toggie Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 yalan o iş, direkt sil kafadan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 nesi yalan? kesin bise yok zaten su an.oturup ciddi olarak konusmadik.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 izmit gözümüzün önünde gelişti ya çünkü çalışınca oluyor. İstanbul'da ne varsa bi boy küçüğü var burda. 5 Yıl önce yoktu ama artık var gayette. Gezilecek yer var, gidilecek sinema var, yemek veri var, starbaksı, kahve dünyası var. En güzel köfteciler burdadır hala. Adana dostlar hebapçısı belki yok ama adana01'i var dsasda letsgetthesunshine götürsün yedirsin seni Duyanda sanacak kariyer için muşa yerleşiyor abartma o kadar ya rahat ol. Kesin git için rahat olsun. Sakarya plaka kodunu taşıyan tişort neyim giyme sadece sdsad Aaaa bak hastanesi falanda iyidir yani. Gidip sürünmezsin. Ya bide gittiğin heryere alışırsın türkiye sonuçta çok acayip kültürler yok şehirler arası. Bu arada istanbula yakın değil istanbulun semti gibi lan. Kuruçeşme(izmitdeki) harem 45 dk yahu. Otobüsle bide kendi aracın falan da değil. Haftasonu hemen istanbula kaçmayıp maşukiyeye git mis gibi şelale manzara alabalık vs. gitgit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 izmit halkı pek bi yobazdır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 hacı git te bende senin yanına uğrayayım bol bol :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 geliyorum lan izmite. birde kartal kadikoy metro hatti var.o da acilirsa kartalda in metroya atla mis(trafik oldugunda). ciddi ciddi goruselim bakalim patronla.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 24 saat eve servis köftecilerini çok severdim ya =) 2.öğretim öğrencileri için candır =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 Anıtpark'taki seyyar köfteciyi atlamayalım lütfen en sağlam köfte orada yapılmakta İzmit'te. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 ravza ve kocaeli köfte'yi seviyorum ben. adana 01 de kebap için iyidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 İZMİT MERKEZ AKILLI OLSUN HERKES! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 bosverin kofteyi, yorum yapin sdfg. karar vermek cok zor ya. oyle bi zamana denk geldi ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Viseroy Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 ben gölcüğe gidip geliyorum istanbuldan ama servis var. izmitte yaşamak diye bir alternatif benim için olamaz. orada ev tutup hafta içi uyku uyumak için 2-3 gece kalabilirim ama o kadar. evde de yatak tv falan olur. izmit il sınırı dahilinde 2 günden fazla durunca gözüm seğirmeye başlıyor. o kadar boktan bi yer. hiç bir şey yok yapacak, orada yaşayacağıma istanbulda limon satarım o derece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 sen bulamamışsın yapacak şey 10+ yıldan fazla değirmendere de yaşadım yapılacak şeyler vardı gayet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 asıl istanbul işkence merkezi yerde oturmuyorsan güzel muhiti var vs diye ataşehire geldik kadıköye gitmem 45dakika sürüo lan! daha avrupa yakasını görmek nasip olmadı zaten. 3 saat sürer heralde taksime gitmem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Viseroy Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 ben de 10 sene yaşadım. ben oradayken değirmendere köy bile değildi. şimdi de değil ama oturan muhit izmit ilinde en düzgünü yine nispeten. yapacak şeyden kastın sahilde turlamak, oturup çay nargile muhabbet etmek balık, kebap yemekse ne mutlu sana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 ne olcak abi başka? barı var pub'ı var, restoran vs de var. başka ne yapıyorsun ki zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Viseroy Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 gerçek istanbullu olmayan anlayamaz diyebilirim sanırım. ben ve benim gibi arkadaşların içi sıkılıyor, başka ne istiyorum diye sorarsan, insan gibi yaşamak istiyorum ot gibi değil. bi de nüfusu 10.000 falan olan değirmendereyle istanbulu kıyasladığın için tebrik ediyorum. değirmenderedeki toplam bar kadar benim alt sokakta var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 tamam abi işte ne yapıyorsun diye soruyorum? retorik bi soru değil hakketen soruyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Viseroy Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 temelde herkes aynı şeyleri yapıyor, gidip buzlu badem sokup base jumping yapmıyorum her gün. sosyal huzur diye bir kavram var, çıkıp sokakta yürüsem yeter istanbulda olduğumun bilinci bana. nasıl anlatırım ki ? kültürel fark çok fazla bir de, istanbulda yabancı yüzler görebiliyorsun mesela, kültürel etkinlik çok fazla, konserler vs vs vs. seçenek çok. köy bana göre değirmendere. köyleri kötülemek için söylemiyorum kimse yanlış anlamasın, ben sıkılıyorum kimseyi bağlamaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Viseroy Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 bi de şu var bak şimdi, şu saatte napıyorum lan burda diyip çıkıp kadıköye gidiyorum. insanlarla tanışıp içecem. izmitte bu saatte sokakta kedi köpek gezer ancak. hadi eyw. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 heh işte bu mantıklı mesela bende tersine hep huzurlu yerlerde yetiştiğim için gelemiyorum mesela istanbulun o kalabalığına, hele izmiri gördükten sonra hiç olmuyor :) o dediğin sosyal huzur insandan insana değişiyor işte, sen kalabalığın içinde mutlu oluyorsundur mesela ben daha nezih yerlerde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 df said: ravza ve kocaeli köfte'yi seviyorum ben. adana 01 de kebap için iyidir. Abi Derince Belediyesinin biraz ilerisinde Mehmet Ustanın Yeri var ocak başı, sadece oraya git bi ciğer bi adana/urfa söyle ondan sonra da yayık ayranı ile götür. Ya bak nasıl canım çekti yine gece gece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 Eğer izmit'te ki işimin parası daha iyiyse hatta maaş aynı kalsa bile kesin ve kesin kabul ederdim. İzmit'te sosyal hayat yok dedim evet, bana göre yok ama benim çevrem belli 2-3 hafta da bir mavi düş e gidip fasıl yapıyoruz hsonları kahvaltı ya da kartepe de mangal rakı şarap keyfi yetiyor. Şimdi dönünce türkiye'ye izmit'te yaşamak isterdim ama aileyle yaşayacağımdan yaşayamam. İstanbul'da tabi şu var, canın sıkıldı at kendini sokağa, şehir uyumuyor 7/24 ayakta varsa mecalin her gece gezer durursun ama izmit'te sakin bir hayat geçirirsin. Bana göre izmit'te iyi bir maaşla çalışmak istanbul'da çalışmaktan çok daha iyidir. Örnek olarak ablam. Evli arkadaşları var. Hepsi otosan'da müdür pozisyonunda armada evleri civarında kalıyorlar. Haftaiçi evlerinde film keyfi falan filan ya da tek tük çıkıyorlar bi kahve içmeye sinemaya. Hsonu olunca hepsi istanbul'a geliyor cumartesi gecesi eğlenmek için zaten çalışan adamın eğlencesi cumartesi gecesi. 2 haftada bir kaçarsın dökersin kurtlarını. yeter de artar bile =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 genelde yalnız takılan biriyim. istemesem de bu genelde böyle. bunun üzerine bir de sakin yere gidersem kafayı sıyırırmışım gibime geliyor. ankaradan istanbula bu yüzden geldim. madem çoğu zaman yalnız başımayım, yalnız yaşamanın koymayacağı bir yere giderim daha iyi demiştim. şimdi tam tersini yapacağım eğer izmite gidersem. o yüzden izmite gitmek sıkıntı olacakmış gibi geliyor. bunalacağımı düşünüyorum. olm bi de aşık mı oluyorum noluyor anlamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 Abi izmit çok kötü bi yer ya.Adamın bütün moralini bozuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar