Mino Mesaj tarihi: Nisan 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2012 Alt üst olayına çok takılmayın, geliyorlar en azından :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Nisan 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2012 sırf gnr için gitmeyi düşünüyorum,artık tek günlük sahne önü kovalarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Nisan 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2012 grupların büyük bir kısmının hitap ettiği geniş yaş aralığı tedirgin edici parkorman güzel yer ama bakalım gitmek istiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Nisan 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2012 Xenocide said: Seele said: http://assets.rock-am-ring.com/2012/festival_poster/small_file/115/d840544e.png her sekil döver ezer gecer. linkin park'ın motörhead'in önüne geçtiği bi devirde yaşıyoruz. hey gidi hey. demeye gelmiştim, denmiş. başka sorum yok hakim bey. bir de bu net kadro mu, daha eklenen olur mu acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Nisan 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2012 kim hangi gun cikiyomus? gnr, apocalyptica ve in flames ayni gune denk gelse ne de iyi olur! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Nisan 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2012 gnr 6 temmuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Simofle Mesaj tarihi: Nisan 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2012 her turlu gıdılır yahu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcest Mesaj tarihi: Nisan 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2012 İn flames ilk albumlerden çalcaksa giderim öyle bir olasılık yok gerçi ama bir umut Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
D@rkwish Mesaj tarihi: Nisan 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2012 within temptation için her türlü giderim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Nisan 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2012 Alcest said: İn flames ilk albumlerden çalcaksa giderim öyle bir olasılık yok gerçi ama bir umut sadece only for the week ve episode 666 çalıyor sanırsam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Nisan 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2012 en son sonisphere'de dinledim ben, yeni albümlerden çok fazla çalmıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 ın flames eski ağırlıklı çalmıştı yamulmuyorsam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 yıl 2012 oldu hala in flames eski albümlerinden çalacaksa muhabbeti var huehue umut sarıkayalık konu bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Nisan 16, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2012 Alice cooper gene gelse ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Nisan 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2012 -Deno- said: en son sonisphere'de dinledim ben, yeni albümlerden çok fazla çalmıyorlar. Pinball Map ve Only For The Weak disinda pre-Clayman calmadilar hic, calmayacaklar da artik. Jesper da yok. In Flames artik melodeath falan degildir kabul ediniz sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sanguinaire Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 Alsan ayrı almasan ayrı.Hadi alalım bari,axl ın egosundan biraz tadalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeepDelver Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2012 Sweet Savage,Within Temptation,G&R tmm da gerisi hangi kafayla konmuş bu konsere ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Toledor Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 Rezillik... Hayatım boyunca bukadar berbat bir konser organizasyonu görmedim. konser günleri çok saçma. Günleri hadi uydurduk diyelim günleri, bu kadar boktan bir programı istesen ayarlayamazsın ahadfahahhaaha . Son olarak fiyatlar.. Tuttuğumuzu kazıklayalım* modunda. Kombine 148, günlük bilet 137lira. Başka diyecek birşey yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 fiyatlar çok kötü ya tek günlü saha içleri 70-80 lira beklerken kombineden farksız fiyat çekmişler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 Bitti mi ki kombineler? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 henüz bitmedi diye biliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mino Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 45 dk çalacakmışız, hmm... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
b1vRiP Mesaj tarihi: Haziran 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2012 bu var ya şerefsizlik artık. hem 4-6-7 gibi saçma sapan tarih yap. hem kombineden başka bi şey satma uzun süre. günlükleri çıkarınca da dalga geçer gibi 7 lira gibi bi fiyat farkı koy. şu ülkede rockçı metalci kadar sikilen başka fan grubu yok sanırım. gaza gelsem bi an kombine alıp giderdim seve seve, ama artık günlük bile nah giderim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Haziran 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2012 hahaha tesis geçmişler yarısı dolmaz o alanın gerzekler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 Sully Erna ses tellerindeki rahatsızlık yüzünden turneyi iptal etmiş; aka godsmack iptal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar