Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kıvrılan e-kağıt

GERGE

Öne çıkan mesajlar

Bunu gazete boyutlarına getirip, sayfa çevirme hareketiyle sayfası değişecek algılama sistemi ekleyip, bir de yeni yeni gelişen renkli e-ink teknolojisiyle harmanlayıp, kindle 3g'ler gibi bedava 3g de eklediler mi her yanımıza mürekkep bulaştıran, okurken fenalık getiren gazetelerden kurtuluruz.

Ayrıca dağıtım sistemi ortadan kalkar, gazeteler okurlarına doğrudan ulaşabilir, masrafları azalır vs. böyle olunca da bir sürü küçük küçük gazete türer, ki bu da büyük gazete monopolünden kurtarır bizi. Üstelik tek bir gazete sayfasında sınırsız gazete ve bayii'ye koşturma derdi de yok mmh.

Daha da yazarım şununla ilgili de, bitmez yani. Mükemmel bir gelişme bu. Umarım 3-4 seneye şu yukarıda hayalini kurduğum gazetelere erişebiliriz.
Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
Yakın gelecekde bedavaya bile verilir diyorum. Amerika'da olsaydım yeni Nook'u bu yöntemle bedavaya alırdım mesela: http://search.barnesandnoble.com/The-New-York-Times-Daily-Newspaper/The-New-York-Times/e/2940000228043

New York Times'a yıllık digital abonelik alana bedava Nook veriyorlar. Gazeteler için de iyi. Radikal bir yıllık satıyor mesela hazırdan; baskı ve dağıtım masrafı da yok, okuyucu bedavaya geliyor onun yerine.

Gelecek bu abi.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...