dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 Her zaman Guiness bi de çok güzel microbrewed whitebeer yapıyor alman bir amca. başarılı. Zaten sohbet edince de"onu da iç,bunu da dene." diye ne varsa içirtiyor. vedat milor gibi hissediyorsun bi süre sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 lord_gorthaur said: "Taps Smoke" Taps'ın yemeklerde 10 numara bi ara full ordan sipariş verioduk.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 en iyi türk birası bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 ccc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetoritto Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 Quadrophenia said: Guinness yok ankette yazık olmuş diyecektim de, Marmara 34 ün olduğu ankette olmasa da olur evet. Bunlardan başka bir bira diye seçenek koymuşum ya oraya güzeller güzeli kardeşim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetoritto Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 yav said: ayrica milliyetci takilaraktan efes tercih etmek nasi bir bilincsizliktir. Anadolu'nun icine ediyor adamlar. bilinçsizlik şık olmamış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 geçenlerde kahveli bira içtim, efes'in miydi neydi hatırlamıyorum. o da güzeldi bak. hoş bir tat yakalamışlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 Guiness Leffe Kriek Duvel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 -Deno- said: geçenlerde kahveli bira içtim, efes'in miydi neydi hatırlamıyorum. o da güzeldi bak. hoş bir tat yakalamışlar. Efes dark brown güzel bence de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 tarihin en kötü birası o net. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 en kötü alman birasi 1000 türk birasini döver öyle diyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 ben beğendim valla tadını, efes dark brown'muş evet. hani sürekli içeceğim bir bira değil, guinness tabi ki hiç değil ama fena da değil işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 -Deno- said: ben beğendim valla tadını, efes dark brown'muş evet. hani sürekli içeceğim bir bira değil, guinness tabi ki hiç değil ama fena da değil işte. İçtikten 2-3 saat sonra tuvaletde bir kahve kokusu (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 kırmızı tuborg ama bomonti yi bi ayrı sevdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cihant Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 Bomonti, yoksa tuborg gold,o da yoksa efes fıçı limon isterim. Eğer o da yoksa ne varsa getir diyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 red stripe arogant bastard mmm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 bira ne lan fakir gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 Efes şişeyi zar zor içerdim, tabi geçtiğimiz yaz mariachi ile tanışana kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pewpew Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 efes avrupanin ve asyanin en iyi birasi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 efes ne yaa bedava kasa kasa efes verseler gider yarı fiyatından okutur o parayla tuborg fıçı alırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeoStyle Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 efes dark ve kırmızı tuborg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 Bazıları acı sever. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 bu olayı da hiç anlamadım harbiden ne zevk alıyorsunuz acı bira içmekten? bence bu tip bira sevenler sevdikleri için değil peşpeşe 2-3 kutu götürüp kısa sürede çakırkeyif olma amacındalar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 bide yesil bira var daha icmedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 Carlsberg en iyi aslnda ama buldkca efes içerm sdfsf bide bu topic her ay acılıyorms gibi dejavu yasıyorum ya :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar