Myshkin Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 DRaGoN_SLaYeR said: aralgame.com dan sipariş etmiştim, 14ünde teslim diyorlardı şimdi baktım, hala tedarik sürecinde yazıyor o nasıl oluyorsa lol d&r'dan almıştım ben de, aynı şekilde. yaptıkları yapacakları işe onların ya of. milletin karakterini yancı yancı izlemekten bi tur ver demekten utandım asfdsfsdf kutu sevdasına kaç haftadır bekliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 aralgame in sitesinde iletişim bölümü bile yok lan adamlara nası küfür ediyorsa artık millet sdf tek bi tel numara koymuşlar onu da açan yok ow ye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 aral'a 1-2 pehh cumaya yetişsin diye iş adresini verdik, yarın kargolasalar ancak cumartesi gelir. Bir de kargodan oyunu almakla uğraş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 dr'dan filan alanları kargoya vermişler mi? aral tedarik sürecinde hala Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 o değil de şu daha oyunu hala sipariş bile etmemiş arkadaşlar satın alacak da burda bikaç milyonluk item linkleyecekler ona yanıyorum :D biz de çıktığı günden beri bişe düşsün diye farmlıyoruz baygınlık geldi ^_- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 Ben balıma çok güveniyorum. default mf ile doğmuşum. Aldığım gün retail parasını amorti ederim sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asetic Mesaj tarihi: Haziran 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2012 arkadaşlar bu yakınlarda diablo alan varmı? bana 1 tane daha lazım oldu izmirde hiç bir yerde bulamıyorum türkiyede oyun varmı şu an? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Haziran 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2012 yunusemre said: dr'dan filan alanları kargoya vermişler mi? aral tedarik sürecinde hala dün vermişler. bugün gelmiş kargo ama evde yoktum. yarın alacam. 2 hafta önce almıştım ama ben oyunu, geçen aradığımda sipariş sırasına göre teslim edilecek demişlerdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Haziran 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2012 senko said: Almiyacam ben artik 4. yü oynarsın işte çıkınca en güzeli, zaten aynı olcak konusu işte şeytanlar filan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Haziran 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2012 mediamarkta vardı bir tane d3 bugün gördüm 109 lira etiket fiyatı. gg de 165 lira falan yazıyor hala. almak isteyenlere duyurayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kami Mesaj tarihi: Haziran 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2012 beyler diablo 3 alacağım ama oturduğum yerde öyle mediamarkt filan yok, sc2yi internetten key olarak almıştım diablo 3'ü de bu şekilde alabilir miyim bir yol gösterin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AliAga Mesaj tarihi: Haziran 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2012 bunun official download yokmu? baya pahali Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vendy Mesaj tarihi: Haziran 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2012 www.battle.net den oyunların alınabileceğini sağır sultan bile duydu :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Haziran 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2012 kami said: beyler diablo 3 alacağım ama oturduğum yerde öyle mediamarkt filan yok, sc2yi internetten key olarak almıştım diablo 3'ü de bu şekilde alabilir miyim bir yol gösterin Bnetten alabilirsin veya aynı şekil key alabilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AliAga Mesaj tarihi: Haziran 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2012 Vendy said: www.battle.net den oyunların alınabileceğini sağır sultan bile duydu :/ halan client download gormiim :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vendy Mesaj tarihi: Haziran 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2012 http://i.imgur.com/Z1Z5H.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AliAga Mesaj tarihi: Haziran 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2012 BENDE YOK ONDAN asdfgh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bullbird Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 son seylerden sonra alinir mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 ne gibi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 paladium'da oyun satan dükkandan aldım ben. baya da var elinde adamların 110 TL. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
phenol Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 almak ısteyen varsa 80 tlye satıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 aral'da stoklarda var mı oyun ? siteye baktım bir şey bulamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komm Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 S-H said: aral'da stoklarda var mı oyun ? siteye baktım bir şey bulamadım. var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 aral'dan siparişi verdim bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar