deadwoll Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 İlk defa çok net hayırı tezime de yardım edersin ekiki tadında yaklaşan endonezyalı bir kıza söyledim ben de. Ama az daha bakarız diyecektim. Yapmak istemediğim şeye bakarız diyince karşıdaki zorluyor, sonra kıramıyorum, patlıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EricCantona Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 Black_Hand said: Şunu söylemek benim için neden bu kadar zor anlamıyorum. Karşımdaki insana hayır diyemiyorum, sonradan pişman olacağımı hatta zararlı çıkabileceğimi bile bile. O kadar lanet birşey ki bu... siz siz olun hayır demesini bilin Bana bi 1000$ atar mısın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 hayırlısı de hayırlısı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 iyi yanından bak, hem hayır diyemeseydin hemde bayan olsaydın halin vahimdi :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 birinin bana bakarız demesi, hayır demesinden daha çok kırar. ki anlarım o bakarızın hayır manalı bakarız olduğunu. efendi gibi hayır diyin insan olan anlayış gösterir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 EricCantona said: Black_Hand said: Şunu söylemek benim için neden bu kadar zor anlamıyorum. Karşımdaki insana hayır diyemiyorum, sonradan pişman olacağımı hatta zararlı çıkabileceğimi bile bile. O kadar lanet birşey ki bu... siz siz olun hayır demesini bilin Bana bi 1000$ atar mısın?ü bakarız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 hayır diyemeyen insan her zaman kaybeder. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar