Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 Windows sunucuların da restartı geliyor abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bck Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 Eldiver ne olacak yani bunu anlamıyorum arkadas Micro'ya casede açabilir sin mis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 strese gerek yok beyler, sakin sakin tartisin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bck Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 Ben bisi demedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 Bi anda çıkıp gelip şu zırt diyosun da onu herkes diyebiliyo. Söylediğini dayandırdığın özgün bi bilgin varsa kendime katmak açısından merak ederim yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 Pati'den benden başka Arch kullananlar da varmış bu arada. Sevindim bir =) Bir gün herkes doğru yolu bulacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uk Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 fizban said: sunucularda centos kullaniyoruz biz de. clusterlarda da rocks. mantikli bence de ;) bck said: Linux güvenilir bir işletimi değildir ne kadar Microsoft'ta bok atsakta Kaldı ki piyasada linux bilen adam yok. afdhsdaddhd carpilirsin valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bck Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 Haklisin kardesim ben linux uzmanı değilim fakat linux yetersiz bir sistemdir Microsoft ta göre, networku sorunludur . Geniş topolojileri kaldırmaz. Sana nokta atışı sorun gösteremem büyük firmalara destek vermeye gidenler anlayacaktir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uk Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 genis topolojileri kaldirmaz biraz agir kacmis sanki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 Detaylı anlatmadığın sürece linux tabanlı router, firewall vs. altyapı çözümleri varken bu dediğine bi anlam veremiyorum. MS en başta kişisel bilgisayar işletim sistemi ile başladı bu işe. Linux ise tam tersi direkt Unix özentisiydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 ahahaha linux geniş topolojileri kaldırmaz mı ? bak bakalım top500'de 10k dan fazla node içeren makinelerin arasında bir tane microsoft server var mı ? yada top500'de bir tane microsoft server var mıdır ondan bile şüpheliyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 Bunu diyodum işte :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bck Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 Top 500 ne oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 linux geniş topolojileri kaldıramıyor demeden önce bilmen gereken birşey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 Böyle durumlarda bir büyüğümün tavsiyesine uyuyorum ben ve diyorum ki "herkesin tecrübesi kendine". Baya sakin tutuyor insanı. "al iz vel" de kullanılabilir tabi. @bck, şaka bir yana, sana kim akıl verdi bilmiyorum ama çok fena kandırmışlar seni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bck Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 Magazin tarafiyla ilgilenmiyorum duymadım öle bı liste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uk Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 magazin tarafi mi? ?! ehaueha sesli guldum valla eger ciddiysen bu israrinda bence daha fazla israr etme gsfahs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bck Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 Ben burayı sevdiğim için yazma ihtiyacı duydum . Daha fazla uzatmayacağım konuyu kandirma soz konusu değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 Kusura bakma. Bazen karşımızdakini anlamadan kırıcı olabiliyoruz. Geniş topoloji derken ne kastettiğini biraz daha açarsan sanırım daha iyi anlaşabiliriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uk Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 http://www.top500.org/ ve ileri seviye bir network uygulamasi icin ( linux uzerinde var belki windows a fln portu vardir) incelemeni tavsiye ederim http://www.openflow.org/wp/learnmore/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 üşenmedim, baktım, tek bir microsoft windows hpc 2008 server kulanan varmış 500'lük listede. o da 58. sırada. burayı sevdiğin için yazmış olabilirsin, ama bilmediğin konuda birşey sallayıp sonra iddia etmek komik oluyor ancak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bck Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 Bu süperbilgisayarlar ne ise yariyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 bfs ilginçmiş, teknik kısmına ilginç geldi hele 9000 satır az kod olması ehah bir ara deneyeceğim, thx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Robert_Poche Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 ubuntu iyidir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Nisan 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2012 Arkadaş bilgeadam mezunu heralde ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar