Seperate Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 15 mayıs sabah 7de mi açılacak şimdi serverlar?bizim saate göre yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 nereye baglandigina bagli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 Americas ve türevleri için 12 a.m. PDT diyor da EU için birşey göremedim amerikadan önce olmaz sanırım nese buldum sanırım 01:01 15th may Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 uygun fiyatlı digital edition(varsa) nerden alabiliriz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tantun Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 tantun said: Peki 15inde bu DnR, Bimeks vs Aral 110 lira artacak mı? Ön sipariş vermek zorunda mıyız ? Bugun CEPA DnR ve Kentpark Arkadas`a sordum, 15inde fiyatlar artmaz dediler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 CE versus bir litrelik su şişesi isimli çalışma: http://s3.amazonaws.com/com.clixtr.picbounce/photos/134b5d90-7aaf-012f-0879-12313d2a38e9/s600x600.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2012 sanki içinde ne varsa ce'nin dana gibi kutu yapmışlar, blizzard CE işini kotaramıyor arkadaş. yok wow petmiş, yok sc portraitmiş. artbook ve behind the scenes limited ediiton'a bile veriyorlar. usb belleği bile 4 gb yapmış adamlar. koy oraya bir diablo tişörtü, figuru alalım. horadric cubeun içine koy CE'yi işimiz biitnce saklama kabı olarak tutalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2012 abi diablonun kafatasi ve soulstone var. Daha ne istiyon yav cainin sakalindan bi tutam mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorieno Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2012 Abi o skull'ı nasıl sığdırmışlar oraya? Boyu falan değil genişliği çok fazla değil şu paketin. Diablo skull diye avuç içi kadar bir şey vereceklerse boşuna ekstra bir hafta CE bekleyeceğiz oynamak yerine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2012 Unboxing videosu var diablofans'de, çok şatafatlı birşey değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorieno Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2012 Ben kaçırmışım onu, linkler misin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2012 http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=2RM5o5l_UsM SPOILER olabilir. Dikkat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorieno Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2012 Abv bildiğin avuç içinden de ufak yapmışlar skull'ı. Cam kırıldı. Koymuşlar bir de yeto Sigur Ros arkaya, iyice sinirim bozuldu. Allahtan art book bir halta benziyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2012 sc 2 CEden çıkan usb kadar olsa usb, evet baya ufak kalıyor skull, eve gelenler "bebek diablo mu bu olm?" diye espriler yapabilir :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorieno Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2012 Fetish skull'ı koysalarmış hem daha iyi uyarmış hem de daha çok ilgi görürdü. gabrblbl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackLabelSociety Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2012 abimden alıcam kısmetse 8) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2012 CE resmen hayal kirikligi. Alip almamak arasinda kararsiz iken vazgectim unboxing videosundan sonra. Yukarida dendigi gibi yapaydiniz horadric cube seklinde, icine figur, wirst leg falan koysaydiniz. Meh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorieno Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2012 Angel Wings'tir, limited dye'lardır falan gerek in game bonusların faili, gerek 4 gb gibi komik bir sığadaki usb (içine W7 ultimate atıp boot usb olarak kullanılır en fazla) ve fail skull. İşte dediğim gibi bir tek art book öne çıkıyor. Ona da bir saat bakıp kaldıracağız kutuya gerisin geri. Ama ben hala kararsızım. Hayal kırıklığı, kafadan bir hafta daha bekleyeceğim (Aral'ın 81 il muhabbetini yakalamak direkt ütopya) falan ama bir yandan da 5 yıl sonra baktığımda "oyunun ce'sini aldım" demenin keyfi de bir başka olacak, biliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2012 son bir iki gun icinde battle.net uzerinden alan oldu mu oyunu? kartta para olmasina ve bilgiler eksiksiz olmasina ragmen surekli error veriyor (belli bir hatada degil sadece error hede hodo) sizde de oluyor mu diye soracaktim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KingV Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 D&R'ı arayıp soran var mı? ellerine geçmiş mi oyunlar ne zaman gönderiyorlar diye? :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 14'ünde kargolayacaklarmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 15`i 1 de taksimdeyiz, buluruz herhalde, sabaha kadar da oynarız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorieno Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 İçim kan ağlayarak cancel'ladım amazon'dan CE'yi. Goodbye my lover, goodbye my friend : / Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Novichok Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 Jim Raynor dogtag usb çok orjinal çok başarılıydı, bu seferki acayip yeto olmuş. http://farm5.staticflickr.com/4086/4983704727_2868879f21_z.jpg http://www.premiumusb.com/images/blog/sc5.jpg http://i25.tinypic.com/rcmwy0.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 dreagloth said: 15`i 1 de taksimdeyiz, buluruz herhalde, sabaha kadar da oynarız sabah 9 da mu ne açılcak serverlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar