DoruK Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 çek biraları en iyisi biranın memleketi zaten benim gözümde dünyanın en iyi birası gambrinus, sonra pilsner urquell ve bud(czech) gelir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 funq said: türkiye'de yaşayıp gerçekçi olmak gerekirse, heineken beck's bomonti tuborg gold . . . . . çiş efes :=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 http://i7.photobucket.com/albums/y253/byjoker/efes.png ben efes severim ama biri bunu yapmalıydı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hoccemama Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 DoruK said: çek biraları en iyisi biranın memleketi zaten benim gözümde dünyanın en iyi birası gambrinus, sonra pilsner urquell ve bud(czech) gelir gambrinus ilk şişeyi içerken tadı güzel geliyor ama 2. şişeyle birlikte ağzımda acı bir tat bırakıyor nedense. Bira içerken pek bir şey yemediğim için mi yok nedeni başka mı bilemiyorum. Fiyat performans açısından denediklerim açısından en iyi bira harboe sdf. 9 kron 500ml. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 valla her oturduğumuzda bayağı bir içmişizdir, bizde öyle bir sorun yaratmadı ama ağızdan ağıza değişir tabii. 1 türk 1 norveçli 1 alman olarak gayet onaylamıştık biz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 Fiyat/Performans Tuborg Gold Dağılabiliriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Beyt Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 Bomonti > Tuborg Gold > Efes Fıçı benim gözümde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 alışkanlıktan efes içiyordum burda bayaa asagınlanmıs ama acık ara en cok içilen bira bu degil mi yanlıs mı biliyorum acaba bir arkadas bomonti içirdi ismi öyle artis gibi bişe ama sonra yok türkiye hede hödö dedi baktım tadıda fena degil artık bende efes içenleri asagılayabilirim diye düşünüyorum ama tuborg heralde acık ara en kötü içtigim içecek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 senko said: Becks Heineken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 Buldugum surece Corona tabiki yoksa Guinness. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 Anelor said: efes'in bazı biraları bildiğin efsane güzel oluyor çok değişken tadları. ama içtiğim en iyi bira Skopsko'dur heralde makedonya birası harikaydı kahvaltıda başlıyorduk içmeye. izmir ve burgaz daha iyi efeste özellike burgaz. efes vs turborg'ta ise tuborgu tercih ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 kruizerw içmeden bira içtim demeyin bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 bulsam bud içerim fakirlikten skol içiyorum şu sıralar :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moncici Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 içtiğim en güzel bira duvel. mükemmel lan. türkiye'ye ithal edeni alnından öperim. leffe geldi mesela çok iyi oldu. blonde'unu daha çok severim. guinness'e ise 15 lira verilmez. lagerlerden de heineken iyi. yine de sorayım herhangi bir süpermarket'te kutu guinness falan gördünüz mü? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nigger_of_the_sand Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 Hazır konusu açılmışken sorayım Uzun süredir Efes içmediğim için hatırlamıyorum, yurtdışındaki biralardan şikayetim tadlarını çok çabuk yitirmeleri yani gazı hemen kaçıyor, şişenin yarısında abdest suyuna dönüyor bira. Leh biraları dandik ama ne bileyim Heineken olsun Stella Artois olsun hep böyle. Efes içtiğimde böyle bir sorun yoktu diye hatırlıyorum sanki, gazı sonuna kadar kalıyordu diye kalmış aklımda. Doğru mu hatırlıyorum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 Yavaş içiyorsun bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nigger_of_the_sand Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 Hayır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 bence de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karamürselidelihamdi Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 behzat ç nin içtiği biranın markası neydi la. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 bomonti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 copry said: Yavaş içiyorsun bence. sdsf +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 tr şartlarında her barda bulunası standart tek biram becks. ama becks bulamadığım durumlarda en fazla tuborg'a kadar düşerim. efes falan ı ıh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 heineken>gold>bomonti tabi heineken genelde tuzlu geldiğinden onu elemine ediyoruz. keşke barlarda da tuborg gold ve bomonti yayılsa ama zor gibi görünüyor türkler her konuda olduğu gibi birada da takım tutar gibi diğerlerini denemden efes en iyi dediğinden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 "roket adam" said: tr şartlarında her barda bulunası standart tek biram becks. ama becks bulamadığım durumlarda en fazla tuborg'a kadar düşerim. efes falan ı ıh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 Türkiye : Tuborg Gold Avrupa : Stella Stella çok iyi ya .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar