Cthulhu Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 Herhangi bir şirkette insan kaynakları bölümünde çalışan bir pati var mı? soracağımız sorular olacak da kendisine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 varsa da cesaret edip kendini afişe etmez herhalde burada kanmayın ikcılar its a trap Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 virgülü unutmuşun gardaş insan kaynaklarında, çalışan var mı? ben henüz görmedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 thecure var. yarın topiği görünce atlar zaten sor abi diye merak etme dlskfjs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 genel mod a gel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 hayırdır abi sen ne zaman gectin insan kaynaklarına :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 yok abi kız arkadaşımın projesiyle alakalı olacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 dreagloth'a sormustum :p ha bu arada allah kimseyi insan kaynaklarında calısan birinin eline dusurmesin ya. yonetici konumunda olmayan hic bir calısanın bu departmanı sevdigini dusunmuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 Aramıdaki pis ik cıları ifşa etmemek için öyle dedim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 @toggie +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 Arda Bey... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 gangren yetkili bi abiye benziyodu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 Sorumu sorayım da ben İK dışında cevap verebilecek biri de çıkabilir. Hangi şirket, güncel olarak hangi iş analizi yöntemlerini uyguluyor. (Şirket ismi vermeden de yazılabilir) Literatürde geçenlerin dışında bireysel olarak uygulanan yöntemler varmış, bunları bulmaya çalışıyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 ikcı var da, iş analizi yerel değil de global olarak yürütüldüğü için yaramaz sana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 Yarar abi yarar, sen bana bi şekilde nasıl, ne yaptığınızı teknik isimleriyle anlatabilirsen sevinirim, buradan olur facebooktan olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 synthesizer said: virgülü unutmuşun gardaş insan kaynaklarında, çalışan var mı? ben henüz görmedim AHAHAHAHAHAHHAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 Analiz edeceği elemanın yanına gidip, tam harala gürele çalışırken "abi bu kadar basit iş için çok zaman harcamıyor musun?" diye sormak var mesela veya "abi ahmet aynı işi 3 saatte yapıyor, sen tüm gününü harcıyorsun, neden?" diye de sorulabilir :p Hem işin inceliklerini, hem de çalışanın karakteristik yapısını öğrenebilirsin ve büyük ihtimalle biraz küfür :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 Krikoyu kafaya yemek de var işin içinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Nisan 3, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2012 Hepiniz mi mahmut ustanin yanında çalışıyorsunuz arkadaş bi tanecik mi paticigin kurumsal firmalara kazandırdığı birey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thecure Mesaj tarihi: Nisan 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2012 beni de söylemiş fede zaten. ben de varım kurumsal birey olarak:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2012 kurumsal firmadayım ama ik cı eğilim ama sen öm den sor olmadı öğrenebileceği mbir şey ise sorarım bizimkilere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Nisan 3, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2012 Ildenizcim sordum bi önceki sayfada aksama om de atarım telefon pme girmiyor niyeyse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2012 haa hmmm dur sorayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thecure Mesaj tarihi: Nisan 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2012 soruyu yeni gördüm. iş analizi yapmadığımız için düzgün şekilde zaten yardımcı olamayacakmışım:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar