aramil Mesaj tarihi: Nisan 9, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2012 şaka gibi santur çalan arkadaşlara da denk gelemiyorum bir türlü... le santur up! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aramil Mesaj tarihi: Nisan 12, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2012 390'a buldum en ucuz, daha da ucuzu lazım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Nisan 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2012 aramil said: başlangıç santuru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeoStyle Mesaj tarihi: Nisan 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2012 ahashdjaakljf abi ne zama nböle kopartan bişey görsem , nedense o an sigara içer oluyorum gülünce de ciger , boğaz mahvoluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aramil Mesaj tarihi: Nisan 12, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2012 takdire şayan (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aramil Mesaj tarihi: Nisan 16, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2012 vazgeçmedim, arayışım devam ediyor. irandan getirteceğim kuvvetli ihtimal. çok fazla farklı kalitede santur var işte bilen birine ihtiyacım var üle! karanfildeki santur çalan arkadaşlar çok idraksız çıktı... kendilerine hayrı yok kanısına vardım ve uzaklaştım. uplayalım! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aramil Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 hm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 bu santurla ben de ilgileniyorum ama bu sene programim cok dolu oldugundan seneye ugrasicam diye erteledim. cocukken gitar denedim dikis tutturamadim. ergenlik boyu davulla ugrastim gene dikis tutmadi. bu santurda olayi yakalarmisim gibi hissediyorum nedense oldukca :D tellere vuruyon sonucta ya ne bileyim. sanki onume koysalar calabilirim biseyler. ama kesin oyle degildir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyv Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 oyle degil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 arkadaşımın sevgilisi çalıyordu bundan, antalya yörelerinde yaz ayını sokak çalgıcısı olarak geçiriyordu hatta çalaraktan. ama çocuğun ne numarasını aldım, ne facebook hesabı var bulmak zor biraz. hippilik müessesesi santur, sitarla beraber , kolkola gezdiği için çocuğu bulamıyorum bir türlü :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyv Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 cogilginc hala dead can dance paylasan cikmamis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aramil Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 bir tane arkadaş vardı GMK dan Sakaryaya geçen üst geçitte denk gelmişti, yüzü gözü pak, temiz bir arkadaşımızdı vesselam. onu bulamadım, eminim o yardımcı olacak. iş çıkışları adamı arıyorum yana döne ya şaka gibi... 1 ay olmak üzere :S karanfildeki santur vuran arkadaşlar çok dağınık çıktı, kafalar bir milyon konuşulmuyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
salvation Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 Esh said: oeh o paraya santur yerine bamturdan 1 hafta antalyaya gider rusa kayarsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aramil Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 up üle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quo-Vadis Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2012 http://www.sahibinden.com/muzik-muzik-aletleri-telli-calgilar-santur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aramil Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2012 1 tane ankara olmaz mı ya :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miremir Mesaj tarihi: Ocak 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2013 pm attım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Ocak 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2013 http://urun.gittigidiyor.com/muzik-plak-enstruman/iran-12-kharak-sadeghi-santoor-dulcimer-santur-46734758 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar