Masakari Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2012 arcana family e bakan var mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2012 İkinci sayhada yazmıştım: reverse harem olayı göze batmıyor çok, aksiyon sahneleri epey iyi. Şimdilik çok iyi olmasada izlenir görünüyor. Karakterler pek kendilerini ortaya çıkaramadılar ama esas kız kötü değil. Tsundere havası var gibi ama yok da, bakın bir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2012 YOOSH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2012 Utokoi'ye baktım şimdi, josei ama pek ala erkeklere de hitap ediyor. Güzel gidiyor, sevdim. Çizimler iyi, bir karakterin birleştirdiği ama anlatıcısı olmadığı iki öykü vardı aralrında yıllar olan. Çizimler iyi demiş miydim? Çizimler iyi. Müzikler de iyi. Teknik olarak epey iyi. Karakterler de kısacık ekran sürelerine rağmen canlılar. İzleyin. Kaçırmayın bunu bence. Jinrui wa Suitai Shimashita'dan sonra ikinci favori olma adayı. Özellikle öyküler arasında bağlantılarla ilerlemeye devam ederlerse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2012 Yuru Yuri eski seriyle aynı havada giriş yaptı, ortalamanın üzerinde bir bölüm gösterdi. Ama ilk seriyi epey sevmemin en önemli nedenlerinden biri de OP'iydi; sırf onu dinlemek için açıyor, açmışken de gerisini getiriyordum hatta. Burada OP kötü, ilk serinin OP'i kadar iyi OP az zaten bence, garip bir güzelliği vardı. İlk sezonu seven seven. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 mangasının stiline daha yakın yapmak istemişler onu anlıyorum da ... what the fuck http://i.imgur.com/3LeOO.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 evet daha yakın ama adaptasyonun mangadan iyi yapıldığı durumlarda bozmamak lazım meh. fail. offff gg sublıyor sadece http://www.deviantart.com/download/271471986/yotsuba__why_god_why__by_muna56-d4hml4i.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 bu ne şimdi ya http://www.youtube.com/watch?v=ju0_9Nq6YcI nerde eski op http://www.youtube.com/watch?v=MaaVNxbwGqA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 Moyashimon hayal kırıklığı bildiğin. :( Beklentilerim çok yüksekti. Bir tari tari var şimdilik takip edeceklerim arasında. Umarım bir iki tane daha çıkar izlenebilecek birşeyler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 Jinrui wa Suitai Shimashita (CR Humanity has Declined diye çevirmiş) izle işte. Çok iyi. Çok, çok iyi. Sezonun en iyisi şimdiye kadar çıkan ilk bölümler arasından. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 Campione!'ye baktım şimdi. İtalyanca konuşan Japon sevimliymiş, onu öğrendim. Plot hakkında pek bir fikrim yok, ama izlenebilir gibi duruyor. Şimdiye kadar çıkan serilerden kötü olanlar gelmedi daha, gerçi izlenmese de bir kayıp olmaz gibi. Her şey ortalama gibi şimdilik. Sezonda epey epey iyi şeyler gelmezse izlenir, yoksa vakit olursa sadece. İyi olma potansiyeli var gibi ama sanmıyorum olacağını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 2 gün sonra horizon s2 geliyor yeter bana http://www.youtube.com/watch?v=fhgZrMjDTcU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 S1'e bakayım mı yarın? İyi mi o kadar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 dünya kadar harcanmış potansiyeli olsa da gayet keyifle izledim 1. sezonu http://www.youtube.com/watch?v=3iVoQhQ0c2A Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 Kaede said: bu ne şimdi ya nerde eski op aynı bu düşünceyle izledim op'u de ed'i de, ama ilk sezondakiler de fazla iyiydi heh. http://www.youtube.com/watch?v=nzJ-Q94Fc9I Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 Horizonun nesi beyeniyosunuz hayatimda izledigim en kotü animelerden biriydi. Oncesi felanmi var nedir olayi biri bi aciklasin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 hayatında izlediğin en kötü animelerden biri olması için sırf aria gibi başyapıtlar izlemen lazım one piece falan izle. sonra horizon bile güzel gelir sana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2012 Kaede said: one piece falan izle. sonra horizon bile güzel gelir sana One piece'e kötü diyosan hic bosuna konusmayalim. Bende kendimi garip hissediyordum neden horizon kötü geliyo diye artik sıkıntım kalmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2012 hah tamam senin problemin anlaşıldı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2012 One Piece'in anime de, manga da kötü bence. Horizon'un ilk 15 dakikasına baktım ama karakterler bir garip ya. Balon memeler, garip tiplemeler... Bakarım ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2012 Kokoro Connect geliyor akşam 7'de. En çok beklediklerimden bu sezon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2012 facepalm hepinize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2012 Niye? Herkes sevmek zorunda değil. Zorla 15 volume manga okudum ve nefretle sildim hepsini. Sevmiyorum yani. Shounen olarak Fairy Tail ve Until Death Do Us Part favorilerim şu anda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2012 Shounen= One piece ve hunter x hunter gerisi yalan ama tabi zevk meselesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dei Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2012 until death do us part seinen. artık uzun soluklu shounenleri geçtim, kami no puzzle, guilty crown gibi animelere verdikleri bütçe ve bölüm sayısını horizon a verseler, çok çok daha iyi olabilirdi gerçekten. yine de kaedeye katılıyorum, şu haliyle de gayet keyifli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar