Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Warhammmar 40k

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

Daemon uniteleri pek sevmiyorum chaos'ta ama bakalim, tasarimlari guzel olursa alirim. Bu haftasonu yeni raptorlar geliyor onlari alicam, 1-2 ay icinde red corsair uniteleri gelir onlari alirim. Umarim iron warriors reveal'lari gelene kadar boyamalari bitirmis olurum.

sundaypreview-jan18-kt_03-murderwing-ocg

Mesaj tarihi:

Bu ayki siparisler, Subat sonrasi zaten bisi kalmadi pek alacak (3666 dolar toplam harcamam tam 1 senede);

Knight ve armigerlara dogru yavastan yeni edisyona kadar.

Spoiler

y1kPNkb.jpg

Mesaj tarihi: (düzenlendi)

Aldiklarim 8-8.5k civari 1 senede, bunun 4.7k'si Black Templars

Alacaklarimla beraber 12-13k birseyler oluyor gibi.

Buna Space Hulk birimi dahil degil gerci 22-23 cataphractii, onun puanlari nasil oluyor bilmiyorum.

Norak tarafından düzenlendi

o degilde,

Bu scouts kutusundan 4 tane ekstra base cikti, benimde 4 tane ekstra scout base'ine ihtiyacim vardi..

Emperor protects harbiden 😳

Mesaj tarihi:

Satışlar düşmedikçe yapmaz gibi. O fiyata cesitlilikte vermiyor. Eski kutulara kıyasla tüm chapterlar aynı gibi. Bir de trench crusade patladı diyorlar; rekabet de yok.

%5 birsey degilde turkish lira olarak bakinca daha fazla ediyor %45+ senelik, benim gecen sene basinda Ocak ayinda aldigim 2x combat patrol fiyatina 1 tane aliniyor su an sterlin vs tl 💀 2 sene sonra 1 combat patrol 20.000 tl diye satilacak 🥶 bu aralar aldiniz aldiniz.

500-600 puanlik combat patrolu gectim, 2500 puan ordu icin 800-1000 dolar masrafi var bunun ortalama, custodes haric.

Anelor, 17.01.2026 16:09 tarihinde dedi ki:

40k'a giris icin su Custodes ordusunu 535 euro'ya almayi dusunuyorum ne diyosunuz.

https://imgur.com/a/L1akwo0

List:

Trajann
3 blade champions (2 china)
Valerian
Aleya
HH sisters character (to use as sisters character) (china)

9 custodian guard with shields
14 custodian guard with spears
3 custodian guard with vexilla

18 wardens, 2 of them with vexilla

12 allarus, 1 of them with vexilla

13 bikes (one missing base)

18 venatari with spear (china/print)

6 venatari with pistol (china/print)

3 venerable dreadnoughts (maybe have to get weapons printed, I think some of them are there in the bits bags)

2 contemptor-achillus dreadnought (china)
2 contemptor-galatus dreadnought (china)

1 telemon dreadnought (china)

rhino

3 caladius (printed/china)
1 pallas (china)

10 witchseekers (gw/china/print)
12 vigilators (gw/china/print)
7 prosecutors (gw/china/print)

20 sagittarum (3 missing bases) (china/print)

Ben bendeki custodesleri satabilirim istersen boyalı büyük kısmı ama kötü boyalı değil düşünürsen mesaj at dostum. Detaylarını falan atarım ben de baya birşey var çünkü telemon venetari aquilon termi diğer normal termiler tonla guard sentinel ve bayraklılar jetbikelar

GokTuRK tarafından düzenlendi
fenris, 23.01.2026 11:50 tarihinde dedi ki:

Satışlar düşmedikçe yapmaz gibi. O fiyata cesitlilikte vermiyor. Eski kutulara kıyasla tüm chapterlar aynı gibi. Bir de trench crusade patladı diyorlar; rekabet de yok.

Space marine'ler icin dedigin dogru olabilir ama 24 faction var toplam. Sayisiz detachment var, oyun olarak hic olmadigi kadar model cesitliligi sunuyor bence. Diger oyunlari saymiyorum bile AOS, old world, kill team, warcry, horus heresy, lotr, necromunda, imperialis vs...

2026'da yilinda Total War'in gelmesiyle 40k iyice ucusa gecer. Steam'de 1 milyon wishlist'i gecmis sanirim.

smartgun tarafından düzenlendi
Mesaj tarihi:

Kutulara olarak diyorum. Eski Dark Angels, space Wolf kutularını gördüm mini ler chapter a has. Şimdikiler aynı minileri alın farklı renge boyayın şeklinde.

GW'nin uretim kapasitesi ona yeter mi emin degilim 😛 elde stok da tutmadiklari icin su haliyle bile ayda bir out of stock surekli herbisi. Bu dizi film vs cikinca on kat daha kotu olacak, henry'i goren warhammera kosacak.

Duzgun upgrade kit'ler yapip satsalar aslinda sorun degil ama upgrade kitlerin cogu dandik otesi, bir orduya 3-5 paket alman gerek en az. Cesitlendirmenin en iyi yolu araclar bence, bir chaptera kullandigin araci digerine kullanmayacaksin vs

Mesaj tarihi:
fenris, 23.01.2026 16:07 tarihinde dedi ki:

Kutulara olarak diyorum. Eski Dark Angels, space Wolf kutularını gördüm mini ler chapter a has. Şimdikiler aynı minileri alın farklı renge boyayın şeklinde.

Yani bilmiyorum ikisinin de unique uniteleri var. Ortak kullanilar da var. Gw’’nin her chapter’a full unique unite yapacagini sanmiyorum.

Orn:

Space wolf terminators:

spacer.png

Dark angels terminators:

60010101006_EngDADeathwingAssault04.jpg?

Mesaj tarihi:
fenris, 23.01.2026 18:07 tarihinde dedi ki:

Şu anda da saydigin iki factionin ve diger divergent space marine chapterlarinin da kendi unique uniteleri ve upgrade spruelari var. Eskiye nazaran cok daha guzel hepsi (sanguinary guard haric).

Ama su acidan haklisin, eskiden boxlardan bir suru incik boncuk opsiyon cikiyordu. Onlari azalttilar iyice.

Fiyatlar da şu anda alınabilir seviyede ama biraz daha zorlarlarsa bazi ordu 2k+’da gezmeye baslayacak. Ben 500 dolara mi ne chaos knights ordusu kurdum ama ad mech falan 3 katini geciyor bu fiyatin lol. 

• Like 1
Mesaj tarihi:

Dediğim combat petrol tarzı kutulardi.

Misal:

SC_Space_Wolves.jpg?v=1759439271

images?q=tbn:ANd9GcRgO1XvEOYKQg2Zws3erjY

Şu asagidaki güzel gerçi. Black Templar in da son kutu güzel görünüyor. Ben yanılıyor olabilirim.

40k_combatpatrols-jul14-swwide-fqslzj06o

Mesaj tarihi:

Mevcut temali ordularda da her turlu diger normal SM birliklerini de almak gerekiyor 1000+ puan ustu bir ordu icin, misal ben sirf black templar olanlari alsam anca crusader squad ve sword brethren squad, hadi iste belki bladeguard squad oluyor, anca 3 squad, hadi 2 ser tane olsun,

6 squad = 630 puan, HQ, arac vs derken 1000 puan olur iste anca.

Ben mesela mevcut butun melee birimleri koydum orduma farkli farkli, jump packlerden assault intercessora kadar herbisi var, oteki turlu az oluyor bence, gerci bizim crusaderlari 20lik yapabiliyorsun kalabalik horde brick olarak (bendekilerden biri 20x, oteki 15x), ama gene ayni miniler sonucta.

• Like 1
Mesaj tarihi:

@fenris combat patrol’u oyun haline getirmeye calisiyorlar o yuzden bazen tatsiz combat patroller cikabiliyor. Onun yerine battleforce kutusu cikartiyorlar full tematik, daha fazla puanli ve ordu kurarken daha cazip olan. Tek sorun onlari takip edip kacirmamak gerekiyor tekrar uretilmediklerinden. 

Ben iki tane DA battleforce aldim ordumu yaparken iki kutuda sunlar vardi toplamda:

3x5 Deathwing knights (750 pts)

2x5 Deathwing terminators (360 pts)

2x3 Inner Circle Companions (180 pts)

Lion (315 pts)

Belial (85 pts)

Chaplain in Terminator Armor (75 pts)

2x DA upgrade sprue

DA 10. Ed. Collector Codex

Iki kutu neredeyse 2000 puan ve hepsi Dark Angels fluff + her listte olan uniteler. 2 tane antitank unite ekleyip bu kutulardan cikanlarla direk casual oynamaya baslarsin istersen.

Yine Space Wolves’a da boyle bir battleforce cikti ve icerisinde yenilenen butun SW unique uniteler vardi sanirim.

Zaten ilk basta ordu kurarken boyle kutulari yakalamak acayip onemli, yoksa bayagi para bayiliyorsun ;(

• Like 1
Mesaj tarihi:
fenris, 23.01.2026 13:50 tarihinde dedi ki:

Nasıl patladı 🥺😭 loru icin wh 40k yanında cicekler böcekler kalır diyorlardı ?

Mesaj tarihi:
Frostbite, 24.01.2026 21:48 tarihinde dedi ki:

Nasıl patladı 🥺😭 loru icin wh 40k yanında cicekler böcekler kalır diyorlardı ?

Minilerde cok kalite probleminden şikayet ediyorlar. Toparlarlar belki ama şu anda cok şikayet var.

deadwoll, 23.01.2026 18:20 tarihinde dedi ki:

Şu anda da saydigin iki factionin ve diger divergent space marine chapterlarinin da kendi unique uniteleri ve upgrade spruelari var. Eskiye nazaran cok daha guzel hepsi (sanguinary guard haric).

Ama su acidan haklisin, eskiden boxlardan bir suru incik boncuk opsiyon cikiyordu. Onlari azalttilar iyice.

Fiyatlar da şu anda alınabilir seviyede ama biraz daha zorlarlarsa bazi ordu 2k+’da gezmeye baslayacak. Ben 500 dolara mi ne chaos knights ordusu kurdum ama ad mech falan 3 katini geciyor bu fiyatin lol. 

Knight ordular nasil ya keyifli mi oynamasi ? Etrafimda pek oynayan yok. Gecen tesadufen birine karsi oynadim baya keyifsiz gozuktu. Gerci guc bela kazandim, ufakliklari temizleyince titanlar pek bisi yapamiyor gorev olarak. Oyundaki hicbir mekanigi kullanmiyor, deep strike vs, brute force daliyor cok kabiz gozuktu gozume. Masaustunde cok havali duruyorlar bu arada.

smartgun tarafından düzenlendi
  • Yeni Oluştur...