Plaka Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 Para icin anasini, babasini satacak yoneticilerin oldugu ulkede baskasinin kizinin namusunu satacak hakim de bulunur elbet. Bu kadar sigirin oldugu memlekette de bu adamlar basa gecer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 tecavüze uğrayan kızı hapse de atabilirlerdi. şükretsin haline Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 EricCantona said: O hakimin ilk next of kin kızına aynı muameleyi çekmek lazım.... Böyle kafada bir adam kızı tecavüze uğrarsa ancak gider kendi kızını diri diri toprağa falan gömer. İnsanlığı falan geç, hiç öyle empati yapabilecek yetide bir canlı olduğunu bile düşünmüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 kuran dersinin de müfredata girmesi ile bu gibi ters dusunen adamlar gidecek yerine gercek din bilgisi ile donatılmıs hakimler gelecek inşallah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 asıl yapılması gereken şöyle bişeydi aslında http://www.bbc.co.uk/news/world-asia-15991641 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 e hali hazırda türkiye'de uygulanan bir durum bu,bu gibi demokratik ve özgürlükcü uygulamalar rabbime çok şükür geri kalmış afganistan dan daha önce yürürlüğe girdi,afganistan modernleşmeyi böylelikle bizden öğreniyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 Tecavüz haberi okudukca sinirden gözüm dönüyor, bide böyle hakimler suçu zavallı kadınlara atınca iyice deliriyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 kadının genelde 2.sınıf oldugu bazı toplumlar var ama ortak özelliklerini söylemek istemiyorum inanclara hakarete giriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 "nutella yerim" said: e hali hazırda türkiye'de uygulanan bir durum bu,bu gibi demokratik ve özgürlükcü uygulamalar rabbime çok şükür geri kalmış afganistan dan daha önce yürürlüğe girdi,afganistan modernleşmeyi böylelikle bizden öğreniyor. hocam doğrusu neyse o yapılıyor. daha iyisini sen mi bileceksin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 haşa.hoca ne derse doğrudur elbet.bizim kültürümüz gelenek görenegimiz buyuklere saygı ustune,ne derse dogru der.allah buyuklerımızı başımızdan eksik etmesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 inanmıyorsan bile saygı duyacaksın nutella. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 elbetteki,ben insanların kendilerinin ve cevresindekilerin iyiliği için bazı şeyleri yasaklama ve sansürleme özgürlügüne sonuna kadar saygı duyuyorum,ileri demokrasinin geregi icaben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 La olm cok sinirlendim ya tum gunum berbat oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 yeni okutulacak kur'anı kerim ve hz.muhammed in hayatı dersi ile yıllarca laikciler tarafından harap edilen din,iman ve ahlak dinamiklerimizin iyileşmesi ile bu gibi durumların tamamen ortadan kalkacagını dusunuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 ustelik 9-10 yaşlarındaki minik kardeşlerimiz de hz.peygamber efendimizin hayatını okuyunca onun kendi yaşlarındaki hz.aişe anamız ile olan yakınlıgından ilham alacak,ileride eşlerine nasıl saygıda kusur etmemelerini ve onların her isteklerini özenle yerine getirmeyi öğrenecekler,bundan güzel ahlak dersi mi olur ? pırıl pırıl yeni nesiller yetişecek inşallah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 gene izmir gene izmir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 DarKRideR said: işte böyle anlarda maskeli kahramanların çıkıp adaleti kendilerinin sağlamalarının mantıklı olduğunu düşünüyorum. Punisher styla ama, Batman gibi gayce değil Dexter düşünüyom ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lemuria Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 izmirse ne olmuş? eee? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hbba Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 Bu ülkede insanlık karaborsa. Ahlakta konserve durumunda ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 çocuklarınızı devamlı olarak saveleyin. arada da f5 quicksave ne olur ne olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 abi afganistandaki uygulama çok acayipmiş yanlız. kadın tecavüze uğradığı için hapse atılıyor üstüne bi de tecavüzcüyle evlenmeyi kabul edince serbest bırakılıyor. ölse hepsi şu kafadakilerin ne güzel olur ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 islamı yanlıs anlamıslar işte,gercek islam bu degil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 yani afganistanda koca arayan kadının yapması gereken tek şey "tecavüze uğradım!" demek huh.. ilginçmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kalten Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 Acaba erkek evlenmeyi kabul etmese müebbet mi yatıcaklardı analı kızlı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 yok kesiyorlar o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar