Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 Vay be olmuş. B&N ne zaman çıkarır acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 Ehueh bu çok iyiymiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 Bunu gazete boyutlarına getirip, sayfa çevirme hareketiyle sayfası değişecek algılama sistemi ekleyip, bir de yeni yeni gelişen renkli e-ink teknolojisiyle harmanlayıp, kindle 3g'ler gibi bedava 3g de eklediler mi her yanımıza mürekkep bulaştıran, okurken fenalık getiren gazetelerden kurtuluruz. Ayrıca dağıtım sistemi ortadan kalkar, gazeteler okurlarına doğrudan ulaşabilir, masrafları azalır vs. böyle olunca da bir sürü küçük küçük gazete türer, ki bu da büyük gazete monopolünden kurtarır bizi. Üstelik tek bir gazete sayfasında sınırsız gazete ve bayii'ye koşturma derdi de yok mmh. Daha da yazarım şununla ilgili de, bitmez yani. Mükemmel bir gelişme bu. Umarım 3-4 seneye şu yukarıda hayalini kurduğum gazetelere erişebiliriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 Yakın gelecekde bedavaya bile verilir diyorum. Amerika'da olsaydım yeni Nook'u bu yöntemle bedavaya alırdım mesela: http://search.barnesandnoble.com/The-New-York-Times-Daily-Newspaper/The-New-York-Times/e/2940000228043 New York Times'a yıllık digital abonelik alana bedava Nook veriyorlar. Gazeteler için de iyi. Radikal bir yıllık satıyor mesela hazırdan; baskı ve dağıtım masrafı da yok, okuyucu bedavaya geliyor onun yerine. Gelecek bu abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 aka cyberpunk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 abi abi...gözlerim doldu lan ne güzel birşey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 "hard-copy" gibisi dünyaya gelmedi gazete değil de başka alanlarda kullansınlar gazete dediğin ELE GELMELİ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 gazeteler evde çok işe yarıyor. kirlenmesin diye yayıyorum mesela masama. paket siparişleri üzerine koyuyorum. elzem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar