Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kadınlar Euroleague Final 8 2012

Kaspar

Öne çıkan mesajlar

Bugün Abdi İpekçi'de başladı, Galatasaray ve Fenerbahçe aynı 4lü gruptalar.
İlk maçlarda Fener 74-58 kazandı, GS de demin biten maçı 75-68 kaybetti, ki baya sürpriz oldu. Birincilik şansı kalan iki maçı kazansak bile baya zora girdi.

Neyse, esas önemli kısım yarın akşam 20:35'te GS-FB maçı oynanacak. GS'nin şansını sürdürebilmesi için yenmesi şart. O durumda grup da baya karışır. Fener alırsa şampiyonluğa yürür bence öte yandan.
Sosyal ağlarda paylaş

75-67 Fener aldı, gz.
İkinci yarıda verdik direk maçı. Fener iyi geri döndü ama Galatasaray'da hiç iş yoktu açıkçası, bi Taurasi kıpırdanmaya çalıştı da o da hileyi açmayınca yetmedi.
Neyse, artık final için çıkacak Fenerbahçe sonraki maça. Umarım kupaya kadar gider bundan sonra. Hem evsahibi olup hem son sekize iki takım soktuktan sonra İspanyol finali oynanırsa tatsız olur ehah
Sosyal ağlarda paylaş

aptürrahim albayrak hastaneye kaldırılmış kalp spazmı geçirdiği için

olayları yatıştırmak için araya girmiş falan dayanamamış demek ki strese, bu arada olaylar derken ne olayı ki acaba? maç GS salonunda değil miydi? orda olay olmaz ki öyle değil miydi ben mi yanlış hatırlıyorum acaba...
Sosyal ağlarda paylaş

salon yarı yarıyaydı taraftar olarak. olay çıkmaması süpriz olurdu. güzel yenmişiz ama sondaki olaylar baya kötü. poliste baya saçmalamış sanırım olaylar sırasında. tam detaylarıyla bilmiorm tabi.

videodan anladığım kadarıyla olay gsliler ve polis arasında çıkmış sanırım.
Sosyal ağlarda paylaş

ahaha cimbom old boys çok tepkili aahahhaha

"olum gelin kapışalım, her türlü çıkarma da yapmışsınız. abi ordan dolanmayın fenerliler turluyor diyen çocuklara eyw, biz yine dolanırız, dolandık. ama maç içinde tüm i..leri yapın sonra kavgayı çıkaran galatasaray taraftarı olsun. yazıktır ya. üstümüze atmadığınız şey kalmadı. emniyet olmasa nolacaktı acaba. emniyete de gider yapılır, galatasaray taraftarı pek yücedir. bugün değil 1,5 katımız 3 mislimiz de olsa kimin kimi miktiğini görürdünüz. ama diyorum ya bi önemi yok bunların. çünkü yapılanlar çok aşağılıkça." said:

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...