RRa Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 Süper Final öncesi avantaj arayan Beşiktaş ile düşmeme mücadelesi veren Samsunspor, kozlarını gündüz maçında paylaşıyor. Fiyapı İnönü Stadı'ndaki karşılaşmanın hakemi Özgür Yankaya. Samsunspor, siyah-beyazlılar karşısında puan kaybetmesi halinde, bitime bir hafta kala küme düşecek. Ev sahibinde sakatlıkları bulunan Tanju ve İsmail ile sarı kart cezalısı Simao, Karadeniz ekibine karşı forma giyemeyecek. Samsunspor'da ise sezonu kapatan Theofanis Gekas ve kart cezalısı Kelhar yok.Beşiktaş: Cenk, Hilbert, Sivok, Egemen, Ekrem, Necip, Fernandes, Veli, Mustafa, Quaresma, AlmeidaSamsunspor: Ertuğrul, Adem, Kemal, Akaki, Bahia, Fink, Hakan, Murat, Serdar, Uğur, Ekigho Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancester Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 Gol geliyor az kaldı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 smdi ben az da olsa futboldan anlıyorsam, quaresmanin itirazi sarıyken serdar özkana kart bile cıkmamasi düpe düpe cifte sıtandartdir yani acıklamasi yok, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 46'da uğur boral golü atsaydı beşiktaş'ın hakkı yenmiş olurdu, bariz ofsayt çünkü pozisyon. 5 metre falan. bu arada veli en kötü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 abi veli 2 haftadir halı saha gollerini kaciriyor ya sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 velinin kaçırdığı 2 tane ve uğur boral'ın kaçırdığı 1 pozisyon, olacak şey değil dedirtti adama. güzel maç oluyor, fernandez fena döktürüyor, q7 çok istekli, hakem ise bu kolay maçida yönetemiyorsa hangi maçı yönetebilecek düşündürtüyor. burak ilk 11 başladı maça. genç çocuk fena oynamıyor ama daha zamana ihtiyacı var bu arada unutmadan; çarşı'nın yeni başkan ve yönetime "yönetim istifa", 1 nisan şakası ve mesut bakkal'ın göğüs istopu ve trübünlerin alkışlaması keyifliydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 abi serdar dayılandi ne diyon lan sen !!birbir diye, hakem yürü git dedi serdara eliyle, quaresma yürü git dedi 15m uzaktan sarı yedi :D serdar 1cm daha gelse kafa atıyordu.. sonra besiktas taraftari qq yapıyor oluyorda.. ayıp lan kendine de mi saygın yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 al necip ve veli yi koy çuvala dolmabahçeden denize at valla bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 almeida yıda ekle hatta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 adam kariyerinin golünü attı hahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 ya bu aptal antalya düşücek kesin ya of Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 abi herkes böyle bize hayatnin golunu atar o sezon baska gol atmaz tipik sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 Antalya Fenere haftaya deli gibi kasacak galiba ahahah. Mucize olup Samsun kalabilir acayip oldu lig.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 antalya bizden puan koparacak bu maç böyle biterse, o garanti ahah yalnız uğur boral ve ertuğrul taşkıran'ı çok beğendim ben bu maç boyunca. uğur biraz bitiricilik kaybetmiş ama sol açık oynayınca güven gelmiş adama resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 fizban said: adam kariyerinin golünü attı hahah geçen hafta beşiktaşa atılan goller ile ilgili bi post atmıştım. dikkatle irdelenmesi gereken bi konu bu ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 oha karşı karşıya kaçırdı ekhigo zevkli maç oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancester Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 Su bjk keske super finale kalmasaydı. Hamsi tavalar bile bizi madara edicekler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 ahahah ekhigo'nun karşı karşıya kaçırdığını halısahada atamazsan döverler. ya beşiktaş'ın maçını çok nadir izliyorum ben ama cidden merak ediyorum. ceza sahası önünde herkes rahat rahat pas yapabiliyor mu böyle beşiktaş'ın ya ? en iyi değil, takımdaki TEK oyuncu fernandez. ertuğrul yine çıkardı. aslanım benim be, volkan'dan sonra mert değil ertuğrul diyorum ahaha. ahahahahhaaheha, 4. hakem quaresma yerine almeida'yı çıkartıyordu az daha ahahahehaeaheahe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 ciğersiz beşiktaşa bak beee küme düşmeye oynayan herkeze yenildik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancester Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 Atarsak uzulurum valla samsun adına Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 izleyen gençler muhammed nasıldı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 antalya kümeye, beter olsunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 fener antalyayı yener garanti haftaya ama samsun sivası yenebilir mi bence zor, sivas kurtarır antalyayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 Llama said: izleyen gençler muhammed nasıldı top bile gelmedi sanırsam. takım 1-0 malüp baskı kuramıyor. Bitmişiz resmen. Play-offlara kalamasak keşke yani o derece. Rezil olacaz orada herkese yenilip. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 Oh. Haftaya Fener - Antalya maçında çıkan her sonucun müthiş keyif verme ihtimali var artık Samsun evinde Sivası yenerse. Antalya ve Ömere Bank Asya yakışır. Beşiktaşa ise zaalamak bile gereksiz. Kaç oldu fark, 20 galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar