dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 Her zaman Guiness bi de çok güzel microbrewed whitebeer yapıyor alman bir amca. başarılı. Zaten sohbet edince de"onu da iç,bunu da dene." diye ne varsa içirtiyor. vedat milor gibi hissediyorsun bi süre sonra.
Joker Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 lord_gorthaur said: "Taps Smoke" Taps'ın yemeklerde 10 numara bi ara full ordan sipariş verioduk..
cetoritto Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 Quadrophenia said: Guinness yok ankette yazık olmuş diyecektim de, Marmara 34 ün olduğu ankette olmasa da olur evet. Bunlardan başka bir bira diye seçenek koymuşum ya oraya güzeller güzeli kardeşim...
cetoritto Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 yav said: ayrica milliyetci takilaraktan efes tercih etmek nasi bir bilincsizliktir. Anadolu'nun icine ediyor adamlar. bilinçsizlik şık olmamış.
-Deno- Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 geçenlerde kahveli bira içtim, efes'in miydi neydi hatırlamıyorum. o da güzeldi bak. hoş bir tat yakalamışlar.
copry Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 -Deno- said: geçenlerde kahveli bira içtim, efes'in miydi neydi hatırlamıyorum. o da güzeldi bak. hoş bir tat yakalamışlar. Efes dark brown güzel bence de.
Seele Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 en kötü alman birasi 1000 türk birasini döver öyle diyim.
-Deno- Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 ben beğendim valla tadını, efes dark brown'muş evet. hani sürekli içeceğim bir bira değil, guinness tabi ki hiç değil ama fena da değil işte.
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 -Deno- said: ben beğendim valla tadını, efes dark brown'muş evet. hani sürekli içeceğim bir bira değil, guinness tabi ki hiç değil ama fena da değil işte. İçtikten 2-3 saat sonra tuvaletde bir kahve kokusu (:P)
spompas Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 kırmızı tuborg ama bomonti yi bi ayrı sevdim
cihant Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 Bomonti, yoksa tuborg gold,o da yoksa efes fıçı limon isterim. Eğer o da yoksa ne varsa getir diyorum
kavurma Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 Efes şişeyi zar zor içerdim, tabi geçtiğimiz yaz mariachi ile tanışana kadar.
Pewpew Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 efes avrupanin ve asyanin en iyi birasi
throine Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 efes ne yaa bedava kasa kasa efes verseler gider yarı fiyatından okutur o parayla tuborg fıçı alırım.
throine Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 bu olayı da hiç anlamadım harbiden ne zevk alıyorsunuz acı bira içmekten? bence bu tip bira sevenler sevdikleri için değil peşpeşe 2-3 kutu götürüp kısa sürede çakırkeyif olma amacındalar.
applev0dka Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 Carlsberg en iyi aslnda ama buldkca efes içerm sdfsf bide bu topic her ay acılıyorms gibi dejavu yasıyorum ya :D
Öne çıkan mesajlar