toggie Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 abi anlamadım ben simdi 75 lira karsılıgında aldıgınız nedir? 12 wow subs'a para odemiyor musunuz 75 lira verince? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 12 ay wow subs yapınca blizzard sana d3 hediye ediyor. battle.net hesabında, ülke olarak almanya vs seçiliyse 75 tl'ye alabiliyorsun ikisini beraber. aksi takdirde ise 150 tl'ye falan geliyor ikisi beraber. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 75 i ona veriyorsun zaten, d3 bedavaya geliyor, Ama adresinin tr olmaması lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 o zaman su an herkes 75 TL'ye digital d3 alabilir? bi de bisey daha sorucam, ben kazık mı yedim dsfdsf. bana ikisi birlikte 150€'ya patlıyor cunku. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 toggie said: nasıl ya? 12 ay wow'da kalmak sartı ile bedavaya aldım ben? oyunun cıkıs tarihi acıklandıktan sonra boyle bisey mi yaptılar? evet abi olay o iste. tek fark ben 12 ay wowda kalmayi 75 lira ile sagliyorum. pyroya pm at istersen. hala aylik odeme yapiyosan degistirebilirsin odeme seklini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 toggie said: o zaman su an herkes 75 TL'ye digital d3 alabilir? bi de bisey daha sorucam, ben kazık mı yedim dsfdsf. bana ikisi birlikte 150€'ya patlıyor cunku. annual pass yaptiysan 150 euro falan olamaz abi. 12*13euro iste. sadece 12 ay wow oynayacagini kesinlestiriyosun diablo belese geliyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 12*13 kac yapıyor hesapladın mı :) pyro totosuna ulasırım da, benim icin yoldan donme sansı var mı ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 13x12=156 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 öhöm 12 ay wow oynamak içim pandaya da bi 60 eurocuk falan bayılıcaksınız hatırlatırım , eski content ne kadar oynanabilir olur ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 12 ay wow oynamicaz ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 matematigim akmis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 ya wow oynayan icin zaten sıkıntı yok. d3 yanında beles gelecek, gayet iyi. ayrıca oynamasan da olur yani, taksitle d3 almıs oluyosun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 Accountun kayıtlı adresinde Türkiye olarak gözüküyorsa olmuyor ama, illa Almanya falan filan olacak, ayrıca olsun şimdi değiştiririm adresi dersen artık değiştirilemiyor maalesef. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 ya yok zaten niye ekstra 75 tl daha vereyim ki simdiden. adres olayının olmayacagını da tahmin ediyodum. yalnız almanlara ya da baska hangi ulkeler varsa feci kıyak gecmisler yani, ayıp denen bisey var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 Almanlar kaca aliyor ? Amazon.co.uk'de 29,95 pound gorunuyor. Fiyat uygunsa + kutuyu dert etmiyorsaniz yollayin benim adrese gondereyim CD key'leri. Kutuyu haziranda gelirken getireyim diyecegim ama 2-3 taneden fazla koyunca bavula sikinti cikarirlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 Bu Annual Pass olayı başlamadan önce açılmış hesap olmalı diye hatırlıyorum, ama emin olmanız lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 araldan alıcam CE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorieno Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 CE gelecek miymiş Türkiye'ye, ne kadara satacaklar acaba? Ben Amazon'dan ısmarladım CE'yi ama rahat 1 hafta geç gelir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 gelicek ce orası kesin ama fiyatını bilmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 Abi CE isteme sebebiniz nedir ? SC2 CE baya hayal kirikligi yaratmisti mesela bence icerik bakimindan. Bu da ayni olacak diye dusunuyorum zira zik kadar bir diablo kafasi cikacak. Soyle guzel bir figur falan bekliyorum iki seferdir koymuyor adamlar bir turlu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 40yılda bir bi tane orjinal oyun alıyorum bari onu kutulu alıyım diye ce istiyorum. hani bide diablo3, senelerce oynanacak bir oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeoStyle Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 En ucuz alma yolu nedir? nereden demiyorum, yani kutulu/kutusuz ya da digital download vs olarak soruyorum. Sadece cd key i satın alırım ben büyük ihtimal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 En ucuzu KEY almak sanirim ama kutulu almak ile arasinda cok bir fark yok gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 £28.89 diyor sendit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 d&r gece açılışı iyidir ya. güzel sohbet dönüyor genelde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar