Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Maks. 750TLlik telefon

SmithWesson

Öne çıkan mesajlar

• Genel Yönetici
Dediğim Android zaten. Kendi kendine Android 4'e güncellenecek, düzgün kullanmak için rom filan istemeyen, donanımı ve malzemesi sağlam iyi bir Android. Wildfire S'i boş ver, işlemcisi çok yavaş onun, yeni programlarla sorun çıkarır. Dual-core da gereksiz ama en azından Snapdragon olsun, yeterli o herşey için.

Ekranı en iyi Android'lerden biri, 265 ppi; HDMI çıkışı filan da var. Onu al işte.
Sosyal ağlarda paylaş

650 değil de 769 lira oluyo o kdv dahil :)

e72 ile e6 arasında düşündüm ben aslında. tuşlu telefon daha bir hoş geliyor ama symbian dediğin de bitti artık. ha bitse sanki ne değişcek benim için ama işte. bu e72 ve e6 da mesajları tek tek değilde bütün mesajları tek bir kişi mesajı içinde topluyorsa hoş olur
Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
gmail kullanıyorsan e-mail programı daha iyi. internet browser her şekilde daha iyi. telefon için exdialer gibi süper bir şey var ki daha iyisini görmedim. kamera için android'in sahip oldu programların, efectlerin sınırı yok. sosyal media için de daha iyi.
Sosyal ağlarda paylaş

Samsung Galaxy S2 / Note fln gibi üst seviye telefon almıyorsan çokta mantıklı değil. Wildfire ı geç çünkü teknoloji olarak geri kaldı artık. En mantıklısı Sony Ericsson Xperia Neo V. Son android güncellemeleri wildfire ve senin söylediğin samsung modelleri almayacak.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...