Remus Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 phi brain izleyen varmi indirip bakmaya useniyorum degermi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2012 Mortis said: bence binbougami ga nyaruko dan çok daha ii ya nyarukodaki ana karakter çocuk nefret ettirmişti beni bi de çok harem moddu bu öle değil ama her karakter çok ii Nyarlkonun sesi direk acquired taste. Bir alistinmi ama cennetten gönderilme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2012 kokoro connectte fena degil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2012 Remus said: phi brain izleyen varmi indirip bakmaya useniyorum degermi İlk bölümde iyi gelmesine rağmen ikinci bölümü nedense indirmedim. Sarmadı sanki haftadan haftaya beklemek için... Bitsin öyle indirmeyi düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2012 Son bölümlere doğru alışmayı becerdim ama ben ancak. Dinle yanı, alışılıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2012 dalga geçiyordum da sao harbi ne kadar kötüymüş abooo o 3. bölüm death flagler, hiç birşeymiş gibi intiharlar hayır zaten bitmiş LN adaptasyonusun. nasıl bu kadar kötü kurguya sahip olabilirsin ki daha izlemem diyince gittim spoiler okudum sonundan. iyi ki bırakmışım. takip edenlere şimdiden uyarı gelmiş geçmiş en büyük asspulllara hazır olun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2012 Jinrui wa Suitai Shimashita'nın (Humanity has Declined ya da) son bölümü inanılmazdı, çok iyiydi, ağzımı kapatamadan izledim. Efsane olur bu seri benim için artık kesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2012 accel world bu bölümle birlikte ayrı bir başlık haketti bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2012 Açıver öyleyse. Bakmıyorum ona ben. Kokoro Connect epey sağlam gidiyor, son bölüm de iyiydi. Preview'ı atlayın ama, bir hafta yerinizde duramazsınız sonra. Komedi olacak diye girmiştim ama dramlaşan haliyle de güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2012 Binbougami ga mükemmel. 3. bölümde fakir ama gururlu genç bölümü vardı hız kesmişti de 4. bölümde yine tam gaz komedi bölüm geldi. Accel World #16 bayağı iyiydi. Genel olarak seri güzel aslında. Tıfıl çocuk ve mary sue hatunun ilişkisi konsepti bayağı bayık gerçi ama onun haricindeki her konuda bayağı sağlam olduğundan tavsiye edilesi bi anime. Kokoro Connect te de geçen hafta bayağı güldürmüştü ya, çok iyiydi. Dramlaşmaları araya bayağı güzel karıştırmışlar. Karakterleri filan da çok tatlı. Koi to Senkyo to Chocolate de güzelleşiyo yavaştan. "meh" diye başlamıştım da "oha güzelmiş aslında" diye devam ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2012 Accel World'e başlıyorum öyleyse, sınavlar bitsin bir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2012 slice of life dan tiskiniyorum normalde ama kokoro connect mukemmelmis, az psikoloji altyapiniz varsa inanilmaz gidiyor su anda, normalde body swap temasi komedi veya erotizm icin kullanilir, adamlar ciddi anlamda benlik uzerine saglam kafa yoran bi calisma yapmislar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2012 Slice of life seviyorum ben. Accel World'de 3 bölüm baktım, güzel ama Sword Art Online ile yarışamaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2012 kokoro connect sdf http://i.imgur.com/DVzUW.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2012 Bu kare yıllar sonra bile kullanılıyor olacak =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2012 son bolum muthismis be kokoro connect, inabadan az bi killaniodum zaten adamlar direk benim gencligimi yapmislar lol, bi animede cok andir bole kendime yakin karakterler bulabiliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2012 Preview ve Inaba abi. 5 gün ve 7,5 saat kaldı. Gün sayıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 oha kokoro connect en iyiymiş bu silver link işi biliyor komedi konusunda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2012 Kokoro Connect'te kalbim yerinden fırlayacaktı. Efsane oldu bu bölümle. En iyi 10 animemin içine girdi. Güzel olacağını bekliyordum ama slice-of-life comedy beklentisinden buralara. Efsane. Epic. Epos. Epica. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2012 /a/ yı açtım direk spoilerı yedim bende sinirden kulaklığı kemirdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2012 Simulcast işte, spoiler gelmeden izliyorum =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2012 simulcast yalan ya vpn falan uğraşamam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2012 Worldwide Kokoro Connect. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2012 Koi to Senkyo to Chocolate açıyorum shinjinin sesini duyup yeniden kapatıyorum meh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2012 nigete dame de nigete dame de nigete dame de nigete dame de nigete dame de nigete dame de nigete dame de nigete dame de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar