Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Çiko

Selamon

Öne çıkan mesajlar

Yav zamanında Çiko diye bir karakter vardı bu ufak tefek bir çocuktu ama sporun hertürlüsünü inanılmaz bir kabileyetle gerçekleştiriyordu. Yayınlandığı zamanlar yaş küçüktü deliler gibi gülerdim çok eğleceliydi.

Bu çizgi filmi hatırlıyanınız var mı? Çizgi filmin adıda sanırım Çiko'uydu ama Türkçe'ye o şekilde girmiş te olabilir. (Dizi bir dönem showtv de yayınlanmıştı)[signature][hline]''Ben ilk lanetlenmiş olanım; zamanın başlangıcından sonuna ve hatta zamanın ötesinde sonsuza kadar.Ben kardeşinin etini ilk tatmış olanım.İlk kanı ben akıttım, ilk defa ben kıskandım.Çılgınlığın boşluğundayım...bir ruhum yok benim.Ne insan, ne melek, ne de şeytan.Ben...vampir"
Sosyal ağlarda paylaş

ben hatırlar gibiyim her bölüm ayrı bir sporu yapardı yanlış hatırlamıyorsam yanlış mı hatırlıyorum[signature][hline]Uzaklardan bir yerlerden bir çığlık duyarsanız bilin ki o çığlık ümidini yitirmiş birinin çığlığıdır o yüzden siz siz olun ümidinizi kaybetmeyin
Sosyal ağlarda paylaş

her bölüm olmasada birkaç bölümde bir yaptığı spor değişirdi. mesela bir masa tenisi maçı vardı 2-3 bölüm o maçı izlemiştik. ritmik jimnastik yaptığını bile hatırlıyorum.[signature][hline]''Ben ilk lanetlenmiş olanım; zamanın başlangıcından sonuna ve hatta zamanın ötesinde sonsuza kadar.Ben kardeşinin etini ilk tatmış olanım.İlk kanı ben akıttım, ilk defa ben kıskandım.Çılgınlığın boşluğundayım...bir ruhum yok benim.Ne insan, ne melek, ne de şeytan.Ben...vampir"
Sosyal ağlarda paylaş

çiko denince zagor'un yamağını hatırlıyorum sadece, akıllara ziyan uzunlukta bir ismi vardı.. :-p[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki:
People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...