Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

2012 - Yaz

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Mortis said:

bence binbougami ga nyaruko dan çok daha ii ya

nyarukodaki ana karakter çocuk nefret ettirmişti beni
bi de çok harem moddu

bu öle değil ama
her karakter çok ii

Nyarlkonun sesi direk acquired taste. Bir alistinmi ama cennetten gönderilme.
Mesaj tarihi:
Remus said:

phi brain izleyen varmi indirip bakmaya useniyorum degermi

İlk bölümde iyi gelmesine rağmen ikinci bölümü nedense indirmedim. Sarmadı sanki haftadan haftaya beklemek için... Bitsin öyle indirmeyi düşünüyorum.
Mesaj tarihi:
dalga geçiyordum da sao harbi ne kadar kötüymüş
abooo o 3. bölüm death flagler, hiç birşeymiş gibi intiharlar

hayır zaten bitmiş LN adaptasyonusun. nasıl bu kadar kötü kurguya sahip olabilirsin ki

daha izlemem diyince gittim spoiler okudum sonundan. iyi ki bırakmışım. takip edenlere şimdiden uyarı gelmiş geçmiş en büyük asspulllara hazır olun
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
Jinrui wa Suitai Shimashita'nın (Humanity has Declined ya da) son bölümü inanılmazdı, çok iyiydi, ağzımı kapatamadan izledim.

Efsane olur bu seri benim için artık kesin.
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
Açıver öyleyse. Bakmıyorum ona ben.

Kokoro Connect epey sağlam gidiyor, son bölüm de iyiydi. Preview'ı atlayın ama, bir hafta yerinizde duramazsınız sonra. Komedi olacak diye girmiştim ama dramlaşan haliyle de güzel.
Mesaj tarihi:
Binbougami ga mükemmel. 3. bölümde fakir ama gururlu genç bölümü vardı hız kesmişti de 4. bölümde yine tam gaz komedi bölüm geldi.

Accel World #16 bayağı iyiydi.
Genel olarak seri güzel aslında. Tıfıl çocuk ve mary sue hatunun ilişkisi konsepti bayağı bayık gerçi ama onun haricindeki her konuda bayağı sağlam olduğundan tavsiye edilesi bi anime.

Kokoro Connect te de geçen hafta bayağı güldürmüştü ya, çok iyiydi. Dramlaşmaları araya bayağı güzel karıştırmışlar. Karakterleri filan da çok tatlı.

Koi to Senkyo to Chocolate de güzelleşiyo yavaştan. "meh" diye başlamıştım da "oha güzelmiş aslında" diye devam ediyorum.
Mesaj tarihi:
slice of life dan tiskiniyorum normalde ama kokoro connect mukemmelmis, az psikoloji altyapiniz varsa inanilmaz gidiyor su anda, normalde body swap temasi komedi veya erotizm icin kullanilir, adamlar ciddi anlamda benlik uzerine saglam kafa yoran bi calisma yapmislar
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
Kokoro Connect'te kalbim yerinden fırlayacaktı. Efsane oldu bu bölümle. En iyi 10 animemin içine girdi. Güzel olacağını bekliyordum ama slice-of-life comedy beklentisinden buralara.

Efsane.
Epic.
Epos.
Epica.
  • Yeni Oluştur...