Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

çok dandirik bi durum

Joker

Öne çıkan mesajlar

bu ne abi herkez çalışıyor evlendi arkadaşlarımla zaman geçirmeyi özledim. yok prim için geceleri rapor hazırlamalar yok efendim evlenme arefesi kızın etrafında fırıldak olmalar yok efenim evlendi kayboldu kimse görmüyorlar. kimileri uzağa taşındı bende çalışıyorum zaman konusunda onlardan farkım yok.

bu hafta bi izin kullanayım dedim doğru dürüst kimseyi göremedim.
bu ne dandirik bi durumdur.
Sosyal ağlarda paylaş

adamlar meşgul abi raporları yazmazsam 3 ayda bir aldığım prim patlıcak işim riske gircek diyor. kızın peşinde fırıldak olmazsa evlenme teklifi nasıl edecek filan. benle ilgili değil düzenle ilgili patlaklık.. eskiden boştuk hepimiz zaman boldu.
Sosyal ağlarda paylaş

Norak said:

kaplanınız olcak ama? aynı tastan yemek yiceksiniz? yediğiniz içtiğiniz ayrı gitmicek?

http://cdnimg.visualizeus.com/thumbs/f2/96/amazing,incredible,monk,tiger,awesome,food-f296fd9af5f83b41740e9ef7432550a7_h.jpg

kaplan ile o samimiyeti kurmak için bir çok şeyden fedakarlık edebilirim tek aşkım kaplan xxx
Sosyal ağlarda paylaş

Joker said:

adamlar meşgul abi raporları yazmazsam 3 ayda bir aldığım prim patlıcak işim riske gircek diyor. kızın peşinde fırıldak olmazsa evlenme teklifi nasıl edecek filan. benle ilgili değil düzenle ilgili patlaklık.. eskiden boştuk hepimiz zaman boldu.
abi eskiden de oluyordu bunlar. bizim erol'u annesi salmıyordu ders çalışacak diye. erol da yavşağın tekiydi, mahallenin topu bundaydı. üstelik yeni adidas topu olmasına rağmen onu oynamaya çıkarmaz eskimiş simsiyah olmuş mikasayı getirirdi. ama annesi salmazsa oynayamazdı topu da vermezdi.

sonra işte genç olduk, o özgürlüğü yaşadık bi süre, şimdi tekrar arkadaşlarımızın evden çıkamadığı zamanlara döndük. life sucks
Sosyal ağlarda paylaş

istanbula gelme arefesinde bi arkdasim gelirsen cok sevinirim yakin arkadasimin burda olmasi cok guzel olur diyordu.kizin o zamanda sevgilisi vardi hala da ayni sevgiliai var.
istanbula geldim, kizla 6 ayda bi falan gorusuyoruz anca. e hani noldu? ben de biraktim kendi haline. cunku benim sevgilim yok. neden belirttim bunu? eger sevgilim olmus olsaydi hadi beraber takilalim mubabbetleri, haftasonu birlikte sunu yapalim suraya gidelim olaylari olurdu.

demem o ki, arkadaslarinizdan kopmak istemiyosaniz hepinizin yakin statulerde olnasi gerekiyor bu es konusu bakimindan.evli degilsemiz bile bir sevgilinizin olmasi lazim. siz bekar onlar evli/sevgilili olunca olmuyor o is, goruseniyorsunuz.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...