Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Warhammmar 40k

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Valvyn, 27.11.2025 10:14 tarihinde dedi ki:

En pahali iki modelin anasini nasil aglattim isimli calisma. Guzel oldu gerci de, 8-9000 lira falan o knightlar. Izlerken bile canim yandi. 

Mesaj tarihi:

Terminator Captain esliginde squad'i bitirdim, ayrica aylar once ilk boyadigim birkac crusader'a da bir ayar cektim insana benzediler biraz 😄 

Haftayada thunder hammer'lara baslarim, onlar gerci 10 kisi, Ocaga kadar anca biter hepsi haftada 3 tane.

uOnCC10.png

• Like 2
Mesaj tarihi:

Seneye 11. edisyon kutusundan 5x terminator cikarsa bunlari 10'larim o zaman, tam 100 kisilik company olur, su an 95 kisi. 5 tane ekstra claw set var bunlardan kalan nasilsa.

Mesaj tarihi:
deadwoll, 27.11.2025 11:06 tarihinde dedi ki:

En pahali iki modelin anasini nasil aglattim isimli calisma. Guzel oldu gerci de, 8-9000 lira falan o knightlar. Izlerken bile canim yandi. 

ben anlamadım neden anası ağladı, Norak'tan güzel boyadı ikisini de? 🤭

Mesaj tarihi:

Yok abi güzel boyaması boyamaması değil olay. Knight gibi büyük unitelere bir sürü silah opsiyonu takıp çıkartıyorsun magnetleyerek, o imkanların hepsi gitti. Bir de iki tane mis gibi sculptı kıtır kıtır kesti, içine hot glue basıp sünger doldurdu. Böyle şeyler videoda izleyince güzel görünüyor resim ayarları/çekim açıları vs. derken de masaya çıkınca kalp kırıyor genelde görüntüleri.

Bu tarz şeyler yapmak isteyenlerin 3d print parçalar kullanması ya da milliputla falan kendileri sculpt yapmaları bana daha güzel geliyor. Çöpe giden güzelim AoS modelini düşünmeden izleyebiliyorum videoları sdf

Mesaj tarihi:
deadwoll, 1.12.2025 14:24 tarihinde dedi ki:

Yok abi güzel boyaması boyamaması değil olay. Knight gibi büyük unitelere bir sürü silah opsiyonu takıp çıkartıyorsun magnetleyerek, o imkanların hepsi gitti. Bir de iki tane mis gibi sculptı kıtır kıtır kesti, içine hot glue basıp sünger doldurdu. Böyle şeyler videoda izleyince güzel görünüyor resim ayarları/çekim açıları vs. derken de masaya çıkınca kalp kırıyor genelde görüntüleri.

Bu tarz şeyler yapmak isteyenlerin 3d print parçalar kullanması ya da milliputla falan kendileri sculpt yapmaları bana daha güzel geliyor. Çöpe giden güzelim AoS modelini düşünmeden izleyebiliyorum videoları sdf

Adam oynamak icin degil de daha cok youtube kanalina icerik cikartmak icin boyamistir. 250 euro filan harcamistir max. Birde gayet guzel boyadi ve kitbash yapti. Bence asil competitive oynayanlar modelleri mahvediyor 🙂

Mesaj tarihi: (düzenlendi)

Competitivecilerin cogu kendi boyamiyordur bile muhtemelen, 

Ayni birimlerden karsilikli en guclu 20lik squadlar halinde 60-80 tane birim doldurup gecen savaslar cogu, sahsen ben asiri bayik buluyorum birkac izlemeye calistim da bitiremedim hic sonuna kadar, tam uyumalik oluyor, birde L seklinde yikik bina terrraine izin veriyorlar sadece, 5x bayik oluyor iyice.

Norak tarafından düzenlendi
Mesaj tarihi:
Norak, 01.12.2025 22:32 tarihinde dedi ki:

Competitivecilerin cogu kendi boyamiyordur bile muhtemelen, 

Ayni birimlerden karsilikli en guclu 20lik squadlar halinde 60-80 tane birim doldurup gecen savaslar cogu, sahsen ben asiri bayik buluyorum birkac izlemeye calistim da bitiremedim hic sonuna kadar, tam uyumalik oluyor, birde L seklinde yikik bina terrraine izin veriyorlar sadece, 5x bayik oluyor iyice.

Yapcak bisi yok gw'nin turnuva layout'unda sadece ruin var. Bence mantikli oteki turlu cok dengesiz oluyor ve genelde range army param parca ediyor.
https://assets.warhammer-community.com/eng_17-09_warhammer40000_core_rules_chapter_approved_tournament_companion-qjdnk0tsjd-gz7gqcivp1.pdf

Mesaj tarihi:

Biz double volkus falan oynuyoruz. Araya da konteynir atiyoruz guzel oluyor.

L shaped terrain cidden cirkin duruyor turnuva cliplerinde falan ama yayinlananlar genelde GT. O kadar terrainle kimse ugrasmaz/para harcamaz. Fason seyler basip geciyorlar.

Mesaj tarihi: (düzenlendi)

Izlemek icin youtube'da Play on Tabletop kanalini oneririm baya sinematik sekilde anlatiyorlar. 40k in 40 minutes serileri var. Guzel sikmiyor. Yoksa turnuva oturup izlenmez, zaten normal oynayanlara gore asiri hizli oynuyorlar, herseyi ezberlemisler ne yaptiklari anlasilmiyor. 

smartgun tarafından düzenlendi
  • Yeni Oluştur...