nutella yerim Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 ahahah hayır ortamı 20 kişinin sus pus oturup 1 kişinin vaaz verdigi abi sohbeti sandı her attıgı yemi yicez kafasında kşsdahlkasdjkh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 abi din kültürü ve ahlak bilgisi dersinde sıra üstünde namaz kıldıran bi hocamız vardı. kılmadım diye 1 mi ne vermişti. direk KURAN dersinde neler dayatırlar ufacık bebelere kim bilir. silkeyim böyle ülkeyi resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 deniz feneri vardı bi tane noldu ona alakasız bi yer sanki ama din kültürü ve ahlak bilgisi deyince şu 2 kelimeden çağrışım yaptı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 meanwhile: http://resources2.news.com.au/images/2012/03/26/1226309/878846-pope-in-mexico.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trias Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 hamsilipilav said: Trias said: Bir çok icraatına kendi çapımda onay versem de Kuran dersi mantıklı değil. İnanç eğitimini aile kendisi vermeli. Ki bu bile devlet kontrolünde olmalı. Ancak "dinler ve ahlak dersi" her okulda ve mecburi olmalı niye? olmayan bir şeyi okulda niye öğretiyorlar çocuklara? illa hayali tanrılara inanmak isteyen varsa ailesinden öğrenir devletin milletin parasıyla açtığı okullarda saçma sapan şeylerin işi ne? Dünyanın %95 sen istesen de istemesen de bir dine inanıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 ahahahdlkjgahsgjasdljghşalkdsgşasdh neyse yav en azından bu gibi sacmalıklar sadece islam dinine ait degil,şu en son güney amerika gezisinde papa da "cüba rejim degistirmeli,kapitalism kendini kanıtladı,dünya icin en ideal düzen bu" gibi sacmalamıstı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BramStoker Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 bansheee said: BramStoker said: forumda dini aşağıladım çok elit ve cool oldum bu gece rahat rahat uyuyabilirim oh Sen git pamuk prenses yedi cüceler gibi hikaye anlat bi de bunların gerçek olduğu idda et ondan sonra en ufak bir eleştiriye de "inanca saygı "adı altında yasaklama getir.Hayat sana güzel inanmayacaksın ama ben söyleyeyim pamuk prenses ve yedi cüceler de gerçek son kısmı dışında kızı öpünce uyanmıyor kız "nutella yerim" said: yavrum o eskidendi yav,artık din moda şu dönem din moda değil anlıyorum az çok ne demek istediğini dindarmış gibi yapmak moda desem daha doğru olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 Mighty_THoR said: adam yalanda sınır tanımamaya başladı,mısırımı aldım heyecanla okuyorum. neresi yalanmış onu da söyleseydin keşke? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetoritto Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 "nutella yerim" said: ahahahdlkjgahsgjasdljghşalkdsgşasdh neyse yav en azından bu gibi sacmalıklar sadece islam dinine ait degil,şu en son güney amerika gezisinde papa da "cüba rejim degistirmeli,kapitalism kendini kanıtladı,dünya icin en ideal düzen bu" gibi sacmalamıstı. herhalde dostum, hristiyan inancı zaten ilk afyon :) papa desen zaten Feto ile birlikte el ele vermiş, zırt pırtta buluşuyorlar, birlikte dünya kardeşliği üzerine bol bol konuşuyorlar. Hatta Kelime-i Şehadet'ten Muhammed'in Allah'ın resulü olduğu kısmı bile cemaat-pardon-camia çıkarttı bu buluşmaların,sohbetlerin neticesinde. ama baba-oğul-kutsal ruh üçlemesi; bakire meryem efsanesi aklı başında adamlara zaten neyin ne olduğu konusunda yeterlidir diye düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 throine said: yurtdışındaki katolik okullarında müslüman ailelerin çocukları bile öğrenim görüyor almanya'da, amerika'da. kimse katolik inancına ait ek dersler görmesine karışmıyor hatta bilinçli olarak yolluyor çocuklarını. bir insanın katolik okuluna girip bir yandan katolik öğretileri ve geleneklerini öğrenmesi onun bilimine engel değil de iş türkiye'ye gelince mi engel? Söz konusu bireysel özgürlükler olduğu zaman "başkası da yapıyor" demek ne kadar doğru? Onlar istiyorlarsa yapsın, ama amaç insanlara bireysel özgürlük tanımaksa o zaman bir insanın din dersine girmemek için bile izin almak zorunda olması bu fikre aykırıdır. Kaldı ki bir başbakanın bireysel tercihler konusunda yanlı olduğunu belirtmesi, bunun hakkında ne diyorsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 throine said: yurtdışındaki katolik okullarında müslüman ailelerin çocukları bile öğrenim görüyor almanya'da, amerika'da. kimse katolik inancına ait ek dersler görmesine karışmıyor hatta bilinçli olarak yolluyor çocuklarını. bir insanın katolik okuluna girip bir yandan katolik öğretileri ve geleneklerini öğrenmesi onun bilimine engel değil de iş türkiye'ye gelince mi engel? tarih bilmedigin açık,din ne zaman bilimle uzlaştı ki engel olmasın ? ha öss de geometriden ful çeken şakirtleri bilim adamaı sanıyosan o ayrı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 Andımız yerine yakında ezan okunacak demedi demeyin. Ya da fatiha . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 NEDEN OKUTULMASIN KUR'AN OKUYARAK ACILMADI MI MECLIS,KUR'AN OKUYARAK SEHIT DUSMEDIK MI OMUZ OMUZA CANAKKALEDE ÜHÜHÜHÜHÜHÜHÜÜHÜH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 Baba oğul ve kutsal buda adına whatthecapsmann? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 Seçmelisini sevsinler sdf. Her ayet için farklı seçmeli dersler açılmalı bence. Arapça dersi de olmalı ki okuduğunu anlayasın. Nerden nereye be sdf. Bizim zamanımızda sadece biyoloji hocaları evrim teorisini kafadan atarak geçiştirerek anlatırdı en azından eheh. Matematik, fizik öğrensin diye okula yollanan çocuğa din dersinden çıkarıp kuran dersine, ordan arapçaya sokmanın gereği yok bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trias Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 bir insan ineğe bile tapsa saygı göstermek lazım. Yapılan yorumlara bakıyorum da Ahlak dersi kesin lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UrsusMaritimus Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 enson din dersinde bizim öğretmen kadir gecesi edilen duaların sevabı bin kat daha fazla diyince dayanamayıp sormuştum.Hocam bunu kiloylamı ölcüyolar yoksa metreylemi demiştim. Sonrasındada bi daha din dersine girmeme gerek kalmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 Trias said: bir insan ineğe bile tapsa saygı göstermek lazım. Yapılan yorumlara bakıyorum da Ahlak dersi kesin lazım. inege tapana kimsenin lafı yok,sorun inege tapmayı kucucuk cocuga ders diye okutman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Plaka Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 Oh, ABD'nin yesil kusak amacina hizmet edecek bir nesil yetistirelim. Boylece daha rahat hareket etsinler Ortadogu'da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 ona peygamber pek katılmayabilir, lakin kendisi gece gizlice girip milletin putlarını falan yokeden birisi malum :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 şakirt logic işte abd li askerlere dua ediyorum de sonra filistine özgürlük diye haykır sdljkhsjdşfşh,kaba etlere gülme yetisi kazandırıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paparnoz Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 "BİRBİRİMİZE HAKARET ETMEDEN HERŞEYİ KORKMADAN TARTIŞMALIYIZ.İŞTE DEMOKRASİ BUDUR..." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 Ardeth said: Söz konusu bireysel özgürlükler olduğu zaman "başkası da yapıyor" demek ne kadar doğru? Onlar istiyorlarsa yapsın, Böle bir şey olabilir mi? Onlar istiyorsa yapsın biz yapmayalım olur mu? Almanya'da Fransa'da dünyanın bir çok yerinde insanlar inançlarının eğitimini alıyorken bizimkiler almasın demek olur mu? İnsanlars seçim hakkı tanımak, ayrıca seçimlerinden dolayı da aşağılamamak bunlar kötü bir şey mi ki onlarda olsun bizde olmasın diyelim? Ardeth said: bir başbakanın bireysel tercihler konusunda yanlı olduğunu belirtmesi, bunun hakkında ne diyorsun? Başbakan böyle demekle saçmalıyor bunu zaten geçmişteki bir topikte söylemiştim hatta Ahmet Altan'In yazsını da örnek vermiştim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 throine said: Ardeth said: Söz konusu bireysel özgürlükler olduğu zaman "başkası da yapıyor" demek ne kadar doğru? Onlar istiyorlarsa yapsın, Böle bir şey olabilir mi? Onlar istiyorsa yapsın biz yapmayalım olur mu? Almanya'da Fransa'da dünyanın bir çok yerinde insanlar inançlarının eğitimini alıyorken bizimkiler almasın demek olur mu? İnsanlars seçim hakkı tanımak, ayrıca seçimlerinden dolayı da aşağılamamak bunlar kötü bir şey mi ki onlarda olsun bizde olmasın diyelim? Ardeth said: bir başbakanın bireysel tercihler konusunda yanlı olduğunu belirtmesi, bunun hakkında ne diyorsun? Başbakan böyle demekle saçmalıyor bunu zaten geçmişteki bir topikte söylemiştim hatta Ahmet Altan'In yazsını da örnek vermiştim. oğlum kafan mı iyi senin ? kimin inancına lafı var insanların,isteyen istedigine inanır,istedigi şekilde ibadet eder buna kimsenin lafı yok. isteyen istedigine inanır deyip de kucucuk cocuga kendi dininin propagandasını yapman dogru mu oksimoron Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 seçim hakkı seçim hakkı diye tutturmuşsun da seçim hakkı diye bir şey olmayacak ortada,orta okul,lise filan bitirmedin mi sen,hangi seçmeli dersi seçtin şimdiye kadar? din,kuran öğrenmek için ücretsiz kurslar her yerde var zaten,sanki türkiye'de kuran,din öğrenilecek yer yokmuş gibi konuşmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar