Zed Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2002 geçen sefer yazdıklarım yarım kalmıştı, biraz daha yazıyım dedim, aklıma bunlar geldi. Transarctica (strateji) oynamadım şimdi ama bu yaz sıcağında çok iyi gider sanırım. oyunun içeriği hakkında pek fazla bişey kalmamış aklımda. amiga'da oynardım galiba. trenle bi yerlerden bi yerlere bişeyler taşıyosunuz, her taraf karlı buzlu, nükleer savaş sonrası gibi bi havası vardı. bağımlılık yapıyodu küçükken, şimdi de oynanası olsa gerek. Colorado (adventure) Yine aynı firma, silmarils yapmış. amiga zamanlarından. aklımda tek kalan şey baya bi zor olduğu. geçenlerde indirdim, ama malesef çalıştıramadım. 98/me'de bile çalışmıyosa xp de büyük ihtimal çalışmaz. bi yolunu bulursanız bizi de dürtün. Pizza Tycoon (strateji) Bu oyunu oynamamış olana acırım valla. bi oyun bu kadar mı güzel dizayn edilmiş olur ya? herşeyiyle dört dörtlük, belki de tycoon serilerinin en iyisi. pizza dükkanı işletiyosunuz, ama isterseniz mafya işlerine falan karışıyosunuz, kendi pizza dizaynınızı yapıyosunuz, dünya çapında pizzacı zincirinizi kuruyosunuz, paraya para demiyosunuz, dükkanlarınızın masa sandalye yerleşimine kadar herşeyiyle ilgilenip müşterilere fikirlerini soruyosunuz, en son moda olan yiyeceklerle yeni pizzalar yapıyosunuz falan... yannız dikkat etmeniz gereken bişey var. oyunun 4-5 farklı versiyonu dolaşıyo ortalıkta, ve çoğu kırılmamış. dükkanınıza müşterilerin gelmesi için 4 adet pizzanın aynı oyunun manualındaki gibi yapılmış olması gerekiyo. (quattro staggioni, pizza salami, dier ikisini unuttum). yoksa niye müşteri gelmiyo, keşke charisması daha yüksek bi adam seçseydim diye kafayı yersiniz. ha bi de sonradan fast food tycoon ya da bazı yerlerde pizza tycoon 2 diye dolaşan bu oyunun ikincisi çıktı, itimat etmeyiniz, çok zevksiz. Lost Vikings 2 (mantık?) bu oyunu biraz zor bulursunuz, ama bulursanız sakın kaçırmayın derim. çok güzel bi hikayesi, sıkmayan bi oynanış tarzı var. elimizde 3 adet viking var, bunların hepsi farklı şeyler yapıyo, birisi zıplıyıp suda yüzebiliyo, bi tanesi vurup spiderman gibi sallanabiliyo, bi tanesinin kalkanı var osuruyo falan, her bölümde belli eşyaları alarak çıkış noktasına bütün adamlarınızı ulaştırmaya çalışıyosunuz. arada değişik karakterler katılıyo hikayeye falan... 3-4 kişi güzel oynanıyo arkadaşlarla falan. buu tarz oyunlar çok tuttu bi ara, ardından fury of the furies falan çıktı, çoook sonra commandos çıktı, desperado mu ne vardı, o çıktı yakınlarda. bu arada ircden falan bi sürü oyuna rastlıyorum, ama hiçbirini indirmiyorum, arayıp bulamadığınız oyun varsa indiriyim, bi yerlere upload ediyim. tabi abartıp iki cdlik oyun falan istemeyin :) ama yok bana link ver ben indircem diyosanız öyle bulunmuyo malesef, illaki kendiniz indircekseniz internet bölümünde "leechers guide to irc fservers" diye bi topick var, onu okuyun.[hline]change....... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2002 lost wikings 2 bende vardi oynardim ne günler di yav:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magic Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2002 hocam fury of the furries'in tüm serisi lazım bana aslında bulursan çok makbule geçer, mahmut gelir akabinde colorado inanılmaz derecede kıl olduğum bir oyundur... acaip ilerlemiş, kayanın üstlerine çıkıp kartalı martalı almıştımkine, bir oyun bugi veya o zamanlar benim beynimde olan bir bug yüzünden geçemeyip sinirlenmiş, oynamamıştım.. pizza tycoon'un cdleri duruyor hala.. lost vikings seriside aynen coşar.. [Bu mesaj Magic tarafından 13 Temmuz 2002 04:03 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sontarian Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2002 Bana Mortal Kombat Trilogy i bulursan dile benden ne dilersen Zed :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2002 Tachyon/Interplay'in Blood&Magic ini bulamıyorum. Softwarefirstten oyun almak istiyorum. Yanında alayım dedim orda da yok. Hiç bir Abandonware sitesinde de bulamadım. Ankara da, CDsine sahip olan kişiler var mı? Ya da internetten yollayabilecek olan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2002 pizza tycoon rulz.. hep pizza yapıp bankadan kredi alırdım ehe oyunu pek oynamazdım Zed te rulz o ayrı :)[hline]I felt a great dısturbance...as ıf a hundred evıl bastards on an oıl derrıck suddenly crıed out ın terror and were suddenly sılenced.Strange. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deviL Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2002 su gunlerde tek oynadıgım oyunlar street rod I ve II Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2002 isim tanıdık ama oyunu çıkaramadım nedir yenir mi ?[hline]I felt a great dısturbance...as ıf a hundred evıl bastards on an oıl derrıck suddenly crıed out ın terror and were suddenly sılenced.Strange. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hired_gun Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2002 sr1 ve 2 aşmiş oyunlardir.. garaja girer o aşkım olan 60 larin amerikan arabalarini modifiye eder kapişirdim deli gibin :)) ne günlerdi beeee[hline]Vanity is my favourite sin¹ ¹kibir en sevdiğim günahtır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daggerx Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2002 Furry of the Furries[hline]Icq E-Mail Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daggerx Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2002 Mad TV 1 (Strateji - Rainbow Arts) İsminden de anlayabileceğiniz gibi bir televizyon kanalının yayın yönetmeniyiz. Yerel bir kanal olarak başlıyoruz. Tüm Amerika'ya yayılabiliyoruz. 3 tane rakibimiz var. 7 saatlik yayın yapıyoruz. Filim isimleri gerçek. Canlı yayın ve show programı türünden şeylerde var. Eğlenceli bir oyun. Mad TV 2 (Strateji - Rainbow Arts) Üsteki oyunun ikincisi. Çok daha fazla detay var ama ne yazık ki Almanca.[hline]Icq E-Mail Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daggerx Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2002 Mad TV 1 Para Editörü UGE yi kullanarak güzel bir para editörü yaptım. Save dosyaları 210.HES ile 219.HES arasındaki dosyalar. NOT: UGE de zip in içinde.[hline]Icq E-Mail Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deviL Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2002 said: arcane, 13 Temmuz 2002 22:12 tarihinde demiş ki: isim tanıdık ama oyunu çıkaramadım nedir yenir mi [/b] hired gun ın dedigi gibi eski model amerikan arabası alıp modifiye ediyorsun, vidasına kadar sen ayarlıyorsun arabayı sr2 deki pistler acayip zor ama : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chagy Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2003 FLASHBACK Amigası olanlar biliyordur bu oyunu gerçekten,Amiga zamanında ki en iyi oyunlardan biridir Xp de sorunsuz çalışıo ama maalesef ses olayını çözemedim,zaten eski oyunların çoğu vardır bende ve çoğu ses olayını kapattıktan sonra çalışır FLASHBACK Ayrıca Xp de dos oyunlarını çalıştırmak için bi kaç ayar bu site de vardı ama sitede şu an bi sorun var herhalde buraya [hline]~Sultan of the Empire Earth~ [Bu mesaj chagy tarafından 18 May 2003 15:15 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj chagy tarafından 18 May 2003 15:16 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2003 Ahanda lost vikings 2 için : http://aw.localhost.ee/aw/category/1.html Bu siteyi ilgili olmayana söylemeyin :D Biraz baydırabilir download etmek çünkü çok az download slotları var. Sürekli arka arkaya denemeniz gerekebilir.[hline]This Cat Scratches Free. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2003 Sağol varol cat, gerçi daha 125 kişi var önümde ama senelerce bekledim, yarım saat daha beklerim bu oyun için lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gordon Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2003 Robocod İstiyorum bulan olursa hemen diye bana yükliyem (yazım hatası yok ) çok severdim 97 de falan oynardım galiba yanlış hatırlamıyosam ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2003 offf amma oynamıştım be pizza tycoonu dur indireyim.[hline]Long lost words whisper slowly to me Still can't find what keeps me here When all this time i've been so hollow inside I know you're still there Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2003 said: Bonecrusher, 13 July 2002 20:18 tarihinde demiş ki: Tachyon/Interplay'in Blood&Magic ini bulamıyorum. Softwarefirstten oyun almak istiyorum. 2 ay kada ronce soylesen çöpe atmazdım.. You need more Manah! Bide dengesiz deilmiydi sence oyun?.. bi wraith yıkıp geciyodu..[hline]I Turned Off The Light And Murdered Dawn.. KoC Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chagy Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2003 Ya eski oyunlar denince valla tüylerim diken diken oluyor ne günlerdi bea , bi sensible soccer dan alınan zevki bi fifa serisinden almamışımdır , onu yeri ayrı öbürün yeri ayrıdır bir doom , flashback , lost viking , mad tv ki o oyunu bitirdiğimde gerçekten çok sevinmişti mad tv 2 ne yazık ki almanca , pizza tycoon , tycoon seri oyunlarını hep beğenmişimdir , bi pizza tycoon bide trnasport tycoon favorilerimdir ama trnasport tycoon u xp de çalıştıramadım :( hala deniyorum bilen farsa söölerse sevinirim , dungeon master ı indirdim dün oyunuyorum gerçek zevkli favori oyunlarımdan biri hey gidi dos oyunları :)[hline]~Sultan of the Empire Earth~ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2003 win98 se yukleyin herturlu dos oyununu oynamanin keyfini cikarin :) .MK Trilogy istemis bi arkadas MK2 ayni gorevi gorur senin icin bence her turlu abandonware sitede var.[hline]Silphatos Iceheart - Locus@NBL Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chagy Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2003 MAD TV , çalışıo ama mouse sorunu oluo acaba dedim serial mouse taksam nolur eski bilgin mouse taktım yine olmadı , klavyeyle oynanıo ama öölede zevki çıkmıo , 2 yi indirmedim yorum yapamıcam XP de oyunlarıın çoğu ses sorunu yüzünden çalışmıo , o yüzden setup ı olan oyunlarda sesi kaldırın , hiç oynayamamaktan iidir sessiz oynamak :) ayrıca bi çok oyun üzerinde deniyorum xp de çalıştırma yolu arıyorum yakında türkçe dos oyun indirilebilen site yapacam :p[hline]~Sultan of the Empire Earth~ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2003 Guzel Olur.Soyle 10k lik bir arsiv yapsan (yuhannes :)) o kadar yapamasanda 1k yaparsin en azindan :P[hline]Silphatos Iceheart - Locus@NBL Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dygrogrand Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2003 ben şubattaki 1 aylık tatilde yapmıştım öyle bir site burada da tanıtmıştım :) yorumlar falan yapmıştım ama sonra kaldırdım ...[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2003 said: Catscratch, 18 May 2003 19:54 tarihinde demiş ki: Ahanda lost vikings 2 için : http://aw.localhost.ee/aw/category/1.html Bu siteyi ilgili olmayana söylemeyin :D Biraz baydırabilir download etmek çünkü çok az download slotları var. Sürekli arka arkaya denemeniz gerekebilir.[hline]This Cat Scratches Free. bu site varya deli bi siteymiş süper bi de download queue olmasa..[hline]Call my name and save me from the dark Save me from the nothing I've become Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar