Joker Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 bu ne abi herkez çalışıyor evlendi arkadaşlarımla zaman geçirmeyi özledim. yok prim için geceleri rapor hazırlamalar yok efendim evlenme arefesi kızın etrafında fırıldak olmalar yok efenim evlendi kayboldu kimse görmüyorlar. kimileri uzağa taşındı bende çalışıyorum zaman konusunda onlardan farkım yok. bu hafta bi izin kullanayım dedim doğru dürüst kimseyi göremedim. bu ne dandirik bi durumdur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 arkadaşların seni özlememiş olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 adamlar meşgul abi raporları yazmazsam 3 ayda bir aldığım prim patlıcak işim riske gircek diyor. kızın peşinde fırıldak olmazsa evlenme teklifi nasıl edecek filan. benle ilgili değil düzenle ilgili patlaklık.. eskiden boştuk hepimiz zaman boldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 genciz, marjinaliz, özgürüz, dünyayı değiştiricez biz diyenler şu an mayışlarını aldıkları günü bin günden daha hayırlı gün ilan etmiş, 20'li yaşlarında emeklilikleri için gün saymakla meşguller. çoğu kişinin sonu böyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 bende bu konuda çok müzdaribim fakat konuyu açacak zamanım yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 ben de benzer durumları yaşayınca üzülüyorum, ulan diyorum ünide ne güzeldik, şimdi iş güç koşuşturmaca, birbirimize vakit ayıramıyoruz diyorum. sonra maaş hesabımı açıp bakıyorum, geçiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 eheh maaş hesabına bakmak çok zevkl ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 çantanızı alıp arkanıza bakmadan çıkıp tibette en yakın budist tapınağına atın kendinizi, gerisi gelir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 budist tapınakları para tuzağı artık ya turistlik yerler hepsi eskidenmiş tapınak fln şimdiki rahipler bizden daha kapitalist Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 kaplanınız olcak ama? aynı tastan yemek yiceksiniz? yediğiniz içtiğiniz ayrı gitmicek? http://cdnimg.visualizeus.com/thumbs/f2/96/amazing,incredible,monk,tiger,awesome,food-f296fd9af5f83b41740e9ef7432550a7_h.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 ben yürütebiliyorum aslında ya, kadınlara zaman kalmıyor bir tek. ona da gerek yok zaten şimdilik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 welcome to the real world -Morpheus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 senelerce söyledim work sux, öğrenci günlerinizin kıymetini bilin diye, daha yeni anlıyorsunuz. ne demişler? bir musibet bin nasihatten iyidir. ısınma turlarından sonraki asıl maça hoş geldiniz. this is sparta! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 yoo çalışmak kat kat zevkli para kazanıyorsun... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 sözünü dinledim 10 yıldır öğrenciyim emaleth. bu sene okulu bitiriyorum ama, sonrası için tavsiye alabilir miyim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 0ne said: welcome to the real world -Morpheus kadın dediniz summon oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 Bende sözünü dinliyorum da yeni sponsor bulmam lazım.İlerde dönüşü çok iyi olcek sponsor olsanıza bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2012 ben ema ablamın sözünü dinledim. çalışmıyorum. karşıyım çalışmaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mart 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2012 http://www.trendybayan.com/wp-content/uploads/2010/10/bal.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 Norak said: kaplanınız olcak ama? aynı tastan yemek yiceksiniz? yediğiniz içtiğiniz ayrı gitmicek? http://cdnimg.visualizeus.com/thumbs/f2/96/amazing,incredible,monk,tiger,awesome,food-f296fd9af5f83b41740e9ef7432550a7_h.jpg kaplan ile o samimiyeti kurmak için bir çok şeyden fedakarlık edebilirim tek aşkım kaplan xxx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 Joker said: adamlar meşgul abi raporları yazmazsam 3 ayda bir aldığım prim patlıcak işim riske gircek diyor. kızın peşinde fırıldak olmazsa evlenme teklifi nasıl edecek filan. benle ilgili değil düzenle ilgili patlaklık.. eskiden boştuk hepimiz zaman boldu.abi eskiden de oluyordu bunlar. bizim erol'u annesi salmıyordu ders çalışacak diye. erol da yavşağın tekiydi, mahallenin topu bundaydı. üstelik yeni adidas topu olmasına rağmen onu oynamaya çıkarmaz eskimiş simsiyah olmuş mikasayı getirirdi. ama annesi salmazsa oynayamazdı topu da vermezdi. sonra işte genç olduk, o özgürlüğü yaşadık bi süre, şimdi tekrar arkadaşlarımızın evden çıkamadığı zamanlara döndük. life sucks Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 istanbula gelme arefesinde bi arkdasim gelirsen cok sevinirim yakin arkadasimin burda olmasi cok guzel olur diyordu.kizin o zamanda sevgilisi vardi hala da ayni sevgiliai var. istanbula geldim, kizla 6 ayda bi falan gorusuyoruz anca. e hani noldu? ben de biraktim kendi haline. cunku benim sevgilim yok. neden belirttim bunu? eger sevgilim olmus olsaydi hadi beraber takilalim mubabbetleri, haftasonu birlikte sunu yapalim suraya gidelim olaylari olurdu. demem o ki, arkadaslarinizdan kopmak istemiyosaniz hepinizin yakin statulerde olnasi gerekiyor bu es konusu bakimindan.evli degilsemiz bile bir sevgilinizin olmasi lazim. siz bekar onlar evli/sevgilili olunca olmuyor o is, goruseniyorsunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 en yakın arkadaşım kazakistan'a gidiyo ya. bende çok yoğun bi iş temposuna giricem gibi gözüküyo. bok olcak sanırım herşey yakında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 evlensem de adam gibi ev düzenine geçsem diyorum, iki ev arasında mekik dokuduğum gibi bir de işe zaman ayırmak bunlattı haftasonu program yapamıyorum o derece, hani yapsam da kısa programlar iş üyü de bölünmüşlük kötü bak :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 Üniversitede liseyi özlüyoruz. İş hayatına geçen üniversiteyi özlüyor, evlenen bekar zamanlarını özlüyor. Bu işin sonu yok harbi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar