Sorieno Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 0100'de açılmayacak mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Spartacus_ Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 01.01'de açılacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 amerika avrupadan sora oynayacak geyiği dönüyodu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Spartacus_ Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 Öyle işte. Her yerde yerel saate göre 12'de açılıyor. İlk Asya, sonra Avrupa, en son Amerika. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bullbird Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 dreagloth said: 15`i 1 de taksimdeyiz, buluruz herhalde, sabaha kadar da oynarız ya halka acik di mi su. yani parasini veririm alirim tarzindan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorieno Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 Pespaye kuyruklar olacak tam da o yüzden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 Abi şimdi bu ce sadece taksimde mi satılacak gece? Gerçi param yok ama bir de kalkıp 70km yol gidemem, dijital haliyle idare ederiz ne yapalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorieno Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 Gidip de alamamak var. Zaten değecek bir CE contenti de yok maalesef. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bullbird Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 simdi 2 cesidi var di mi? normali 110 idi,collector 240 idi sanirsam. collector deger mi be aslinda o kadar param da yok normalini anca alirim.zaten su collector ile standart arasindaki farki anlayamadim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kyaltie Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 Annual pass Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spankyah Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 Komediye geeeel: adreste bu Nasıl iş yapıo bu adamlar,ne içiolar bilmiorm ama iyiymiş. Bende istiyorum ;D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2012 imzalı CEler :p http://s3.amazonaws.com/com.clixtr.picbounce/photos/ef6e5dc0-7c62-012f-14af-12313d2df2ec/r600x600.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenant Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2012 D&R internet sitesinden aldım bende iki tane Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2012 bu shopto'dan trackingli mi sölüyonuz genelde trackingsiz mi? boru diil arada 15 lira fark var :D tracking koymayınca, kaybolursa ödemiyolar mı nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Spartacus_ Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2012 İki türlü de 40 iş günü içinde eline geçmezse yeni oyun gönderiyorlar diye biliyorum ama tracking olmadan kaybolma ihtimali daha yüksek. Ben de fiyat farkı nedeniyle takipsiz seçmiştim ama daha sonra kafam rahat olsun diye iptal edip takipli sipariş verdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2012 eyavllah. ben de arada vermiştim trackingli acaba iptal edip trackingsiz sölesem mi diye düşünüyodum, kalsın madem. aral'dan 15 lira pahalıya geldi ama hem ingilizce hem aral'a para kazandırmadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2012 amazon pre-orderları pc oyunları için rekor düzeydeymiş şu an. en çok pre-order edilen oyun olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2012 15 i gecesi girmek daha da zorlaşıyor her geçen gün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GokTuRK Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2012 aral zamanında gönderir inşallah izmir'e... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Starscream Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2012 değmez mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaako51 Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2012 cıxz değmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2012 komik bile hatta :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lasombra Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2012 Rusçudan haber yokmu daha? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shotdowninflames Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2012 Popeye said: son bir iki gun icinde battle.net uzerinden alan oldu mu oyunu? kartta para olmasina ve bilgiler eksiksiz olmasina ragmen surekli error veriyor (belli bir hatada degil sadece error hede hodo) sizde de oluyor mu diye soracaktim 10.05.2012'de yani dün aldım ben bi problem çıkmadı, download ettim fakat yükleyemedim, sanırım 15'i bekliyoruz o yüzden CE sini almak için bekleyenler üzülmesin, bizde bekliyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2012 http://www.cjs-cdkeys.com/products/Diablo-3-CD-Key-for-Battle.net-%252d-Instant-Download.html şu adamlardan almayı düşünür oldum, her ne kadar kutusunu da çok istesem de eğer etrafımdakilerin çoğunluğu geceden başlayacaksa ben de öyle yapacam, salı günü yapacam zaten iznimi de, harharhar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar