Cthulhu Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 Herhangi bir şirkette insan kaynakları bölümünde çalışan bir pati var mı? soracağımız sorular olacak da kendisine.
DoruK Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 varsa da cesaret edip kendini afişe etmez herhalde burada kanmayın ikcılar its a trap
synthesizer Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 virgülü unutmuşun gardaş insan kaynaklarında, çalışan var mı? ben henüz görmedim
fede Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 thecure var. yarın topiği görünce atlar zaten sor abi diye merak etme dlskfjs
toggie Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 hayırdır abi sen ne zaman gectin insan kaynaklarına :)
Cthulhu Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 yok abi kız arkadaşımın projesiyle alakalı olacak
toggie Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 dreagloth'a sormustum :p ha bu arada allah kimseyi insan kaynaklarında calısan birinin eline dusurmesin ya. yonetici konumunda olmayan hic bir calısanın bu departmanı sevdigini dusunmuyorum.
dreagloth Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 Aramıdaki pis ik cıları ifşa etmemek için öyle dedim :)
Cthulhu Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 Sorumu sorayım da ben İK dışında cevap verebilecek biri de çıkabilir. Hangi şirket, güncel olarak hangi iş analizi yöntemlerini uyguluyor. (Şirket ismi vermeden de yazılabilir) Literatürde geçenlerin dışında bireysel olarak uygulanan yöntemler varmış, bunları bulmaya çalışıyoruz.
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 ikcı var da, iş analizi yerel değil de global olarak yürütüldüğü için yaramaz sana
Cthulhu Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 Yarar abi yarar, sen bana bi şekilde nasıl, ne yaptığınızı teknik isimleriyle anlatabilirsen sevinirim, buradan olur facebooktan olur.
Theridone Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 synthesizer said: virgülü unutmuşun gardaş insan kaynaklarında, çalışan var mı? ben henüz görmedim AHAHAHAHAHAHHAH
Gangren Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 Analiz edeceği elemanın yanına gidip, tam harala gürele çalışırken "abi bu kadar basit iş için çok zaman harcamıyor musun?" diye sormak var mesela veya "abi ahmet aynı işi 3 saatte yapıyor, sen tüm gününü harcıyorsun, neden?" diye de sorulabilir :p Hem işin inceliklerini, hem de çalışanın karakteristik yapısını öğrenebilirsin ve büyük ihtimalle biraz küfür :p
deadwoll Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 Krikoyu kafaya yemek de var işin içinde.
Cthulhu Mesaj tarihi: Nisan 3, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 3, 2012 Hepiniz mi mahmut ustanin yanında çalışıyorsunuz arkadaş bi tanecik mi paticigin kurumsal firmalara kazandırdığı birey
thecure Mesaj tarihi: Nisan 3, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 3, 2012 beni de söylemiş fede zaten. ben de varım kurumsal birey olarak:)
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 3, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 3, 2012 kurumsal firmadayım ama ik cı eğilim ama sen öm den sor olmadı öğrenebileceği mbir şey ise sorarım bizimkilere
Cthulhu Mesaj tarihi: Nisan 3, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 3, 2012 Ildenizcim sordum bi önceki sayfada aksama om de atarım telefon pme girmiyor niyeyse
thecure Mesaj tarihi: Nisan 3, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 3, 2012 soruyu yeni gördüm. iş analizi yapmadığımız için düzgün şekilde zaten yardımcı olamayacakmışım:(
Öne çıkan mesajlar