Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

`kızına sahip çıksaydın.`

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Para icin anasini, babasini satacak yoneticilerin oldugu ulkede baskasinin kizinin namusunu satacak hakim de bulunur elbet. Bu kadar sigirin oldugu memlekette de bu adamlar basa gecer.
Mesaj tarihi:
EricCantona said:

O hakimin ilk next of kin kızına aynı muameleyi çekmek lazım....

Böyle kafada bir adam kızı tecavüze uğrarsa ancak gider kendi kızını diri diri toprağa falan gömer. İnsanlığı falan geç, hiç öyle empati yapabilecek yetide bir canlı olduğunu bile düşünmüyorum.
Mesaj tarihi:
e hali hazırda türkiye'de uygulanan bir durum bu,bu gibi demokratik ve özgürlükcü uygulamalar rabbime çok şükür geri kalmış afganistan dan daha önce yürürlüğe girdi,afganistan modernleşmeyi böylelikle bizden öğreniyor.
Mesaj tarihi:
"nutella yerim" said:

e hali hazırda türkiye'de uygulanan bir durum bu,bu gibi demokratik ve özgürlükcü uygulamalar rabbime çok şükür geri kalmış afganistan dan daha önce yürürlüğe girdi,afganistan modernleşmeyi böylelikle bizden öğreniyor.

hocam doğrusu neyse o yapılıyor. daha iyisini sen mi bileceksin?
Mesaj tarihi:
yeni okutulacak kur'anı kerim ve hz.muhammed in hayatı dersi ile yıllarca laikciler tarafından harap edilen din,iman ve ahlak dinamiklerimizin iyileşmesi ile bu gibi durumların tamamen ortadan kalkacagını dusunuyorum.
Mesaj tarihi:
ustelik 9-10 yaşlarındaki minik kardeşlerimiz de hz.peygamber efendimizin hayatını okuyunca onun kendi yaşlarındaki hz.aişe anamız ile olan yakınlıgından ilham alacak,ileride eşlerine nasıl saygıda kusur etmemelerini ve onların her isteklerini özenle yerine getirmeyi öğrenecekler,bundan güzel ahlak dersi mi olur ? pırıl pırıl yeni nesiller yetişecek inşallah.
Mesaj tarihi:
DarKRideR said:

işte böyle anlarda maskeli kahramanların çıkıp adaleti kendilerinin sağlamalarının mantıklı olduğunu düşünüyorum. Punisher styla ama, Batman gibi gayce değil

Dexter düşünüyom ben
Mesaj tarihi:
abi afganistandaki uygulama çok acayipmiş yanlız.

kadın tecavüze uğradığı için hapse atılıyor üstüne bi de tecavüzcüyle evlenmeyi kabul edince serbest bırakılıyor.

ölse hepsi şu kafadakilerin ne güzel olur ya
  • Yeni Oluştur...