Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

istanbuldaki swgciler..

GrandFather

Öne çıkan mesajlar

cafeden oynıyan swgciler kimler öss nedeniyle evden oynıyamıyorum diyorumki kadıkoye yakın olan swgcilerle bi cafede blusup haftasonları fln ic ice oynasak hem tanısmıs oluruz eger gelebilecek arklar varsa kadikoy orange cafede swg var etnanın hemen yanı beraber takılalım :) suan 4 tane swgci takılıyoruz sizde gelin herturlu yardımda bulunuruz gelebilecek arkadaslar icin msn'im [email protected]
Sosyal ağlarda paylaş

Valla ben cafe gibi ortamlarda MMO ya karşıyım.

1- Sigara içenler oluyor, boğuluyorum.
2- Gelen geçen bakıp "Bu ne b@b" veya "Geçen gün bi jedi kestim b@b" muhabbeti yapıyor.
3- En önemlisi : Kendi bilgisayarında, ergonomik sandalyende eşofmanlarınla rahatça oynamak var.

Dün hayatımın en uzun süre internet cafede kalma rekorunu kırdım 14 saatle, ekşi sözlük lan party vardı (hatta mr. bomb da ordaydı :) ), valla sabah çıktığımda bi karton malboro içmiş gibi öksürüyordum yani, sigaradan nefret ettiğimden bünye kaldırmıyo. Zaten klayve mouse yapış yapış ter + yemek yağı olmuş böyle, gittim peçete aldım, kolonyalı mendil yardımıyla bir güzel 10 dakkada temizledim klavye mouse u :D Cafede battlefield, cs w3 gibi oyunlar zevkli oluyor, MMO lar değil. O da adam gibi kafeyse.[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on
Ealos Tsaark, A Freedom Fighter from Eclipse.
fedaykin, 29 Eylül 2004 12:41 tarihinde demiş ki:
Cehennemde Hollandalılar, Brezilyalılar olacak zira onlar kafir...
Cennette Araplar olacak zira onlar Müslüman...

Benim yerim şimdiden belli, kombine bilet aldık :)
Sosyal ağlarda paylaş

said:
-MrBomb-, 11 Ekim 2004 22:46 tarihinde demiş ki:
said:
Penthesilea, 10 Ekim 2004 02:59 tarihinde demiş ki:
2- Gelen geçen bakıp "Bu ne b@b" veya "Geçen gün bi jedi kestim b@b" muhabbeti yapıyor.
yok be abi o kadar da lamer olamaz ya :P

nası ama eğlendik sözlük lan party zirwesinde dimi :)

Evet eğlendik cidden baya ama erken ayrıldın sen ya, gece daha yeni başlamıştı hehe.[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on
Ealos Tsaark, A Freedom Fighter from Eclipse.
fedaykin, 29 Eylül 2004 12:41 tarihinde demiş ki:
Cehennemde Hollandalılar, Brezilyalılar olacak zira onlar kafir...
Cennette Araplar olacak zira onlar Müslüman...

Benim yerim şimdiden belli, kombine bilet aldık :)
Sosyal ağlarda paylaş

Her oyunun oldugu gibi SWG ninde cafede oynamanın ayrı bir tadi var. Bir ara arkadaslar cafede de takıldık , bir süre sonra evde takıldım...

Cafede takılınca muhabbet oluyo ortam oluyo birlikte gulup egleniyorsunuz surekli aktifsiniz ancak arkanızda birikip "bu ne lo" seklinde izleyen tipler ara ara sorulan sorulara anlamayacakları halde cevap verip "haa ölemi" diye boş tepki vermelerde olmuyor degil :)

Evde sandalye , koltukta vs de ayaklarını uzatıp uzerinize rahat birsey giyip esofman , sort ,don ,atlet gibi :) yayıla yayıla , kaşına kaşına oynamanında tadı bir başka oluyor tabi :)[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on.
Tysre Freewave - Eclipse FrF - Master BH -

Sosyal ağlarda paylaş

Arkadaslar seneye akdiköyde cafe aciyorum Starwars fun club tarzi olcak hertür etkinlikler fln ....

Frp odalarida olcak W40k masalarida

hepinizi bekleriz arkadaslarla odalarin dizayni hakında konsuuyoduk sanırm death starin ici gibi dizay ve resim kasilcak ama daha bu bi proje bütcemiz haz
ir mekanda bulduk ama harekete gecmedik seneye gecicez hepimize Starwars cular olarak hayilri olsun[signature][hline]Kingdom Of Celeste RoyalMessanger Sir Cromex

Who he commands the past controles the future. Who he controles the Future COnquers the Past...
Sosyal ağlarda paylaş

chok güsel olur walla. ama biz rebel adamız death star dekor u bizi biraz sıkar boğar :) bilmiyorum bi odayı death sar bi odayı rebel base gibi yapsanız? :)

şaka bi yane arkanızdayız. yapın gelelim görelim lazım olursa gelelim çivi çakalım çorbada tuzumuz bulunsun
Sosyal ağlarda paylaş

Bilemiyorum belki Frp odalarini 2 oda olacak bu arada

o odalari Rebel base gibi yapariz (hoth) duvarlardaki dekor sadece ama cok pahaliya patlar ondan yavas yavas yapipaz önce acmak gerek hepimize hayirli olsun[signature][hline]Kingdom Of Celeste RoyalMessanger Sir Cromex

Who he commands the past controles the future. Who he controles the Future COnquers the Past...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Ancalagan, 16 Ekim 2004 03:15 tarihinde demiş ki:
hepinizi bekleriz arkadaslarla odalarin dizayni hakında konsuuyoduk sanırm death starin ici gibi dizay ve resim kasilcak ama daha bu bi proje bütcemiz haz
ir mekanda bulduk ama harekete gecmedik seneye gecicez hepimize Starwars cular olarak hayilri olsun
her türlü yardıma hazırız. hatta harekete geçmeniz için teşwik edelim şimdiden de bi an ewwel kurun kafeyi :)
fikir çok güzel, star wars fan club! mekanın içinin bu tip dekorla süslenmesi baya güzel olur, yanınızdayız, destek gerektiğinde çekinmeyin[signature][hline]a.k.a "bay bomba"
SWG: Ottkoo Jeliyeer of Eclipse Galaxy
Sosyal ağlarda paylaş

tabiki biran önce kuracaz fakat ilk işimiz en büyük projemiz olan bi 4 leme kitap serisini bitirmek isim ve kitabin konusu hakında bilgi verilmicek sadece bilinki Milletin FR i DragonLance i varsa artik bizimde Baltor umuz olcak Yönetmen abi fln hazir röportaj flnda olcak kitap serisi halinde cikcak COk ugrastik ama sonunda bi dünya ayrattik önce bu serinin ilk kitabini cıkartip sonra ben kendim sahipligini üstlenecegim Sw Fun club umu acicagim

eger sirketlesebilrsem Frp distribütörlügünü almayi hayal ediyorum[signature][hline]Kingdom Of Celeste RoyalMessanger Sir Cromex

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...