nutella yerim Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 Bone said: "nutella yerim" said: bone un postları özetlemiş adma slkdhgşlkjsdh aha nutella yerim de gelmiş lololol. tanrının %100 yok olduğunu söylemedikçe her daim hatalıyız. yok yav estafur. tanrı yoksa zeus nasıl peygamberi ahahhaldjgsdh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetoritto Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 Bone said: çünkü kuran'da hz. adem'den beri sürekli peygamber yollandığı belirtiliyor". yav adem peygamber mi daha önce, zeus mu ya da ptholomias mı? ya da yaşamış mı acaba Adem peygamber ve hatta eğer Evrim Teorisi'ne inanıyorsak Adem peygamber denilen kişi maymundan insana ilk geçen kişi midir? hakaret amacım yok ama kime göre, neye göre sorularının cevapları çok önemli? bu din mevzusunu hele bir de birbirlerine 180 derece zıt fikirlere sahip insanların tartışmasından sadece daha keskin tartışmalar doğar. birbirinizi haklı olduğunuza ikna edemezsiniz, tıpkı cimbomluların zalada 35 dakkada 5 gol atıp şike yaptıklarını söyleyenlere, "ne alakası var lan, asıl şikeci fener,son 10 senedir herifler sürekli şike yaptılar" demeleri gibi bir durum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 cetoritto said: ama more stupid olmalı, stupider yanlış panpa. hayır değil. bakış açınız dar. sözlük çeşitliliğine hazır değilsiniz, dilin gelişmesine açık değilsiniz. yabancı dil uzmanıyım diyeniniz de tatava. bir esnaf yayınevinin sözlüğüne bakmamıştır mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 cetoritto said: ama more stupid olmalı, stupider yanlış panpa. yanlış ama kullanılıyor sanırsam stupider Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 ulan arkadaş ergenler liseli olmuş da "ALLAH YOK LAN BİLİMSEL İSPATINI BULDUM" diye ortada dolaşıyor. nutella yerim'in koyduğu videoyu eleştirdim diye önce nutella yerim liselilik yaptı, sonra myshkin liselilik yaptı, kendimi savunabilmek için bile zan altında kaldım. ortam tam liseli ergen ortamı olmuş haberim yok. o değil de şunu daha önce de söylemiştim sanırım: "bilimsel kanıtlar var" diyerek "evrimi çürüttüğünü" iddia edilmesi ne kadar aptalcaysa, "bilimsel kanıtlar var" diyerek "tanrının yokluğunu ispat edildiğinin" iddia edilmesi o kadar aptalcadır. neyse ben kaçtım, liselilik yapmaya devam edebilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetoritto Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 Mr_Hand said: cetoritto said: ama more stupid olmalı, stupider yanlış panpa. işte ironi orda. abi, yerim öyle ironiyi; gözlerimi tırmalıyor resmen. az mı azar yedik örtmenlerimizden comperativeleri öğrenirken, kuraldışı sıfatlara komperatif nasıl yapılır öğrenirken?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 bone her sayfada bize ergen diyor :=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetoritto Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 hamsilipilav said: cetoritto said: ama more stupid olmalı, stupider yanlış panpa. hayır değil. bakış açınız dar. sözlük çeşitliliğine hazır değilsiniz, dilin gelişmesine açık değilsiniz. yabancı dil uzmanıyım diyeniniz de tatava. bir esnaf yayınevinin sözlüğüne bakmamıştır mesela. :))) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetoritto Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 Karea said: cetoritto said: ama more stupid olmalı, stupider yanlış panpa. yanlış ama kullanılıyor sanırsam stupider kullanılıyor canım, ben de biliyorum, game of thrones'ta mesela dolu bu çeşit kullanımlar. ama edebi olarak yanlış. neyse ya :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 ha bi de şunu söylüycem söylüycem ama hep unutuyorum, yazmadan geçmeyeyim, arkadaş insanoğlu necronomicon'u akıl sağlığını yitirmeden okumayı beceremiyor daha, sonra geliyorsunuz buraya tanrıyı çürrütüğünüzü felan iddia ediyorsunuz. hiç olacak iş mi, yapılır mı böyle hasan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 cetoritto said: tıpkı cimbomluların zalada 35 dakkada 5 gol atıp şike yaptıklarını söyleyenlere, "ne alakası var lan, asıl şikeci fener,son 10 senedir herifler sürekli şike yaptılar" demeleri gibi bir durum.abi çok acınası durumdasın gerçekten. bir süre elini eteğini çek derim futboldan da memleket meselelerinden de, bu gidişle 40'ını bulmadan bunayacaksın çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 cetoritto said: Mr_Hand said: cetoritto said: ama more stupid olmalı, stupider yanlış panpa. işte ironi orda. abi, yerim öyle ironiyi; gözlerimi tırmalıyor resmen. az mı azar yedik örtmenlerimizden comperativeleri öğrenirken, kuraldışı sıfatlara komperatif nasıl yapılır öğrenirken?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 sokak ağzı işte ya öle kitaplarda öğretilen gibi kimse konuşmuyor ingilzce belki oxford da falan konuşuluyordur :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetoritto Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 DoruK said: cetoritto said: tıpkı cimbomluların zalada 35 dakkada 5 gol atıp şike yaptıklarını söyleyenlere, "ne alakası var lan, asıl şikeci fener,son 10 senedir herifler sürekli şike yaptılar" demeleri gibi bir durum.abi çok acınası durumdasın gerçekten. bir süre elini eteğini çek derim futboldan da memleket meselelerinden de, bu gidişle 40'ını bulmadan bunayacaksın çünkü. onun için mi her yazdığımda futbol forumundan beni yasaklatıyorsun? maçan sıkıyorsa çık karşıma tartış, yoksa uza. okuduğunu anlamıyorsan zaten futbol forumundan başka yere girip yazıda yazma, okuma da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetoritto Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 Karea said: sokak ağzı işte ya öle kitaplarda öğretilen gibi kimse konuşmuyor ingilzce belki oxford da falan konuşuluyordur :D doğru canım, ya asıl insanı uyuz eden yıllarca o kadar gramer öğrendikten sonra elin ingilizi ve amerikalısıyla sohbet ederken bir debakıyorsun adamlar gramerin kafasını-gözünü kırıyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 Bone said: şu an dünyada yaşayan kim hakim ki o konuya? mesela zeus'un kim olduğunu ne olduğunu gören var mı, onun döneminden kalan kim var? ahaha vallahi cevap veremeyeceğim buna Bone said: emanet orda demiş ki, "tek tanrılı dinler hep pagan efsanelerinden gelme". ben de diyorum ki, "pagan efsaneleri ve mitolojilerin kaynak noktasının aslında gene tek tanrılı dinlerden gelmesi olası, çünkü kuran'da hz. adem'den beri sürekli peygamber yollandığı belirtiliyor". Ha diyorsun ki; siz farklı tarih ve coğrafyadan dinlerin Hıristiyanlık ve İslam üzerinde etkilerini net olarak yazılarla ve resimlerle ortaya koyabiliyorsunuz ancak hiçbir kanıt olmamasına rağmen ben de o dinler zaten tek tanrıdan etkilenip kurulmuş olabilir diyorum tıpkı olaya açıklama getiremeyen bütün dinciler gibi ve bu mantıklı bir savunma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 Bone said: kuran okudum, incil veya tevrat okumadım. şu da çok hoşuma gitti benim,arkadaş incil tevrat okumadan paganism in vs. bunlardan türedigini söylüyor,garip. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 cetoritto said: DoruK said: cetoritto said: tıpkı cimbomluların zalada 35 dakkada 5 gol atıp şike yaptıklarını söyleyenlere, "ne alakası var lan, asıl şikeci fener,son 10 senedir herifler sürekli şike yaptılar" demeleri gibi bir durum.abi çok acınası durumdasın gerçekten. bir süre elini eteğini çek derim futboldan da memleket meselelerinden de, bu gidişle 40'ını bulmadan bunayacaksın çünkü. onun için mi her yazdığımda futbol forumundan beni yasaklatıyorsun? maçan sıkıyorsa çık karşıma tartış, yoksa uza. okuduğunu anlamıyorsan zaten futbol forumundan başka yere girip yazıda yazma, okuma da. çeto bana postlarıyla şu amerikan filmlerindeki okulda sıska çocuğa musallat olan şişman çocuğu hatırlatıyor hep nedense. çocuken okulda böyle biri miydin acaba? çünkü başka türlü bu kafa olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 throine sen de bir köşede oturup ilgi bekleyenleri hatırlatıyorsun ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetoritto Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 senin kafan da bir adam olduktan sonra her kafadan adam olur bu memlekette fetocan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetoritto Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 Myshkin said: throine sen de bir köşede oturup ilgi bekleyenleri hatırlatıyorsun ya. valla 10 numara tespit :))) helal olsun. demek istiyor ki, "yeter ezdiniz arkadaşı, biraz da gelin benim saçmalıklarımı cıncıklayın, ezikleyin beni, tokatlayın." :))) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 bi ara tam sayfa woot döşeyenler vardı dalga dalga nerede onlar ya haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 kişisel hakaret üzerinden kur'an ın dogrulugunu kanıtlamaya calısmak :=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 bu dogru cunku sen lisede şöyle şöyle bekleyen cocuksun,yok sen ergensin liseli sdşlkjghşlkjsadh,sonra gel bu adama wot döşe,yazık degil mi zamanına Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 konudan bağımsız olarak belirteyim, futbol bölümünden ceza almanın sebebi hakaret. Bu arada sana ceza aldırttığını iddia ettiğin Doruk da cezalı mesela şu anda mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar