Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hangi bira?

cetoritto

Öne çıkan mesajlar

Yerel biralar daha lezzetli evet, lezzetli demiyim de farklı farklı tatlara sahipler maya farkları, yapılış çeşitlilikleri vs. dolayısıyla. Ama işte denemek lazım, hepsi de güzel olmuyor.

Ayrıca Beck's, Carlsberg falan Efesle karşılaştırılacak biralar değil, yapmayın. Gayet lezzetli ikisi de. Ama öyle fantastik bir tat da aramamak lazım, sonuçta seri üretim birası.

Bu arada acı bira mı içilir yea demişsiniz de, biranın tadı öyle olmalı biraz, gazoz değil sonuçta, şeker ya da alkolü bastıracak bir şey yok içinde. (olmaması lazım aslında, efeste falan var işte)

Açayım ben bir Oettinger daha, indirime girmiş 25 centten aldım tıhıhıhı
Sosyal ağlarda paylaş

dünyanın 4 kıtasında, 100e yakın bira tatmışımdır. ve Bomonti hiç içmemiştim. evde tuborg gold stoğum olmasına rağmen az önce otoparktan gelirken apartman yerine mahalle bakkalına yöneldim ve 2 bomonti bira kaptım, buzzz gibi olmalarına özen gösterdim. lan çok güzel biraymış harbiden, tevekkeli değil Behzat içip duruyor. şimdi hatunla kızı yürüyüşe yollayıp bakkaldan 4-5 tane daha istemenin planlarını yapıyorum. :)-D gerçekten güzel biraymış, yapanların ellerine sağlık.
Sosyal ağlarda paylaş

dün bomontiyi abartmışım, zaten yazı da erken getirmiştim, kısa kollu geziyordum kaç gündür, dün bomonti ile tanışıklığımı buz gibi 8 tanesini götürerek taçlandırınca akşam birden bire önce halsizlik, sonra titreme, ardından kat kat hırka-kazak-svetşört giyme, üşüme geçmeyince yatağa dalış ve yorganın üzerine battaniye...dişler tabi bu sırada takır takır birbirine vuruyor....ateş 39.6 derece...başım da felaket bir ağrı...sabaha kadar yamuldum arkadaş...işin kötüsü o kadar bira kanda olunca ağrı kesici de alamadım.
demek ki neymiş? alkol kötüymüş B)- >:D<
Sosyal ağlarda paylaş

• 10 ay sonra ...
  • Yeni Oluştur...