SmithWesson Mesaj tarihi: Mart 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2012 Merhabalar, yeni bir telefon almam gerekiyor fakat maksimum 750tl lik bir bütçem var. Baktığımda nokia e6, htc salsa, htc wildfire s gibi alternatiflerim var fakat karar veremedim. Ya da başka bir seçenek varsa benimle paylaşın lütfen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mart 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2012 Wildfire s tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SmithWesson Mesaj tarihi: Mart 27, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2012 Android işlerinden de hiç anlamıyorum açıkçası. baktım gingerbread 2.3 varmış peki bunun en son versiyonu kaç ve telefonu bricklemeden(ya da ne deniyorsa artık :D) nereye yükseltebiliyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 27, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2012 Sony Xperia Neo V Anlamıyorsan en iyisi bu olur alabileceğin. 700 civarı olsa gerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mart 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2012 asha300 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SmithWesson Mesaj tarihi: Mart 27, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2012 GERGE said: Sony Xperia Neo V Anlamıyorsan en iyisi bu olur alabileceğin. 700 civarı olsa gerek. anlamıyorum derken yani takibi zor oluyor yoksa android kullanmak istiyorum. ben şimdi wildfire s alırsam android güncellemelerimi yapabilecekmiyim nereye kadar yapabileceğim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 27, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2012 Dediğim Android zaten. Kendi kendine Android 4'e güncellenecek, düzgün kullanmak için rom filan istemeyen, donanımı ve malzemesi sağlam iyi bir Android. Wildfire S'i boş ver, işlemcisi çok yavaş onun, yeni programlarla sorun çıkarır. Dual-core da gereksiz ama en azından Snapdragon olsun, yeterli o herşey için. Ekranı en iyi Android'lerden biri, 265 ppi; HDMI çıkışı filan da var. Onu al işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SmithWesson Mesaj tarihi: Mart 27, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2012 Peki o zaman ilk başta gidip bir elleyeyim telefonu bilimum teknostorelarda sonra siparişi vereyim teşekkürler :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Mart 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2012 http://www.hepsiburada.com/Liste/sony-ericsson-xperia-neo-v-2-gb-hafiza-karti-hediye-/productDetails.aspx?productId=telceperickneov&categoryId=371946 650 lira. o fiyata harika telefon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mart 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2012 e72 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SmithWesson Mesaj tarihi: Mart 27, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2012 650 değil de 769 lira oluyo o kdv dahil :) e72 ile e6 arasında düşündüm ben aslında. tuşlu telefon daha bir hoş geliyor ama symbian dediğin de bitti artık. ha bitse sanki ne değişcek benim için ama işte. bu e72 ve e6 da mesajları tek tek değilde bütün mesajları tek bir kişi mesajı içinde topluyorsa hoş olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mart 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2012 e6 nın ekranı dokunmatik ama mağazalarda denediğim kadarıyla hiç tadı yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SmithWesson Mesaj tarihi: Mart 27, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2012 bir sürü video izledim ama tabi denemeden bilinmez. benim hatunda e5 var gayet güzel yani iş görüyo. bana lazım olan bilimum sosyal medyaya telefondan ulaşmak formspringden foursquare e kadar hepsine ulaşabilmeliyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Mart 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2012 nokia'ya hiç bulaşma. o fiyata ferrari alabilecekken şahin almak gibi bir şey olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 27, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2012 Android o zaman. Nokia'dan kaç. Öldü artık onlar. WM ise daha ülkeye bile gelmedi sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SmithWesson Mesaj tarihi: Mart 27, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2012 eheh bir de şu sorun çıktı tabi. 750 lira kredi kartının maksimum limiti hemen limit arttırımı istedim ama bakalım 19 lira yüzünden kaçırcam indirimi sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Mart 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2012 havale ile veya eft ile 740 liraya geliyormuş. bilmem yapabilir misin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mart 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2012 nokia niye ölsün telefon kamera email browser takılan biri için gayet yeterli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Mart 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2012 e onlar için de android daha iyi. hem ileride de desteklenecek bir telefon bu. 5800 değilki bu 750 liralık telefon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mart 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2012 çoğu insanın daha fazlasına ihyiacı yok ki hem android daha fazla radyasyon yayıyor dokunmatik ekran istemeyen birinin çok da alternatifi yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 27, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2012 gmail kullanıyorsan e-mail programı daha iyi. internet browser her şekilde daha iyi. telefon için exdialer gibi süper bir şey var ki daha iyisini görmedim. kamera için android'in sahip oldu programların, efectlerin sınırı yok. sosyal media için de daha iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SmithWesson Mesaj tarihi: Mart 27, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2012 peki bu samsung galaxy ace ve galaxy w nasıldır acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 27, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2012 Samsung meh... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vadaa Mesaj tarihi: Mart 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2012 GERGE said: Sony Xperia Neo V Anlamıyorsan en iyisi bu olur alabileceğin. 700 civarı olsa gerek. çok başarılı bi tavsiye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 Samsung Galaxy S2 / Note fln gibi üst seviye telefon almıyorsan çokta mantıklı değil. Wildfire ı geç çünkü teknoloji olarak geri kaldı artık. En mantıklısı Sony Ericsson Xperia Neo V. Son android güncellemeleri wildfire ve senin söylediğin samsung modelleri almayacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar