Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Warhammmar 40k

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi: (düzenlendi)

terminator kutusu 775 puan

SM yilbasi kutusu 660 puan ediyor

Ayrica tek tek birim birim almaya gore bir 250 pound falan kardasin 2'sini birden alirsan.

Norak tarafından düzenlendi
Mesaj tarihi:

bu unitler space marine list'lerinde genel olarak kullaniliyor mu peki? ya AoS'a gore cok karisik geliyor yok o modele bu silahi koydum oburune bunu koydum vs hep bi baslama hevesi geliyor 40k'ya sonra kafam karisiyor bosver diyorum sdf.

bi ara benim slaves to darkness ordusunu koyiyim buraya 🙂 

Silahlarin birimlerin iyi kotu olmasi edisyondan edisyona degisiyor, birinde kotu birinde iyi olabiliyor o acidan en guclu en super vs yerine senin istedigin neyse ona gore yapmak daha iyi bence, rule of cool.

Birde tabi hangi chapter, melee agirlikli yada ranged agirlikli, hizli, yavas atak vs her chapterin seysi farkli oluyor.

Benim black templar ilk company'im soyle mesela melee ve araclar, benim kendi honour guard'im da burada elde kalan fazla birimlerden salladigim, sadece 3660 puan..,  bunun disinda 2-3 company daha var 😛 :

Spoiler

I - Crusade Company - 3660p ----------------------------------------- 85x (of 85x)+5x Vehicle

-095- - 1x Cpt. in Terminator Armour (to TR) *

-435- - 1x Terminator Assault Squad (TH) (9x TR, 1x TR Sgt., 1x TR Anc.)

-095- - 1x Marshal (Terminator) (to TR) *

-180- - 1x Terminator Assault Squad (LC) (4x TR, 1x TR Sgt.)

-600- - 4x Crusader Squad (16x INI, 4x SB) *

-065- - 1x Crusade Ancient (to Crusaders)

-220- - 1x Land Raider Crusader (15x CRU + 1x CA Transport)

-260- - 2x Sword Brethren Squad (10x SB) **

-110- - 1x Chaplain Grimaldus (to 1x SB)

-070- - 1x Execrator (to 1x SB)

-190- - 2x BT Impulsor                  (10x SB + 4 Transport)

-150- - 2x Assault Intercessor Squad (9x Int, 1x Int Sgt.) **

-120- - 1x HM Helbrecht (to AI)

-130- - 1x Praetorian Squad (1x Norak, 2x Guard, 1x Champ.)

-180- - 1x BT Repulsor (10x AI + 4x PR Transport)

-215- - 1x Bladeguard Veteran Squad (5x BG, 1x BG Sgt., 1x BG Anc.) *

-070- - 1x Judicar (to BG)

-230- - 1x BT Repulsor Exec. (7x BG Transport)

-190- - 1x Vanguard Veteran Squad (9x VV, 1x VV Sgt.) *

-055- - 1x Techmarine (to Company I)

Mesaj tarihi:

mobile, melee, durable, elite keyifli olur gibi. hic oynamadim 40k zor tabi ne istedigini bilmek o sekilde. battle report izliyorum gerci oyle keyfine.

o yuzden kafamda biraz jack of all trades space marine toplayip oynaya oynaya kesfetmek sevdigim chapter/style'a gore vs ufak purchase'larla tamamlamak. bu kutular iyi firsat gibi ama bilemedim iste 😄 

Bende o arada ustteki listenin en basindaki terminator captain'i bitirdim fena olmadi, Leviathan kutusundan.

Son bir hatalari yoketmece ve vernik sonra tamamdir. Aylardir kafasi olmadan duruyordu kutusunda terminator migferi olmadigi icin, son combat patrollerden cikti fazlaca 😛

W0ojQGs.png?1

• Like 1
Mesaj tarihi:
Anelor, 25.10.2025 20:58 tarihinde dedi ki:

mobile, melee, durable, elite keyifli olur gibi. hic oynamadim 40k zor tabi ne istedigini bilmek o sekilde. battle report izliyorum gerci oyle keyfine.

o yuzden kafamda biraz jack of all trades space marine toplayip oynaya oynaya kesfetmek sevdigim chapter/style'a gore vs ufak purchase'larla tamamlamak. bu kutular iyi firsat gibi ama bilemedim iste 😄 

Abi su an akil kari listlerde secondary yapacak dusuk puanli unitler oluyor. Onun haricinde makul bir antitank, tank, damage check kombosu yapiyorsun game planin cercevesinde.

Mesela benim dark angels ordumun game plani primary objectivelere dw knightlarla oturup objective kontrol ederken scout, solo lt ve assault intercessorlarla secondary kovalamak. Ustume big gun surerlerse uzaktan 2x ballistusla onlara sikiyorum, geri kalan her sey icin hellblasters ve inner circle companions.

Ote yandan mesela space wolves oyunculari falan flanklerden chargelayip melee tokatliyorlar, taular haritanin bir kosesine yatip rangeden yok ediyor etc. 

Mesaj tarihi:

iste christmas boxla terminator box'u alirsam skeleton flexible bi core olusturur mu diye dusundum. 

gerci grey knights'i begendim mesela christmas boxla terminator box grey knightlara yaramiyor gibi pek. sanirim FOMO'ya kapilmadan 11th edition beksem en iyisi 40k icin 😄 

2k slaves to darkness boyamam lazim zaten o baya bi zaman alicak gibi 🥲

Mesaj tarihi:

Abi crux terminatus’taki unitler 10th ed.de kotu direk. Neredeyse hic bir listte duz terminator goremiyoruz.

Grey Knights minileri eski bayagi, yakinda range refresh gelecek. O bataga dusmeni tavsiye etmem.

Eger space marine toplamak istiyorsan 11’i beklemek bayagi mantikli olur. Su an almasi tek box iron fists combat patrol, o da her yerde bitti sanirim. Christmas battleforce da fena degil de 11’e cok yakiniz, yeni box yeni heyecanlar.

• Tesekkurler 1

11. edisyonda bence eski birimleri getirecekler geri, primaris scale yapip,

tactical squad, devastator squad, venerable dreadnought, rhino etc.

Ayrica HH icinde ustteki gibi komple bir terminator seti bekliyorum, Taze Cataphractii agirlikli.

• Yeni Oluştur...