Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

2012 - Yaz

sQu

Öne çıkan mesajlar

• Genel Yönetici
İkinci sayhada yazmıştım:

reverse harem olayı göze batmıyor çok, aksiyon sahneleri epey iyi. Şimdilik çok iyi olmasada izlenir görünüyor. Karakterler pek kendilerini ortaya çıkaramadılar ama esas kız kötü değil. Tsundere havası var gibi ama yok da, bakın bir.
Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
Utokoi'ye baktım şimdi, josei ama pek ala erkeklere de hitap ediyor. Güzel gidiyor, sevdim. Çizimler iyi, bir karakterin birleştirdiği ama anlatıcısı olmadığı iki öykü vardı aralrında yıllar olan. Çizimler iyi demiş miydim? Çizimler iyi. Müzikler de iyi. Teknik olarak epey iyi. Karakterler de kısacık ekran sürelerine rağmen canlılar.

İzleyin. Kaçırmayın bunu bence. Jinrui wa Suitai Shimashita'dan sonra ikinci favori olma adayı. Özellikle öyküler arasında bağlantılarla ilerlemeye devam ederlerse.
Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
Yuru Yuri eski seriyle aynı havada giriş yaptı, ortalamanın üzerinde bir bölüm gösterdi. Ama ilk seriyi epey sevmemin en önemli nedenlerinden biri de OP'iydi; sırf onu dinlemek için açıyor, açmışken de gerisini getiriyordum hatta. Burada OP kötü, ilk serinin OP'i kadar iyi OP az zaten bence, garip bir güzelliği vardı.

İlk sezonu seven seven.
Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
Campione!'ye baktım şimdi. İtalyanca konuşan Japon sevimliymiş, onu öğrendim.

Plot hakkında pek bir fikrim yok, ama izlenebilir gibi duruyor. Şimdiye kadar çıkan serilerden kötü olanlar gelmedi daha, gerçi izlenmese de bir kayıp olmaz gibi. Her şey ortalama gibi şimdilik. Sezonda epey epey iyi şeyler gelmezse izlenir, yoksa vakit olursa sadece. İyi olma potansiyeli var gibi ama sanmıyorum olacağını.
Sosyal ağlarda paylaş

until death do us part seinen.

artık uzun soluklu shounenleri geçtim, kami no puzzle, guilty crown gibi animelere verdikleri bütçe ve bölüm sayısını horizon a verseler, çok çok daha iyi olabilirdi gerçekten. yine de kaedeye katılıyorum, şu haliyle de gayet keyifli.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...