Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

STSL 33.Hafta | Beşiktaş JK vs Samsun SK | 01 Nisan Pazar - 15:00

RRa

Öne çıkan mesajlar

Süper Final öncesi avantaj arayan Beşiktaş ile düşmeme mücadelesi veren Samsunspor, kozlarını gündüz maçında paylaşıyor.

Fiyapı İnönü Stadı'ndaki karşılaşmanın hakemi Özgür Yankaya.

Samsunspor, siyah-beyazlılar karşısında puan kaybetmesi halinde, bitime bir hafta kala küme düşecek.

Ev sahibinde sakatlıkları bulunan Tanju ve İsmail ile sarı kart cezalısı Simao, Karadeniz ekibine karşı forma giyemeyecek. Samsunspor'da ise sezonu kapatan Theofanis Gekas ve kart cezalısı Kelhar yok.

Beşiktaş: Cenk, Hilbert, Sivok, Egemen, Ekrem, Necip, Fernandes, Veli, Mustafa, Quaresma, Almeida

Samsunspor: Ertuğrul, Adem, Kemal, Akaki, Bahia, Fink, Hakan, Murat, Serdar, Uğur, Ekigho
Sosyal ağlarda paylaş

velinin kaçırdığı 2 tane ve uğur boral'ın kaçırdığı 1 pozisyon, olacak şey değil dedirtti adama. güzel maç oluyor, fernandez fena döktürüyor, q7 çok istekli, hakem ise bu kolay maçida yönetemiyorsa hangi maçı yönetebilecek düşündürtüyor.

burak ilk 11 başladı maça. genç çocuk fena oynamıyor ama daha zamana ihtiyacı var

bu arada unutmadan;

çarşı'nın yeni başkan ve yönetime "yönetim istifa", 1 nisan şakası ve mesut bakkal'ın göğüs istopu ve trübünlerin alkışlaması keyifliydi
Sosyal ağlarda paylaş

ahahah ekhigo'nun karşı karşıya kaçırdığını halısahada atamazsan döverler.

ya beşiktaş'ın maçını çok nadir izliyorum ben ama cidden merak ediyorum. ceza sahası önünde herkes rahat rahat pas yapabiliyor mu böyle beşiktaş'ın ya ? en iyi değil, takımdaki TEK oyuncu fernandez.

ertuğrul yine çıkardı. aslanım benim be, volkan'dan sonra mert değil ertuğrul diyorum ahaha.

ahahahahhaaheha, 4. hakem quaresma yerine almeida'yı çıkartıyordu az daha ahahahehaeaheahe
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...