!!!!

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Ardeth said:

pekaziz said:

Geleneksel Kuzey Kore'ye bok atma şenliklerinin Nisan ayı ayağı başlamış.

tabi canım sineması falan çok iyi

kuzey kore diyip gecmicen, hele edebiyati yokmu edebiyati! :m
Mesaj tarihi:
hic tavsiye etmem oyle bir ziyareti, en son 2008de otelinden "fazla uzaklasan" guney koreli kadin turisti askerler vurmustu

grorious leader icin sorun degil tabii, olen bir-iki turistin lafi mi olur :P
Mesaj tarihi:
Ardeth said:

Silphatos said:

hepsi birbirinin klonu gibi ya. bu doğululara karşı yaşanan algı kıtlığı ilginç bişey hehe

onlar da bizim için aynı hisleri paylaşıyor yalnız. ayırt edemiyorlar suratlarımız arasındaki farkı.
Mesaj tarihi:
Alay edilmesi gerekenlerle alay etmeyip kuş uçuşu yarım dünya uzaklıkta olan küçücük bir ülke ile alay ediyoruz. Normaldir 32 yıl önceki darbe davasına koşan fakat en ufak bir protestoyu çok görenleri görmezden gelmemiz gibi.
Mesaj tarihi:
Tarihsel hikayesini bilmiyorum ama bu sempatizanlık nerden kaynaklı öğrenmek isterim. Güney kısmına böyle bir ilginizi görmedim. Güneyin kızları sanki daha güzel ama.

Asian fetish detected
Mesaj tarihi:
Iktidarin babadan ogla gectigi tek komunist devlet olmasi yetiyor ilgiyi aciklamaya, kadikoy ulku ocaklarinin amerikayi protesto icin kahrolsun fasizm yazili pankart asmasi gibi bisi
Mesaj tarihi:
Viktor said:

Iktidarin babadan ogla gectigi tek komunist devlet olmasi yetiyor ilgiyi aciklamaya, kadikoy ulku ocaklarinin amerikayi protesto icin kahrolsun fasizm yazili pankart asmasi gibi bisi

keşke hep babada kalsaydı oğlan yeto çıktı :/
Mesaj tarihi:
Ardeth said:

Silphatos said:

hepsi birbirinin klonu gibi ya. bu doğululara karşı yaşanan algı kıtlığı ilginç bişey hehe

koca memeli bir ırk olsalarmış bu törenleri izlemek için kuzey koreye dahi giderdim...

zıp zıp..

gerçi yetersiz beslenmeden katarakt falan olduklarını düşünürsek yeterli yağ miktarına ulaşamamış kavruk bişi olarak kalırlardı genetik altyapı koca memeliye yatkın olsaydı bile.

sözümü bitirmeden önce bir noktaya daha dikkat çekmek istiyorum;

meme...

evet

teşekkürler. saygılarımla.
Mesaj tarihi:
SANA SANA HEPİNİZE BE!

dur yanlış yerde kullandım hababam ahmetin dellendiği anı..

ORADA BURADA HER YERDE BE!

ah be muhteşem yazım arka sayfada kaldı T_T
Mesaj tarihi:
throine said:

pekaziz said:

Yeni keşfedilmiş görüntüsü verip alakasız mesajlar atarak bok attılar dasaaa. Daha önce de yazmıştım, Kore Dostluk Derneği'yle iletişime geçerseniz zaten yıllık düzenlenen turlarla ülkeyi gezebiliyorsunuz.

adresleri bu galiba
http://www.koredostluk.org.tr/

Ahahah siteye bak adamlar kendi kendilerine gelin güvey olmuşlar
yahu KK Türkiye'yi sevmez etmez gittik savaştık onlara karşı adamlar hala savaş sürüyor sayıyorlar, bize borçlu hisseden Güneydeki yaşlılar biraz işte, daha ne demeye müptelası oldunuz çekiklerin lol
Mesaj tarihi:
"Tatar Ramazan" said:

Ahahah siteye bak adamlar kendi kendilerine gelin güvey olmuşlar
yahu KK Türkiye'yi sevmez etmez gittik savaştık onlara karşı adamlar hala savaş sürüyor sayıyorlar, bize borçlu hisseden Güneydeki yaşlılar biraz işte, daha ne demeye müptelası oldunuz çekiklerin lol

demek ki seveni var. yoksa anasayfaya o fotoğrafı koymazlardı?
  • Yeni Oluştur...