NeoStyle Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 Seele said: NeoStyle said: hem üfler hem kemirir ruhun duymazzzzzzzzzzzzzzz yalan abi su ben hic görmedim böyle bisi. abi fareyle ilgili çok mit var, kuyrugunun geçtigi her yerden geçer vs vs
photographer Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 üfleyeceği tek yer var serinletmesi açısından
ad3m Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 NeoStyle said: Seele said: NeoStyle said: hem üfler hem kemirir ruhun duymazzzzzzzzzzzzzzz yalan abi su ben hic görmedim böyle bisi. abi fareyle ilgili çok mit var, kuyrugunun geçtigi her yerden geçer vs vs O kafası değil miydi? Öyle hatırlıyorum ilgili belgesellerden.
NeoStyle Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 valla kuyruk diye söylerlerdi öyle kalmış aklımda, kafası olarak bakınca mantıklı ama işte ben biraz abartılmış şeyleri kastetmiştim
copry Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 Ben de iğne deliğinden geçer diye duymuştum. Kuyruk olabilir yani de aklıma jerrynin parabol şeklindeki delikten kaçıp yuvasına girişi geldi de kafa da olabilir yani.
NeoStyle Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 copry said: Ben de iğne deliğinden geçer diye duymuştum. Kuyruk olabilir yani de aklıma jerrynin parabol şeklindeki delikten kaçıp yuvasına girişi geldi de kafa da olabilir yani. caps koyabilirmisin?
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 Seele said: NeoStyle said: hem üfler hem kemirir ruhun duymazzzzzzzzzzzzzzz yalan abi su ben hic görmedim böyle bisi. bu gerçek, yaşlılar falan biliyor anlatıyor köylerde falan hep olabilen bişeymiş
Lopeth Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 tuvalet düşmesin dikkat edin kaka yaparken hart diye ısırma olasılığı olduğu için lazımlığa yapıyorum 5 yıldır
NeoStyle Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 Lopeth said: tuvalet düşmesin dikkat edin kaka yaparken hart diye ısırma olasılığı olduğu için lazımlığa yapıyorum 5 yıldır buna benzer bi işkence türü bile var asdas
Karea Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 yanlız tuvalet deliği bildiğin portal onlar için
Seele Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 bak o dogru kendim yasadim. popumu isiriyordu hayvan.
NeoStyle Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 Hadi fındık faresi neyse de Lağım faresi/sıçan çok sıkıntılı ya
ad3m Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 Bu yine şirinmiş bunların siyahımsı olanları var kedi kadar falan oluyorlar bildiğin tazmanya şeytanı gibi işte onları görünce kaçacan kedi falan yiyor hayvanlar :P
scorch Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 nasil bir paralel evrende yaşıyorsunuz olm en son fareyi 10 12 sene evvel dayimlarin köyünde görmüştüm
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 Lopeth said: tuvalet düşmesin dikkat edin kaka yaparken hart diye ısırma olasılığı olduğu için lazımlığa yapıyorum 5 yıldır Seele said: bak o dogru kendim yasadim. popumu isiriyordu hayvan. http://images.gittigidiyor.com/4984/WC-MATIK-TUVALET-Kapagi-WC-Kapagi-Delik-Kapagi__49843052_0.jpg
Rotweiler Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 ad3m said: Bu yine şirinmiş bunların siyahımsı olanları var kedi kadar falan oluyorlar bildiğin tazmanya şeytanı gibi işte onları görünce kaçacan kedi falan yiyor hayvanlar :P cardın
di Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 Yok ya, hayvan minik sevimli bir sey. Olduresimiz yok hic, su yapiskanli kagitlardan var her yerde ama onlara da basmiyor namussuz. Onlara takilsa alip disari birakivericem. Zira yuksekteyiz biz, bir daha kolay kolay gelmez diye dusunuyorum. Bu arada baya baya hic giremeyecegi yerlere falan giriyor. Kuyruk kafa arasi bir sey olabilir gecebilecegi yer muhabbeti.
reyou Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 faremiydi lan o, kafasinin girdigi her yere girebilen
Karea Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 olm kafamın geçtiği yerden bende geçerim ki zaten bunlar azcık elastik, kıkırdak sırf kemik yok heryerden geçer fareler, kuyruk da abartı olmuş ama bide o üfürerek burun kulak yeme muhabbetini ben gördüm, eskişehirde 1ci üsse gitmiştik, orda pilotlar bildiğin tarlanın ortasında shelter da nöbet tutuyorlar 7/24 bi gittik ziyarete adamın kulaan yarısı yok, sorduk fare yedi dedi adam, ama öle fındık değil tabiikii
Öne çıkan mesajlar