Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 http://www.kickstarter.com/projects/1451923705/make-leisure-suit-larry-come-again Convincing Al Lowe himself to come out of retirement for this top-to-bottom re-imagining of his 25-year-old creation. DONE! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 KIREDİ KARTIM MONİTÖRE SAPLANDI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 zaten yapiliyodu bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 hobaaa gemili olanı yapsınlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 7 ulan o nub, onu oynadık zaten liseliler hariç. serinin başını remaster etmeleri güzel oldu nasıl acaba merak ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 hep yapış yapıış klavyeler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 öff gemili dedi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 meme yoksa para yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 hepimiz büyüdük artık meme kesmez. boss tuşu yerinede wife tuşu konulabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 ehe http://forum.paticik.com/read.php?35,5931372,page=2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 Silphatos said: 7 ulan o nub, onu oynadık zaten liseliler hariç. serinin başını remaster etmeleri güzel oldu nasıl acaba merak ediyorum. oha 7 miydi o ? 2001 - 2002 falan diye hatırlıyorum yılını, o zamanlar 7 mi vardı ki yav. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 97 ne 2000i al lowe'i ikna etmeleri super de asil merak edilen soru muder walkthrough'sunu yazacak mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 eh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 HellHound said: asil merak edilen soru muder walkthrough'sunu yazacak mi? OAHSDUASDAPSDHIAUSP Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 HellHound said: 97 ne 2000i al lowe'i ikna etmeleri super de asil merak edilen soru muder walkthrough'sunu yazacak mi?AHAHAHAHEAHEAEHAEH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixmen Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 5 kişi 1000$ or more donation yapmış, vuuu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 HellHound said: al lowe'i ikna etmeleri super de asil merak edilen soru muder walkthrough'sunu yazacak mi? lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Nisan 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2012 collectors edition alasım var ama çok pahalıya geliyo ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 3, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2012 gameshowcusunuz olm tamam hadi ben de bi huehuehue çekeyim. HUEHUEHUE muder bi ara oyungezerde yazıyodu sonra kayboldu, orda dursa verirlerde buna herhalde yazsın diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 said: First, buy a "Ukash voucher", then convert it into a "Ukash NEO pre-paid Mastercard". From there, you can use it with Amazon's payment system. In many areas of Europe, you can use your Visa Debit or Visa Electron cards to pay online diyor. ukash bileti alsak amazon 'da kullanabiliyor muyuz yani? hmm.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Nisan 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2012 daha yarılayamamışlar üzüldüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Nisan 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2012 normal. benim bile icimden gelmedi ki bana pc aldiran oyundur larry.. o derece. ama simdi dusununce. meh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solozzo Mesaj tarihi: Nisan 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2012 Daha güzeli olamazdı çok mutlu oldum görünce. Tahminimce iki gün içinde hedef alınan tutarın üstüne çıkacaklardır. (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mahmud_mahmudov Mesaj tarihi: Nisan 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2012 Tim Schaffer gibi yeni oyun yapmak yerine niye ilk oyunu yapıyolar ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2012 videoda açıklamışlar aslında ama izlemediysen izle yine de. adamlar yeni bir oyun yapmak istiyor ama bunun için bütçe lazım. zaten ellerinde olan bir larry remake projesi var. önce bunu tamamlayalım güzel bir bütçe oluşturalım sonra yenisine devam ederiz diyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar