Norak Mesaj tarihi: Mart 27, 2025 Mesaj tarihi: Mart 27, 2025 Yegane ihtiyac vucut+bacaklar gibi duruyor, bit satan yerlere baktim hep ama parca parca oldugu icin o parca bu parca derken + kargo, gidip duz full paket alsam ayni fiyata gelecek sdf, 3d print butun vucutlar var kolsuz, onlardan alacagim gene jump pack'te yaptigim gibi, 1 Crusader Squad kârim olur, onun yerine baska birsey alirim. Birde ben alacagim paketlerin sprue'lara baktim hep unboxing videolari ile, mesela eksik chainswordum var, ama baska paketlerden cikiyor yeterince ilerde 8-9 tane ekstra, ne lazim ne cikiyor biliyorum hep.
deadwoll Mesaj tarihi: Mart 27, 2025 Mesaj tarihi: Mart 27, 2025 Gw sitesinde paket fotolarinda en sonda spruelarin fotolari da oluyor.
Norak Mesaj tarihi: Mart 27, 2025 Mesaj tarihi: Mart 27, 2025 ilk oyle yaptimdi ama tam kac sprue cikiyor yazmadigi icin orda tam sayiyi anlayamiyorsun her zaman, aynisindan 2 tane olanlari soylemiyor mesela.
Norak Mesaj tarihi: Mart 29, 2025 Mesaj tarihi: Mart 29, 2025 3-5 birsey daha aldim, hatta birini bitirdim gibi, kolu kaldi birtek. Bunu Marshal/Captain olarak atadim Tum Company'nin basina. 12 kisilik Terminator grubunun da basi olacak 1
fenris Mesaj tarihi: Mart 29, 2025 Mesaj tarihi: Mart 29, 2025 Terminatoru boyamak en guzeli ya. Hem kaba saba oldugundan kolay boyaniyor hem iyi gorunuyor.
Norak Mesaj tarihi: Mart 29, 2025 Mesaj tarihi: Mart 29, 2025 evt ondan ilk ona giristim sfd Bu bladeguard kutularindan sol el/kılıc cikiyor 3'er tane ek, onlardan birini de buna kullanacagim kendi mace'i yerine.
Öne çıkan mesajlar