Frantic Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 Selam, Erasmus'ta alinan teknik derslerin daha sonra referans olarak gecerliligi nedir genel olarak, avrupa'daki okullar da ve turkiye'deki okullarda ne olarak yorumlaniyor genelde? Demek istedigim, bir master programina bas vuruyorsun mesela, ben erasmusla gittigim okulda x dersini aldim ve basarili oldum diye gostermek istesem Turkiye'de ve Avrupa'da nasil degerlendiriliyor genellikle? Erasmus sonucta daha cok kultur-tanima tabanli bi program, hani ciddiye alinir mi burdaki basari veya basarisizlik? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 ciddiye alacaklarını sanmam. erasmusla geldiğin okul bile ciddiye almıyor ki bir an önce gitsinler zorluk çıkarmayalım kafasındalar. erasmusla yurtdışına giden öğrenci profili de çok içler acısı oldu zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 erasmusa pompişlenmeye ve pompişlemeye gidildiğini erasmus bile biliyor artık. bi geçerliliği olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 erasmus tamamen gezi olarak görünüyor yurtdışından o yüzden bir anlamı yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 abi transkript diye bir şey var teknik resim dersini geçtim diye mi yazacaksın çok iyi geçtim çok güzel oldu filan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frantic Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 ya cok fazla insana denk geldim, erasmus yaptigi okulda daha sonra master yapan. genelde de iyi ogrencilerdi bunlar fakat hani bunun erasmusla bi baglantisi olup olmadigini merak ediyorum sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 erasmusla bağlantısı var tabii ki de. benim almanyada gittiğim okulda direkt bizde devam et teklifi yaptı adamlar ki notlarım da çok iyi değildi. hani yükseği geçtim, bsc'i bile bizde bitir dedi adamlar. proflar falan tanıyo seni sonuçta, güzel bi referans yani. ikincisi, aldığın dersler didik didik ediliyor evet, yani öyle lay lay lom falan diye görmüyolar eğer dandik bi yere gitmediysen. en azından almanyada böyleydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 forgiver said: abi transkript diye bir şey var teknik resim dersini geçtim diye mi yazacaksın çok iyi geçtim çok güzel oldu filan İlgini çeken ve başarılı olduğun dersleri, eğer başvuru yaptığın iş ya da herhangi başka yerin ilgi alanına giriyorsa cv'de belirtmekte fayda var(mış). -hiç test etmedim sdf- Bu arada erasmus pek sallanılan birşey değil gibi. Sadece yabancı dil ve sosyal kişilik konusunda + getirir bence. Gerçi bir makine mühendisliği okuyup erasmus ile almanyada bi üniversitede eğitim aldıysan falan farklı. -başarılı oluyosan zaten iyisin orda gsdgsdg- Her bölümün vardır böyle diğerlerinden farklı bi erasmus üniversitesi. Eğer onlardan biriyse fark getirebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 bende yüzey kaplama dersini çok sevmiştim ama transkript dışına taşımanın anlamı yok çok sevdiysen dersi tezini onun üzerinden götür onu yaz said: mütevazı olabilmek konusnda ciddi sıkıntılarım var. ama şöyle düşün, 6-7 bin kişilik bir şehirde doğup, o insanların çok saygı duyduğu ve onların çok dışında bir gelişim gösterip farklı alanlara ilgi gösterdiğin anda ister istemez o kişilere yukardan bakmaya başlıyorsun. öyle olunca da bu alışkanlık haline geliyor, tüm dünyaya bakışın o şekilde oluyor. 2007'de gamepro dergisinde yazarlık yaptım, yaşım 16'ydı. 2008'de e-dergi kurdum, türkiye'nin ilk oyun e-dergisini çıkarttık. 2008'de gametogame isimli bir sitenin editör kadrosuna dahil oldum, iyi hitimiz vardı, chip dergisi vardı arkamızda; hatta oyun satış portalı bile açmıştık ama zaman içerisinde dağıldık. 2009'da level'ın yazarlık yarışmasını kazanıp dergiye girdim, ilk bakışlar ve incelemeler yazdım. 2009'da bilişim rüzgarı'nın forum yönetici kadrosuna girdim, orada programa oyun bölümü eklenmesi konusunda yöneticileri ikna edip, programın içindeki oyun bölümünün içeriğine katkıda bulundum. 2009'da kendi başıma gitar çalmayı öğrenip iyi kötü bir yerlere geldim. en azından bir barda çalınacak olduğunda benim numaramı arayıp bulan ve benden çalmamı isteyen insanlar var. son 3 senemi gitar çalarak geçiriyorum. bunların haricinde 10-15 tane de ufak çaplı web tabanlı proje yaptım. gitar sitesi falan gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 saehudaushdusahda bak böyle birşey çok ilgi çeker Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 forgiver said: abi transkript diye bir şey var teknik resim dersini geçtim diye mi yazacaksın çok iyi geçtim çok güzel oldu filan yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frantic Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 ahah epic cv. masterini dusundugum konu ve okul, su an aldigim ders ve okuldan farkli. aslinda dogrudan faydasi olmayacagini ben de tahmin ediyordum hatta yukardaki ornege yakinsiyor durum peki basvurdugum okul didikler mi sen ne yaptin gittigin okulda felan diye? yoksa " hea, exchangemis bu" diyip gecerler mi? senko said: erasmusa pompişlenmeye ve pompişlemeye gidildiğini erasmus bile biliyor artık. arkaplanda bu oluyor zaten klasik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 valla bizden hollanda ve fransa'ya gidenler gayet kasım kasım ders işleyip projelere girişiyorlar, 1 dk kafalarını kaldıracak vakitleri olmuyor adamların buradan çok daha katı bi dönem geçirip geri geliyorlar :) okuldan okula fark var, genel durum öyle olsa da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frantic Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 ben de hollandadayim ve aynen oyle su an. 25 gun icinde 4 final 1 individual project 1 assignment 1 paper 1 presentation 1 lab study 1 trip(zorunlu katilmak sdgf) var ve " bu erasmuslu" kiyagi diye bi kavram yok zaten okulda turkiye'deki gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 ben de finlandiyadayım ve arttırıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mart 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2012 Daha bir esnaf üniversitesinde erasmus yapmamış olanlar basmış topic'i sdf. Erasmus öğrencisine ayrı sınav ve notlama sistemi yok adam gibi üniversitelerde, aynı sınavlara sokuyorlar herkesi, aynı projeleri yaptırıyorlar, zorluk seviyesi aynı. Hatta Türkiye'nin trololol eğitim sisteminden gelen ve saçma sapan vizeydi bilmemneydi uğraşan, gittiğini ülkenin dilinde eğitim gören insanlar D3'te gearsız inferno mode oynar gibiler sdfhg. Dersleri referans göstermekten ziyade, niyet mektubunda kararının şekillenmesinde erasmusta üniversiteyi tanımandan, ilgini çeken dersleri takip etmenden ve bunların kararını şekillendirmesinden bahsedersin, transkriptini falan da eklersin işte, tertemiz olur. Not: Pompişin kralı da var evet, partiden taze geldim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar