Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

2012 - Yaz

Öne çıkan mesajlar

• Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
İkinci sayhada yazmıştım:

reverse harem olayı göze batmıyor çok, aksiyon sahneleri epey iyi. Şimdilik çok iyi olmasada izlenir görünüyor. Karakterler pek kendilerini ortaya çıkaramadılar ama esas kız kötü değil. Tsundere havası var gibi ama yok da, bakın bir.
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
Utokoi'ye baktım şimdi, josei ama pek ala erkeklere de hitap ediyor. Güzel gidiyor, sevdim. Çizimler iyi, bir karakterin birleştirdiği ama anlatıcısı olmadığı iki öykü vardı aralrında yıllar olan. Çizimler iyi demiş miydim? Çizimler iyi. Müzikler de iyi. Teknik olarak epey iyi. Karakterler de kısacık ekran sürelerine rağmen canlılar.

İzleyin. Kaçırmayın bunu bence. Jinrui wa Suitai Shimashita'dan sonra ikinci favori olma adayı. Özellikle öyküler arasında bağlantılarla ilerlemeye devam ederlerse.
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
Yuru Yuri eski seriyle aynı havada giriş yaptı, ortalamanın üzerinde bir bölüm gösterdi. Ama ilk seriyi epey sevmemin en önemli nedenlerinden biri de OP'iydi; sırf onu dinlemek için açıyor, açmışken de gerisini getiriyordum hatta. Burada OP kötü, ilk serinin OP'i kadar iyi OP az zaten bence, garip bir güzelliği vardı.

İlk sezonu seven seven.
Mesaj tarihi:
evet daha yakın ama adaptasyonun mangadan iyi yapıldığı durumlarda bozmamak lazım meh. fail.

offff gg sublıyor sadece
http://www.deviantart.com/download/271471986/yotsuba__why_god_why__by_muna56-d4hml4i.jpg
Mesaj tarihi:
Moyashimon hayal kırıklığı bildiğin. :( Beklentilerim çok yüksekti. Bir tari tari var şimdilik takip edeceklerim arasında. Umarım bir iki tane daha çıkar izlenebilecek birşeyler.
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
Jinrui wa Suitai Shimashita (CR Humanity has Declined diye çevirmiş) izle işte. Çok iyi. Çok, çok iyi. Sezonun en iyisi şimdiye kadar çıkan ilk bölümler arasından.
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
Campione!'ye baktım şimdi. İtalyanca konuşan Japon sevimliymiş, onu öğrendim.

Plot hakkında pek bir fikrim yok, ama izlenebilir gibi duruyor. Şimdiye kadar çıkan serilerden kötü olanlar gelmedi daha, gerçi izlenmese de bir kayıp olmaz gibi. Her şey ortalama gibi şimdilik. Sezonda epey epey iyi şeyler gelmezse izlenir, yoksa vakit olursa sadece. İyi olma potansiyeli var gibi ama sanmıyorum olacağını.
Mesaj tarihi:
Kaede said:

bu ne şimdi ya

nerde eski op

aynı bu düşünceyle izledim op'u de ed'i de, ama ilk sezondakiler de fazla iyiydi heh.
http://www.youtube.com/watch?v=nzJ-Q94Fc9I
Mesaj tarihi:
hayatında izlediğin en kötü animelerden biri olması için sırf aria gibi başyapıtlar izlemen lazım

one piece falan izle. sonra horizon bile güzel gelir sana
Mesaj tarihi:
Kaede said:

one piece falan izle. sonra horizon bile güzel gelir sana

One piece'e kötü diyosan hic bosuna konusmayalim. Bende kendimi garip hissediyordum neden horizon kötü geliyo diye artik sıkıntım kalmadı.
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
One Piece'in anime de, manga da kötü bence. Horizon'un ilk 15 dakikasına baktım ama karakterler bir garip ya. Balon memeler, garip tiplemeler...

Bakarım ama.
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
Niye? Herkes sevmek zorunda değil. Zorla 15 volume manga okudum ve nefretle sildim hepsini.

Sevmiyorum yani. Shounen olarak Fairy Tail ve Until Death Do Us Part favorilerim şu anda.
Mesaj tarihi:
until death do us part seinen.

artık uzun soluklu shounenleri geçtim, kami no puzzle, guilty crown gibi animelere verdikleri bütçe ve bölüm sayısını horizon a verseler, çok çok daha iyi olabilirdi gerçekten. yine de kaedeye katılıyorum, şu haliyle de gayet keyifli.
  • Yeni Oluştur...