Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

A3 1.6 tdi s tronic 68000

fms61

Öne çıkan mesajlar

Arkadaslar bugün bu aracı sordum sıfırı bu fiyata inmiş..malum yeni kasa çıkacak diye..bana almak mantıklı geldi ama bu mebla da yine de zorlayıcı..bu kadar vermişken hata da yapmak istemiyorum..golf highline da vb araçlar da alınabilir.. Tavsiyeleriniz nelerdir. Not: bu arada aracı ayırttim sûrem kısıtlı,eğer pişman olacaksam sizin görüşlerinizi şimdiden öğrenmek isterim
Sosyal ağlarda paylaş

bence pişman olursun

70k da az para değil yahu

yeni kasa a3te muhteşem farklıklar olmicak ama.gidip 2012 model 0 araba alıcaksın

adamlar nerdeyse aynı fiyata daha yenisini satıcaklar 3-5 ay sonra.ben rahatsız olurdum şahsen :)

tertemiz golf al.arta kalan paranlada gezersin
Sosyal ağlarda paylaş

Red said:

bence pişman olursun

70k da az para değil yahu

yeni kasa a3te muhteşem farklıklar olmicak ama.gidip 2012 model 0 araba alıcaksın

adamlar nerdeyse aynı fiyata daha yenisini satıcaklar 3-5 ay sonra.ben rahatsız olurdum şahsen :)

tertemiz golf al.arta kalan paranlada gezersin
.

Haklisin galiba ama yeni kasa dizel otomatik sanmıyorum ki 90000 in altında olsun.. Zaten bu araç da bı kaç ay oncesine kadar 75-80000 civarlarindaydi..golften tek çekincem altı biraz alçak olduğu için eşim acısından sıkıntı olması..bı de a3 un daha hoş görünmesi..kafam çok karıştı valla
Sosyal ağlarda paylaş

forgiver said:

said:
sunroof,deri döşeme ,hız sabitleyici
hariç diyorsan
en azından hız sabitleyici al

İstanbulda oturuyorum onun için pek kullanamam herhalde onu..hem bence Sehirlerarasi yol yapanlara daha gerekli hem de fiyat yükünü az da olsa hafifletir..sordum yine de fiyatını 1500 civarlarindaydi yanlış hatirlamiyorsam
Sosyal ağlarda paylaş

ginaly said:

dizel otomatik olduğunu göz önünde bulundurursak alınabilir bence. diğer dizel otomatik seçenekler,

golf (comfortline): 63k
leon: 58k
auris: 50k

çok da ucuz değiller.

Aynen ben de bu mantıkla girdim bu yola umarım yanılmam ..
kasa yenilenecek diye umarım 2.elde çok zarar etmem..
Bi de Araç acısından konforu artıları eksileri nelerdir?
Sosyal ağlarda paylaş

ginaly said:

bu arada hız sabitleyici istanbulda çevreyolunda çok rahat kullanılıyor. ataşehirden 100'e sabitliyorum, tuşlarla artıra azalta göktürke kadar geliyorum, ort. tüketim 4.2, mis.

İyimis valla ben güzergah hesabı mecburen e5 ciyim yollar da pek açık olmuyo Fatih civarlarinda
Sosyal ağlarda paylaş

cruise control meh bir özellik ben hiç kullanmadım olmazsa olmaz bir şey değil

ilk çıktığında obaaaa lan yıllardır aradığım özellik demiştim sonra pratiğe gelince gereksiz bişi olduğuna karar verdim

deri koltuk sevmem yazın dert her halükarda

bi tek sunroof mantıklı. hoş panoramik tavanlı araçların yaygınlaşmasıyla sunroof da eski moda kaldı.
Sosyal ağlarda paylaş

DoruK said:

cruise control meh bir özellik ben hiç kullanmadım olmazsa olmaz bir şey değil

ilk çıktığında obaaaa lan yıllardır aradığım özellik demiştim sonra pratiğe gelince gereksiz bişi olduğuna karar verdim

deri koltuk sevmem yazın dert her halükarda

bi tek sunroof mantıklı. hoş panoramik tavanlı araçların yaygınlaşmasıyla sunroof da eski moda kaldı.

Fiyat acısından araba nasıl sence
Sosyal ağlarda paylaş

"roket adam" said:

a3 bence parasını hiç hak eden bi araba değil. şekil arabası, golf almayı bile tercih ederim şahsen en azından param cebimde kalır.

git alfa romeo bak, ne bileyim bmw 1 serisine bak, yeni mercedes b serisini bekle falan.

Alfa romeo aslında iyi fikir ikinci eli ve yedek parça sıkıntı olur heralde ama a3 e karsı üstünlüğü varsa ciddi ciddi dusunebilrim
Sosyal ağlarda paylaş

gleoddyn said:

Alfa'nın 2. eli malesef üzer gibi, milletimiz hala anlayamadı alfa'yı. Yedek parça problemi olmaz, yanlış bilmiyorsam bütün fiat servisleri alfa için de hizmet veriyordu. Giulietta çok güzel araba.

Valla açıkcası guiletta görüntü acısından a3 golf vb araçlara bin basar ama gerek 2.el gerekse aracın sanziman arıza efsaneleri korkutuyor insanı ..yine de araç hakkında hiçbir bilgim yok maalesef
Sosyal ağlarda paylaş

gleoddyn said:

Alfa'nın 2. eli malesef üzer gibi, milletimiz hala anlayamadı alfa'yı. Yedek parça problemi olmaz, yanlış bilmiyorsam bütün fiat servisleri alfa için de hizmet veriyordu. Giulietta çok güzel araba.
alfa'ya gelene kadar anlaşılmayan çok marka var, çoğu da alfa'dan daha az sorun çıkaran markalar. bizim ülkede 5-6 marka harici geri kalanı için aynı şey geçerli. 2. elini düşünerek araba alacaksan araştırmaya gerek yok alacağın şey belli.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...