BonePART Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 Sadece format atıp sistem kuracagım harddiski yedekleyeceğim. Bu sebeple sadece copy felan yapcak bi OS se ihtiyacım var USB stick ve NTFS destekleyen(NTFS e emin deilim 2.5 harddisk externalden sökülmüş o sebeble FAT 32 formatlıda olabilir). Var mı bole basit bi işletim sistemi? Abi ama gözünüzü seviyim linux kur unixe geç sun OS öğren felan demeyin 2 komut lazım bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 Linux olmadan zor. Çok kolay ama onunla. Normalde komutsuz, sorun çıkarsa bir komutlu. Şunları yap: Ubuntu indir. Unetbootin denen programlar iso'yu ve USB'yi şeçerek USB'ye at. Boot et. Açılınca file managerını aç. Ne istiyorsan kopyala. Ender izin vermem bu disklere yazmana diyebilir. O zaman: Menüden terminal'i bul. sudo nautilus yaz. Herbirşeye izni olan file manager açılacak. c/p oradan direk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 gerge en ufak linux ne abi ubuntu mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 hmmm ubuntuyu kurmama bile gerek olmayabilirmiş direk try live diye bi hede var o yeterli olur sanırsma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 yok direk kendinde kurabilirsinde çok zor. direk ubuntu al abi. max 700 mbdır kendisi. (en son 800 çıkmıştı sanırım) diğer versiyonda ui falan yoktur komut satırında boğuşursun. en hızlı ve temizi ubuntu edik: ben usb küçük zannediyordum sdfsdf. direk usbden yükleme olmadan çalıştırabilrsin zati. Yükmeleme yaparsan file format falan ilk yükleyenler için kabus olabiliyor ubuntu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 ya komut satırından korksak cmd acmazdık da neyse ok dur bakem dl ediyorum 700 mb felan sanırsma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 aslında coding bilsem super proje lan usbden boot edilen cok basit arayuzlu bi OS file explorer olcak o kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 Var abi öyle şeyler. Slitax dene bir şey var, imba ötesi. Bak bir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 onu otomatik yapan bile var. Favorim hiren boot cd dahi yapiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sypro Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 adamın hayalleriyle oynamayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 http://users.telenet.be/Robvdb/BootPEUSB_UK.htm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 Linux deneyimi olmayanlar ya da kim ugrasacak diyenler Hiren's Boot CD icindeki vindoz xp'yi de kullanabilir. Ayriyetten her elinizin altinda her daim bir Hiren's Boot, bir Ubuntu Live CD bulundurmaniz bildiginiz hayat kurtariyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 lan iyide niyre ubuntu ile urastırdınız var madem ole bi proje hallettim yedekledim ubuntu ile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 Ubuntu çok kolay çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 BonePART said: lan iyide niyre ubuntu ile urastırdınız var madem ole bi proje hallettim yedekledim ubuntu ile Direkt bana sormak yerine n00b'larla muhatap oluyosun ondan oluyor. hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 Ahah. Head shot. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sifkal Mesaj tarihi: Mart 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2012 hardiskten biseyleri alıp kopyalıcam fılan diyorsa Puppy Linux yok tüm harddiskin clone unu filan alıcam diyosan Clonezilla iyidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Mart 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2012 Carbon Copy Cloner diye bi program da vardi gayet iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar