Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Santur istiyorum!

aramil

Öne çıkan mesajlar

vazgeçmedim, arayışım devam ediyor. irandan getirteceğim kuvvetli ihtimal. çok fazla farklı kalitede santur var işte bilen birine ihtiyacım var üle! karanfildeki santur çalan arkadaşlar çok idraksız çıktı... kendilerine hayrı yok kanısına vardım ve uzaklaştım. uplayalım!
Sosyal ağlarda paylaş

bu santurla ben de ilgileniyorum ama bu sene programim cok dolu oldugundan seneye ugrasicam diye erteledim.

cocukken gitar denedim dikis tutturamadim. ergenlik boyu davulla ugrastim gene dikis tutmadi. bu santurda olayi yakalarmisim gibi hissediyorum nedense oldukca :D tellere vuruyon sonucta ya ne bileyim. sanki onume koysalar calabilirim biseyler.

ama kesin oyle degildir.
Sosyal ağlarda paylaş

arkadaşımın sevgilisi çalıyordu bundan, antalya yörelerinde yaz ayını sokak çalgıcısı olarak geçiriyordu hatta çalaraktan.

ama çocuğun ne numarasını aldım, ne facebook hesabı var bulmak zor biraz. hippilik müessesesi santur, sitarla beraber , kolkola gezdiği için çocuğu bulamıyorum bir türlü :D
Sosyal ağlarda paylaş

bir tane arkadaş vardı GMK dan Sakaryaya geçen üst geçitte denk gelmişti, yüzü gözü pak, temiz bir arkadaşımızdı vesselam. onu bulamadım, eminim o yardımcı olacak. iş çıkışları adamı arıyorum yana döne ya şaka gibi... 1 ay olmak üzere :S karanfildeki santur vuran arkadaşlar çok dağınık çıktı, kafalar bir milyon konuşulmuyor...
Sosyal ağlarda paylaş

• 8 ay sonra ...
  • Yeni Oluştur...