Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Linux Linux...

Öne çıkan mesajlar

• Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
Pati'den benden başka Arch kullananlar da varmış bu arada. Sevindim bir =)

Bir gün herkes doğru yolu bulacak.
Mesaj tarihi:
fizban said:

sunucularda centos kullaniyoruz biz de. clusterlarda da rocks.

mantikli bence de ;)

bck said:

Linux güvenilir bir işletimi değildir ne kadar Microsoft'ta bok atsakta

Kaldı ki piyasada linux bilen adam yok.

afdhsdaddhd carpilirsin valla
Mesaj tarihi:
Haklisin kardesim ben linux uzmanı değilim fakat linux yetersiz bir sistemdir Microsoft ta göre, networku sorunludur . Geniş topolojileri kaldırmaz. Sana nokta atışı sorun gösteremem büyük firmalara destek vermeye gidenler anlayacaktir
Mesaj tarihi:
Detaylı anlatmadığın sürece linux tabanlı router, firewall vs. altyapı çözümleri varken bu dediğine bi anlam veremiyorum. MS en başta kişisel bilgisayar işletim sistemi ile başladı bu işe. Linux ise tam tersi direkt Unix özentisiydi.
Mesaj tarihi:
ahahaha linux geniş topolojileri kaldırmaz mı ?

bak bakalım top500'de 10k dan fazla node içeren makinelerin arasında bir tane microsoft server var mı ?

yada top500'de bir tane microsoft server var mıdır ondan bile şüpheliyim.
Mesaj tarihi:
Böyle durumlarda bir büyüğümün tavsiyesine uyuyorum ben ve diyorum ki "herkesin tecrübesi kendine". Baya sakin tutuyor insanı. "al iz vel" de kullanılabilir tabi.

@bck, şaka bir yana, sana kim akıl verdi bilmiyorum ama çok fena kandırmışlar seni.
Mesaj tarihi:
http://www.top500.org/

ve ileri seviye bir network uygulamasi icin ( linux uzerinde var belki windows a fln portu vardir) incelemeni tavsiye ederim

http://www.openflow.org/wp/learnmore/
Mesaj tarihi:
üşenmedim, baktım, tek bir microsoft windows hpc 2008 server kulanan varmış 500'lük listede. o da 58. sırada.

burayı sevdiğin için yazmış olabilirsin, ama bilmediğin konuda birşey sallayıp sonra iddia etmek komik oluyor ancak.
  • Yeni Oluştur...