Ivanov Mesaj tarihi: Nisan 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2012 bir rivayete göre avrupa'nın derinlerine gittikçe dünyaca tanınmış markalardan çok daha güzel olsn yerel biralar bulma şansınız artıyormuş... ama benim favorim: favori http://img.dailymail.co.uk/i/pix/2007/11_02/stellaartois_468x667.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Nisan 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2012 Yerel biralar daha lezzetli evet, lezzetli demiyim de farklı farklı tatlara sahipler maya farkları, yapılış çeşitlilikleri vs. dolayısıyla. Ama işte denemek lazım, hepsi de güzel olmuyor. Ayrıca Beck's, Carlsberg falan Efesle karşılaştırılacak biralar değil, yapmayın. Gayet lezzetli ikisi de. Ama öyle fantastik bir tat da aramamak lazım, sonuçta seri üretim birası. Bu arada acı bira mı içilir yea demişsiniz de, biranın tadı öyle olmalı biraz, gazoz değil sonuçta, şeker ya da alkolü bastıracak bir şey yok içinde. (olmaması lazım aslında, efeste falan var işte) Açayım ben bir Oettinger daha, indirime girmiş 25 centten aldım tıhıhıhı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Nisan 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2012 karaciğerimin 6 aylık toksin ihtiyacını gidermek için yine ufak çaplı bir avrupa seyahati şart oldu bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Nisan 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2012 Beck's Lime var bir de, geçen denk gelince içmiştim, hoşuma gittiydi. Sonra 6'lı aldım, 3 tane arka akaya yuvarlayınca midem çok kötü oldu. Tadımlık iyimiş demek ki :P Başta sprite gibi lıkır lıkır gidiyordu sonunda iğrendirdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 Amstel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 o degil de ben bir soru sikistircam kisisel ne zaman azcik alkol alsam goz altlarim karariyor ya, niye o? kesin bir yerlerim zayif ve ilerde basima bela olcak bisiler var gibi hissettim ben ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetoritto Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 Karaciğerin alkole tepki veriyor. Çok fazla alkol kullanma. Uykuna dikkat et çünkü karaciğeri dinlendirmenin ve toksinlerden arındırmanın tek ve en önemli yolu uyku. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 Sagolasin Cetin kardes. 12-13 yasimdan beri heralde duzenli uykumun oldugu vakit cok azdir. Bozduk demek ki biseyleri. Alkole cok duskun degilim neyse ama tabi boyle bi zayifligin olmasi can sikici. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetoritto Mesaj tarihi: Nisan 7, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2012 dünyanın 4 kıtasında, 100e yakın bira tatmışımdır. ve Bomonti hiç içmemiştim. evde tuborg gold stoğum olmasına rağmen az önce otoparktan gelirken apartman yerine mahalle bakkalına yöneldim ve 2 bomonti bira kaptım, buzzz gibi olmalarına özen gösterdim. lan çok güzel biraymış harbiden, tevekkeli değil Behzat içip duruyor. şimdi hatunla kızı yürüyüşe yollayıp bakkaldan 4-5 tane daha istemenin planlarını yapıyorum. :)-D gerçekten güzel biraymış, yapanların ellerine sağlık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Nisan 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2012 http://en.wikipedia.org/wiki/Eichbaum budur ötesini tanımam evde düzenli stoğum var kasa kasa alıyorum bu versiyonu vardı kışın o da baya başarılıydı içimi aşırı güzeldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Nisan 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2012 herhangi bir marka hefe weisen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Nisan 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2012 berline her gittigimde turkiye'de miller Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UrsusMaritimus Mesaj tarihi: Nisan 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2012 Efes Ama DARK olucak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2012 EUHUEHE YİNE Mİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Nisan 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2012 leffe denedim dün ilk kez, bira gibi değil ki, karamelli mi ne zaten galiba, böle garip bi içecek yani, bira sınıfına koymak hata bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetoritto Mesaj tarihi: Nisan 8, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2012 dün bomontiyi abartmışım, zaten yazı da erken getirmiştim, kısa kollu geziyordum kaç gündür, dün bomonti ile tanışıklığımı buz gibi 8 tanesini götürerek taçlandırınca akşam birden bire önce halsizlik, sonra titreme, ardından kat kat hırka-kazak-svetşört giyme, üşüme geçmeyince yatağa dalış ve yorganın üzerine battaniye...dişler tabi bu sırada takır takır birbirine vuruyor....ateş 39.6 derece...başım da felaket bir ağrı...sabaha kadar yamuldum arkadaş...işin kötüsü o kadar bira kanda olunca ağrı kesici de alamadım. demek ki neymiş? alkol kötüymüş B)- >:D< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Nisan 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2012 bünyen kaldırmamış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ancalagan Mesaj tarihi: Nisan 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2012 karsberg karsberg karsbeg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Nisan 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2012 Hefeweisen Buğday birası seven insanım. Genelde Gusta içiyorum. Arpa suyu iççeksek illa göbekli efesten şaşmam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TRSERVinc Mesaj tarihi: Nisan 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2012 "Tatar Ramazan" said: Erkek adam rakı içer Bunu okudum ve bilgisayari kapatip gidiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Nisan 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2012 rakı icilcek yer var bira içilcek yer var gidip kıro gibi barda clubda bi elinde rakı bi elinde su dansetmeye calısan angutlar gibi iciceksen hic icme daha iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raze Mesaj tarihi: Nisan 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2012 okuyosan en ucuzu en iyisidir, marmara 34 mü ne vardı o iyiydi sanki. fıçı olan efes içiyom genelde, beklentilerimi karşılıyor bu da fena deil, bakkalda gördüm geçende şaşırdım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Hand Mesaj tarihi: Nisan 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2012 Kamenitza candır ama zaman zaman Zagorka da gidiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Nisan 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2012 Adını söyleyemediğim birayı içmem ben. 'Bana ordan bir kememamozomozo ' cık olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moncici Mesaj tarihi: Mart 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2013 moncici said: içtiğim en güzel bira duvel. mükemmel lan. türkiye'ye ithal edeni alnından öperim. valla gelmiş 7.5 liraymış. para mı dayanır lan buna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar